Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:46

nolita ta lilip na me furt naskakovala jak cokl na nozicku, protoze jsem na tlusty nohy oblikala uzky kalhoty, coz ji neskutecne poburovalo. jednou tam dala fotku a byla jsem pak uz celkem v klidu :D

A jinak ja si z MP pamatuju jeste i doby hromadneho omdlivani z toho, ze si nekdo vzal DZINY!

Online Sweet Potato
40382 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:47

andulka01 Giulli byla často hnusná. Ale to lhaní - ten flame kolem dospělého syna si pamatuju, ale tehdy mi přišlo naprosto jasné, že to nemyslí vážně, ale jen provokativně, hypoteticky, nebo jak to říct. Asi jako "já když jdu na audienci ke královně"

Ad Gudrun a Corleone, já je nezažila, ale narazila jsem jednou zpětně na to rozlučkové vyříkávací vlákno a to bylo žrádlo.

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:48

razorblade jo a pak si guru Ada vzala do nejake show ty ruzovoucke puncosky a zlate mini saty

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:49

Kokoska Akorat je blby, ze nikdy nevim, kterej vagonek odpojí, o tom rozhoduje sam

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:49

Kokoska selektivni pamet - ja si pamatuju uplne skvele.. vyhradne blbosti

Online Sweet Potato
40382 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:50

razorblade A v zimě jedině vlněnou sukni a kabát!

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:50

Sweet Potato ja jsem teda mela pocit, ze si guilli vymyslela cely svuj zivot

Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:52

Potrefenáhusa no to zasadne, do toho si nenecha kecat!

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:53

Candance Někde v Provance, že jo? Crazy Rider nebo tak nějak....a měla manžela, který byl někde z Afriky, z Beninu myslím? A měl krycí jméno Věnceslav!

Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:53

viktorka_od splavu ja uz jsem na tom tak spatne, ze zapominam i ty blbosti, viz historky z MP  

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:54

Karoleena Tak nejak si to aj ja pamätám, že bola v tom Holandsku hrozne nešťastná. A mala tuším aj blog o pečení. A potom sa rozhodla presťahovať spať do Čiech.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:54

Z toho, co nosíme tady, by hromadně omdlely... Tam to jede pořád ve stejném módu. Možná Paris by sem zapadla, psala, že má ráda šaty z Cos. Občas tam nakouknu, ale je tam dost mrtvo. Ale nedávno tam někdo zmiňoval, že je tu pořád propirame, protože se tu nudime.. Šlo onejake sparymezi kachličkama..

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:56
Reakce na baltik:

Sweet Potato ja jsem teda mela pocit, ze si guilli vymyslela cely svuj zivot

​Já zas měla pocit, že si někdo vymyslel ji.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:57

Sweet Potato Já si taky Giulli pamatuju jako docela konzistentní, vždycky mě překvapí, když někdo řekne, že si vymýšlela svůj život. O tom synovi si taky pamatuju, že to bylo jen takové "kdyby". Pokud vím měla syna v podobném věku, jako moje dcera, manžel byl kuchař a měla starší sestru a rodiče po smrti. Nepamatuju si, že by kdy říkala něco jiného. 

Offline Kokoska
34960 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 14:59

Fakirka tak ono zas tady se moc nemusi lodicky, to mas vsude neco. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:00

Candance Garfie jj, crazyrider, ja ji furt presvedcuju, aby sem obcas nakoukla, ale ona s ditetem prestala mit cas  (a kdyz uz se dohaduje na nejakejch diskuzich, tak na fb pod prispevkama o zemanovi a babisovi). A furt bydli v provence, jen se ted nesmi hnout na kilometr od baraku, pritel je furt stejnej... ale vubec si nevzpominam, ze tady mel nejaky kryci jmeno. :D ja znam jenom jeho obcansky kryci jmeno :D (jeho opravdickym jmenem mu snad nikdo nerika...)

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:02

Garfie myslím, že o sobě nelhala. Ale překrucovala neskutečně a lži o jiných jí nebyly cizí. Mě přiměla k odchodu z MP, a to až o hodně později, než byl ten hromadný odsun, protože napsala, že jsem celé těhotenství chlastala. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:04

Garfie giulli byla docela husta ale to s tim synem se vysvetlilo, nebo me to prislo jako logicke vysvetleni:D a skoro vsechno si pamatuju:D

Ale sakra stezuju si na muze, jedem z brna do ostravy a on si u Olomouce vzpomel ze musi obhlidnout nejakou zakazku. Holky spi obe ale jak dlouho v tom stojicim aute jeste budou je ve hvezdach a jestli pak mala prorve pul cesty domu tak ho uz fakt nakopnu!!! 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:05

Pinot Noir To o tobě fakt napsala?  Tak to je mazec!! Ale aspoň tě vyštvala za náma, pamatuju si, že dobrovolně jsi jít nechtěla  Jako věci překrucovala neuvěřitelně, to je pravda, v opozici byla prostě jen ze sportu. 

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:09

Sweet Potato Mě teda dost často přišlo, že si celkem protiřečí. Ale konkrétněji už dávno nevím. Já z ní měla pak strach a někdy i pořádný depky. Byla schopná dost velkejch faulů.

Hele ale třeba škopek, savo a utěrky jsou nesmrtelný a pak ta fobie z domácích dortů, kočky v kuchyni, dřevěná prkýnka na všechno... to mě bavilo, ode mě by kůrku nevzala

ALE NECHYBÍ MI TO!!! Tady je mi moc dobře