Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Estara
506 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:27

Jiná Realita Já jsem si doteď ani neuvědomila, že tu ta funkce nahlašování vůbec je. Jako diskuse byly vyhrocené, ale brala jsem to jako odraz celkové nálady všude, nic tragického.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:33

rasaNori to je debil. Tyhle lidi sou fakt bajecny.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:36

Estara nejsi ze stejného maloměsta? Náš starosta byl taky lyžovat a je v karanténě :))

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:37

bram Tipuju, že spíš ne. Já jsem teda z Moravy.

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:40

Teda pokud nekdo neustoji virtualni debaty a neni schopnej se nad jedovatosti jinejch povznest, tak nevim, jak to dělá v běžným životě. Pravda teda je, ze M to prehanela, mela par vernych, ktere ji podporovaly, ale vzdyt jsou to jen diskuze, nic vic. Ale tak ji to bude chybet a reinkarnuje se. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:41

Estara tyjo, tak to jsou fakt pitomci ti starostové, v dobách, kdy by měli jít příkladem, si courají po nakaženým regionu. Myslela jsem si, že to napadlo jen jednoho, ale ono jich je víc

Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:41
Reakce na Garfie:

barbucha No prosím tě, moje kamarádka nemocniční kaplanka se právě na tohle téma pohádala s farářem!  Dělá na LDN-nákaza pro lidi definitivně konečná, ona sama je astmatička, takže s ním řešila nějakou ochranu a on na ni s těma řečma, jak jsou všechny opatření zbytečný, že máme být vždy připraveni stát před svým Pánem...a tak. No a pak jim zavřeli část nemocnice kvůli nákaze a už chodil škemrat na sesternu...

​Asi sám ještě nebyl připraven

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:42

711990 zato geisak mi ted privez 30 kg granuli tak ja krome karty popadla i tu samodomo rousku a von mel taky samodomo a rukavice k tomuma pochvalu chlapec jeden

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:42

bram Ha ha, napadlo mě něco dost podobného.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:43

Poslední dny byly diskuse s Mutzi celkem vyhrocený, ale neřekla bych, že to bylo něco, co by stálo za nahlašování. Podle mě osobně je ten ban zbytečnej, myslím, že za současný situace jsme všichni nastartovaný tak nějak celkově a přimlouvala bych se za to, aby to admini za pár dní, až si to trochu sedne, ještě zvážili. 

Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:48
Reakce na Jiná Realita:

je to fakt hrozně blbý to takhle říct, ale ono lidstvo snad opravdu potřebuje, aby čas od času dostalo nějakou facku, protože jinak se z něj stává neskutečně sebestředné, arogantní, pohodlné, líné a hloupé stádo. tohle je takový jen zdvižený prst, vlastně se neděje nic až tak strašného, není to mor, ani válka, ani útok mimozemšťanů, je to něco, u čeho jen stačí být zodpovědný, důsledný a trochu se omezit...a jaké zrcadlo se mnohým nastavuje :/

​Nesouhlasim.

Neděje se nic strašnýho? Že už teď podniky propouštěj lidi, podnikatelé zavíraj krám, zbytek zkrachuje... no na pracáku bude veselo! A až přestanou lidi platit hypotéky... a nebudou mít na útratu (aby podrželi ty přeživší)... Vono totiž to nepřejde za měsíc! A ne každej má záhumenek, aby si tam vypěstoval vlastní erteple a vykrmil pašíka... a rovněž ne každej má rodiče, který by ho založili, případně mu předali svoje majetky...

Závidím ti teda tvůj optimismus.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:50

Mna sa teda Mutzi nijak nedotkla a ani som ju nenahlasovala, ale poslednú dobu to bol fakt extrem.

Kam vedie to neustale moderovanie, povolovanie či sa v jej debate niekto moze účastniť alebo nie, urážanie ostatných...veď je to únavné a zbytočné. Proste nechapem, čo má byť výsledkom toho snaženia. 

Offline barbucha blogger
35860 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:52

A sakra. Fakt je, že mucina byla tak poslední dva dny jak včelkou bodnutá... přičítala jsem to hormonální bouři... ale po těch všech našich dohadech budu nakonec vypadat, že jsem ji naprášila já!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:52

barbucha Bohužel souhlasím (s tebou, ne z realitou). Ne, není to válka, ano, nemoc se přežene a zase budeme chodit ven, ale ekonomické a společenské důsledky budou obrovské.

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:56

nolita No já taky nechodím všude, ale pár komentářů, kde už fakt přestřelila jsem zaznamenala. A celkem chápu, že pár lidí z ní vypěnilo, holt jsme všichni našponovaný, no.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:57

paktofonika souhlas. Byť jsem Mutzinu považovala za velmi inteligentní ženu, poslední dobou byla fakt na facku a vůbec jsem neměla chuť se zapojovat do témat, kde zrovna řádila. Taky jsem nepochopila, o co jí tím věčným rýpáním šlo.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:57

Mohučanka snažím se to vidět optimisticky, věřím, že ty společenské dopady budou i pozitivní. ( Třeba vzdálená práce, on line učení, on line komunikace - to všechno ted rychle jde dopředu). 

Ekonomický to bude strašný průser, ale určite to nebude tak strašne, jak to dnes vypada na trzích. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 17. března 2020 10:59
Reakce na barbucha:

A sakra. Fakt je, že mucina byla tak poslední dva dny jak včelkou bodnutá... přičítala jsem to hormonální bouři... ale po těch všech našich dohadech budu nakonec vypadat, že jsem ji naprášila já!

​To se neboj, všichni víme, že ty si to vyřizuješ přímo :D

Kdo tvrdí, že Mutzi v poslední nic nehrotila, tak asi toleruje poměrně sprosté urážky, nebo toho tady sleduje málo  

"nahlašování" nekomentuju, to si ani nedovedu představit...

Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:08

nolita Garfie jinx asi si zase koleduju o nařčení z lezení do zadku, ale souhlasím s vámi.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:08

continuity jo, ty online záležitosti se určitě vyvinou, což je dobrý, ale špatně jsem se vyjádřila, měla jsem spíš na mysli kulturu a všechny ty humanitní, zdánlivě zbytné obory.