Jiná Realita tak uz poručík Hamáček rikal, ze lidi je na světě jako sraček
Stěžovací vlákno
barbucha No prosím tě, moje kamarádka nemocniční kaplanka se právě na tohle téma pohádala s farářem!
Dělá na LDN-nákaza pro lidi definitivně konečná, ona sama je astmatička, takže s ním řešila nějakou ochranu a on na ni s těma řečma, jak jsou všechny opatření zbytečný, že máme být vždy připraveni stát před svým Pánem...a tak. No a pak jim zavřeli část nemocnice kvůli nákaze a už chodil škemrat na sesternu...
Tak nashle![]()

Mutziputzi Hoolinkah to mi přijde silné přehnané. ![]()
Dadoo Mně taky...
Garfie Mně bohužel ne. @Mutziputzi poslední dobou programově hrotí úplně všechno, nedivím se ani stížnostem, ani reakci @Hoolinkah. Ale neboj, vzpomeň si, kolikrát se vrátila na mp.
Potrefenáhusa vcera jsem videla ve vnitrobloku moje kamaradky s detmi, sedi spolu, deti si hraji. Jedna stale dava dite do soukro skolky, kam davaji lide deti, prestoze byli na dovolene v Italii, druhe cestuje manzel po svete kvuli praci. Priznam se, ze me tohle neuveritelne stve. Lidi jsou tak pohodlni, ze si nejsou schopni uprit ani ten pokec s kamoskou na zahrade.
Dadoo Tohle forum má určitá pravidla, která jsem ani nevymýšlela sama. Je to všechno v pravidlech diskuze. Mutziputzi byla napomenuta v diskuzích. Má smazané příspěvky, jelikož napomenutí očividně nepomůže. I za smazání je schopná moderátorku peskovat. Mezitím se množí nahlášení jejích příspěvků. Moje pozice fakt není jednoduchá (páč někdo se mnou bude souhlasit a někdo zase ne) a tohle je i podle pravidel diskuze další krok. Jako Admin se těch pravidel s dovolením budu držet. Zveřejnění SZ na foru je už silně přes čáru. Budu tedy laskavá. Sluníčkovost nemám v povaze a ani ta svoboda slova, kterou se Mutziputzi velmi ráda ohání, není bezmezná. Ani v reálným životě, natož v takový jámě lvový, jako jsou často internetový diskuze.
je to fakt hrozně blbý to takhle říct, ale ono lidstvo snad opravdu potřebuje, aby čas od času dostalo nějakou facku, protože jinak se z něj stává neskutečně sebestředné, arogantní, pohodlné, líné a hloupé stádo. tohle je takový jen zdvižený prst, vlastně se neděje nic až tak strašného, není to mor, ani válka, ani útok mimozemšťanů, je to něco, u čeho jen stačí být zodpovědný, důsledný a trochu se omezit...a jaké zrcadlo se mnohým nastavuje :/
Já jsem to ráno pozorovala, kdyz jsem jela na kole (s pousou zakrytou aspoň buffem a šálou), kolik lidí se chrání. Zajímavý je, že z důchdoců neměl byť ten šátek nikdo, nekecám. Nejvíc roušek jsem viděla v kilometrový frontě do galanterie.
Jiank si stěžuju sama na sebe. Sesterskou fakultu nám ve městě už uzavřeli i pro zamestňance, my teda stále máme chodit, ale vůbec mě to tady nebaví. Lidi tady sice mají pořád poměrně pozitivní náladu, ale prostě je to znát, že jsou všichni strašně napjatí.
Jinak moc myslím na vás, který musíte řešit každodení starosti ohledně svých rizikových blízkých!
Mutziputzi v kontextu toho prispevku o policii zahcene nahlasovanim... je to priznacne![]()
Sweet Potato mutzi sice měla svůj styl, ale nic nehrotila, vyhrotily to zpravidla ty, které v jejích příspěvcích viděly, co tam nebylo a stály si za tím ... naopak to byla jedna z nejchytřejších přispěvatelek tady... škoda...
Sweet Potato Já vím, že to poslední dobou trochu vyhrocuje, škoda no, jinak mi přijde, že sem velmi často vnese racionální pohled, i když možná ne vždy příjemnou formou.
Mě prostě jenom hrozně překvapuje (a pamatuju, že jsem se nad tím pozastavila i u MP), že se "množí hlášení od mnoha uživatelů", já si prostě nedovedu představit, co by v té debatě muselo zaznít, abych člověka nahlásila.
nolita Já nevím, ještě před týdnem bych s tím souhlasila, i když mi její styl vystupování neseděl a naživo bych s ní na kafe nešla určitě, ale posledních pár dní se projevovala, alespoň v diskuzích, kde jsem ji zaznamenala až hnusně a jednoznačně vyhroceně. Ale teda nenahlašovala jsem ji, protože si osobně myslím, že by ji to za pár dní zase přešlo.
U nas prosim vyhlasil mistni praktik na nasi mestske facebookove skupine ze siti a noseni rousek je takove roztomile placebo![]()
Garfie já hlavně asi nevím, proč někoho nahlašovat, když si to tu admini stejně celé čtou
a sami přispívají.
viktorka_od splavu jo, přesně tohle mě napadlo jako první.. Jak se množí to nahlašování. ![]()
Hoolinkah tvoje právo nijak nerozporuji, ale nemám pocit, že je třeba ho využít.
Ano, věčná mutziina opozice mi taky někdy přijde už zu viel, ale právo nesouhlasit snad má. A občas má i sebereflexí a dokáže uznat, že přestřelil. A to tu nemá každý.
Co pochopit nedokážu jsou ty agilní nahlasovatelky.
DruI nic takoveho jsme u ni nezaznamenala, nechodim do vsech vlaken samozrejme, ale asi mam nejakou predstavu, o tom komunikovala, byla to provokaterka, ale udrzela to v akceptovatelne rovine, jeji odpurkyne to casto nevydychaly... to asi vedlo k tomu nahlasovani, coz je dost funny...
Tvl, já dneska byla na odběru krve v synlabu v nejbližší laborce v sousedním městě (fakt musím), cejtila jsem se s respiratorem (dostali jsme 2 ks od "tchána", co mu zbyly z nejakyho lakovani a setrila jsem si ho pro zvláštní příležitosti) jako při vstupu do válečný zóny- a v čekárně cca dvacetiletá holka a s ni maminka a přítel jako doprovod!!!!
Všichni bez rousek! Nejdriv jsem doufala, ze to jsou všechno pacienti při small talku, ale maminka pak prohlásila: " tak já jdu vařit ty knedliky, tak se pak stavte..."
ale jinak v našem malomeste nosej rousky i babky do jednoty, viděla jsem jich cestou dost, starosta dela dost kampaň a sdílí návody k ušití
U nás na maloměstě je starosta v karanténě, neb byl lyžovat...
Takže osvěty moc neudělá. Jinak jsem dnes vyrazila na "bojiště" aka nákup a docela tristní teda. Sice jsem nebyla jediný exot s rouškou, ale odhaduju, že nějak zakrytý obličej měla tak možná pětina lidí a z chlapů skoro žádný. Aspoň, že v obchodě klídek, žádné davy ani vyrabované regály.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.