Alena_Inuž mamu vyrozumeli, že jej peniaze vrátia. Chápem aj hoteliérov a ubytovateľov, že by boli radšejak by si hostia presunuli termíny ubytovania aby mali istý určitý zisk, ale šlo o vyššiu sumu, mama ju zrejme sama bude potrebovať pre chod firmy.
Stěžovací vlákno
Kokoska tak ať chodí, vždyť to mu (zatím)nikdo nezakazuje, ale já mám tady pořád postavajici hlouček pod oknem.
continuity děti sice onemocní míň často nebo mají mírný průběh, někdy se ani nemusí vědět, že jsou nemocné. A jako přenašeči prý fungujou, i když jim samotným "nic" není. Chceš to riskovat?
MP Marge zrovna fitko mi přijde jako ultra blbost. Jdi se ven zaběhat
To bych mohla, stejne tady opakovane vzdycham, jak bych rada zacala behat - ale nikdy nezacnu, tak treba je to znameni zhury ![]()
Ale jinak na svou obranu musim podotkout, ze moje fitko je nove, teprve si buduje klientelu, a rano tam se mnou fakt skoro nikdo neni, lidi pry chodi az odpoledne/vecer. Vsude jsou strikaci flasky s desinfekci, vsechno se po pouziti strika a otira. A mezitim se tam stejne prochazi prochazi personal a vsechno strika a otira pro jistotu jeste jednou. Priznam se, ze si nedovedu predstavit, ze by tam jakykoliv virus prezil!
Ale tak asi mate pravdu, ze better safe than sorry.
continuity no vždyť chodí, já jsem reagovala na to, že i pro ty hodně staré lidi je pohyb potřebný a těžko je zavřít doma. Ledaže bychom najeli na britský model.
Jenže oni taky potřebujou pohyb, když se přestanou hýbat tak poměrně dost rychle odchází....... takže můj 92-letý děda si stále denně chodí pro noviny a chleba, nevím, jestli by bylo víc nebo míň rizikový ho zavřít na dva týdny nebo měsíc doma
To me presne napadlo taky. Ja myslim, ze kdyz si clovek poradne myje ruce a vyhyba se davum, a tim i riziku, ze na nej v tom davu nekdo nekontrolovane prskne, tak snad projit se venku a zakoupit si neco v obchode by melo byt OK?
Kokoska ja to ale neriskuji! Ja bych jenom rada, aby každý k té ochraně populace trochu přispěl svoji troskou. A ne, že je u nás celá rodina dobrovoľne už tretí tyden zavřená doma v karanténě, muž prakticky bez práce, a furt jsou lidi, co odmítají udělat alespoň něco.
MP Marge ale nepochybně je tam klimatizace, které je jedno, že jsou plochy potřené desinfekcí...ona to víří vzduchem.
podle nějaké (už ale stažené) čínské studie stačilo, aby člověk nastoupil do autobusu poté, co už nakažený vystoupil, sedl si kus od jeho původního místa, a chytil to taky. protože se to drželo ve vzduchu.
jinak dnes jsem vyrazila do lékárny vyzbrojena kapensíkem na hubě...a byla jsem předmětem zábavy ostatních, kteří si nechtěli nějakým bordelem na xichtě kazit makeup...
Jo, já tomu rozumím, sdružování se a trajdání celý den je naprd. Ale na druhou stranu zavřít je doma úplně (jak plánuje UK) je taky na nic, ochráníš je možná před koronavirem, ale odejdou proto, že prostě ztratí svůj rytmus a přestanou být i trochu fit případně ten život vzdají.....
continuity MP Margednes mela Nikol Stibrova na Instastories bezkonkurencni navod na domaci behani
![]()
Ale jako zase postavu ma dobrou, to se musi nechat!
MP Marge ale nepochybně je tam klimatizace, které je jedno, že jsou plochy potřené desinfekcí...ona to víří vzduchem.
podle nějaké (už ale stažené) čínské studie stačilo, aby člověk nastoupil do autobusu poté, co už nakažený vystoupil, sedl si kus od jeho původního místa, a chytil to taky. protože se to drželo ve vzduchu.
Hm, to mas asi pravdu, klimatizace tady je vsude ![]()
Dobra, presvedcily jste me, pujdu behat!!!
continuity jo, víc zodpovědnosti by určitě neškodilo.
continuity no vždyť chodí, já jsem reagovala na to, že i pro ty hodně staré lidi je pohyb potřebný a těžko je zavřít doma.
A tady se porad mluvi o tom, jak mame vsichni delat co nejvic proto, abychom si posilili imunitu - a bez pohybu a cerstveho vzduchu mi to prijde dost tezke, ne-li nemozne ![]()
MP Marge tak sup sup nalej jar na zem a utikej![]()
MP Marge tak to musíme dělat tak nějak průběžně, v současné situaci v tom samozřejmě momentálně pokračovat nelze... cvičit jde i doma tedy, byť uznávám, že ne každý to oblibuje...
MP Marge tady je navíc momentálně hezky, slunce, škoda toho nevyužít. Jdou s mámou, jsou venku chvilku, ale aspoň mají nějaký program, jinak tu jen posedávají, čtou a sledujou zprávy o virech.
MP Marge jakou imunitu naberes v samosce?
MP Marge tak to musíme dělat tak nějak průběžně, v současné situaci v tom samozřejmě momentálně pokračovat nelze... cvičit jde i doma tedy, byť uznávám, že ne každý to oblibuje...
Ja ne, prave, no, ale jsem ochotna obetovat se v zajmu verejneho blaha, takze zitra rano jdu behat a pak dam jogu dle videa ![]()
MP Marge tady je navíc momentálně hezky, slunce, škoda toho nevyužít. Jdou s mámou, jsou venku chvilku, ale aspoň mají nějaký program, jinak tu jen posedávají, čtou a sledujou zprávy o virech.
Pokud se nesrocuji s ostatnimi duchodci, tak fakt nevim, v cem je problem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.