Aranel to není teatereza. Mylady byla vtipná ![]()
Stěžovací vlákno
Lamicka jo, dík. to je velkej duckface teda ![]()
Ale je to přesně tak, jak píšou ostatní, zhasnout světla v autě zapomenu tak ve 2/3 případů (naštěstí houká), rozsvítit tak v 1/3 (to bohužel nehouká), kdežto každou kravinu z Pekla vystřihnu na požádání. ![]()
A ještě tam byla Realblonde, ta se nějak znala s Mylady ne? A jinak jsem byla na MP taky od diskuzí pod článkem, ale přispěla jsem párkrát. Tady taky moc nestíhám psát (teď v době karantény trochu jo), ale dočítám poctivě. A postavičky co jste popsaly se mi vybavily poctivě
Zmizení Loly mi přijde taky zvláštní. A co Bertulka? Taky najednou přestala přispívat.
nolita bylas rychlejší, taky jsem si na realblonde vzpomněla
nolita bylas rychlejší, taky jsem si na realblonde vzpomněla
Nebyla ona těhotná, když se odmlčela?
nolita S Realblond jsem si ještě chvíli před exodem psávala o papillonech.
tv To byla Mylady.
Sweet Potato tv tak pravda, mylady byla asi těhotná, ne realblond....
tv Já myslím, že to byla právě Mylada, ne? Nebo teda, snad neva, když zopakuju něco, co už tu kdysi padlo - Catherinne tu zmiňovala, že k ní chodila do kadeřnictví, a že naposled u ní byla když byla těhotná, a pak se taky nějak odevšud vytratila... A Realblonde byla z Olomouce, to by měla mít zmapovaný Garfie!! :)
Lamicka jejda to neni pekna promena:(
Karoleena jsem si to popletla, je to už tak dávno..
a pak ještě ten, co obaloval modelky do nějakého, já nevím, staniolu? :-), měl nick z velkých písmen myslím, a na mp dost psal do vlákna o imingrantech ...
LCH? Nebo tak nějak?
Ounz LCh sbíral raminka od návrhářů a šel po dzizisketa jak slepice po chroustovi
Potrefenáhusa Ounz ano, toho jsem myslela... na raminka bych si sama nevzpomnela.... no onbyl taky sileny mimon podle tech jeho prispevku:))
Potrefenáhusa jo to je fakt! A nebyl on taky reinkarnace někoho jinýho? Takovej trochu zakomplexovanej prodavač (ve sportu nebo tak?)
nolita Trefa
Teď tu čtu pár stránek a čekám s lehce staženým žaludkem,kdy se objeví můj nick z MP a nějaká vzpomínka na moje strašný příspěvky
. Ještě, že jsem tak tuctová osoba s nudným životem ![]()
![]()
Obdivuju paměť někkterých z vás a neště víc schopnost vydedukovat,kdo byl kdo ![]()
Hele a ještě mi někdo teda řekněte, jinak neusnu, se ptám smrtelně vážně, jestli se v tom skyboxu ten guláš servíruje nebo ne ?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.