Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:28

OliveOyl Taky tam byl někdo, kdo s nějakým liščím nickem vyráběl domácí kosmetiku- rikam se, jestli se z ni pak třeba nestala liska mazana? 
https://liskamazana.cz/

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:29

moora Jojo, doktorka z Brna, dokonce myslím, že i vím čtvrť, kde měli barák (mohla bych možná vyvěsit v okolí letáky? :D), no taky mám prostě dojem takové neuzavřené záležitosti, když se do toho přesunu tak aktivně vložila a do měsíce po přesunu sem už se vypařila beze stopy, už se ani nepřihlásila, že by jen mlčky četla, prostě nic, zvláštní, no...

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:32

moora jasně že zlo, to nerozporuju. Jen to bylo jedno z posledních témat, co si tam pamatuju. Shanimplavkynahrocha upekla krásný dorty a giulietta se do ní n pustila, že tohle domácí matlání je hnus a nejedla by to. (mám zafixované já, možná to bylo jinak)

A pak to otevřu po třech letech a tam to samý téma, jak kdyby nikdy neskončily

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:35

Jiná Realita Lola, přesně!! Taky bych ráda věděla, co se s ní stalo, protože to bylo opravdu divné. 

moora Určitě byla doktorka a nějak jsem pochopila, že mají (v Brně?) nějakou ambulanci, vyznělo to, že i něco trochu většího, ne jen obyčejnou ordinaci, ale že zaměstnávali i další lékaře. Šťastná 13 chodila nějakou dobu i sem, ne? 

baltik Jo, to je pravda, v tomhle si zřejmě vymýšlela, nebo přibarvovala cizí historky, ale myslím, že si "nevymyslela sama sebe" nebo jak to říct. Že zkrátka byla reálná postava, ne jen fiktivní :-) 

A pak taková ta, co měla nějaký hezký minimalistický dům (v pořadí třetí), vyšel o něm článek v nějakém časopisu o bydlení, občas jsem si ji pletla s Renou, ale napamatuju si nick. Byla sympatická 

Online Sweet Potato
40379 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:43

Potrefenáhusa Ta byla i tady. Tinyfox? Měla nějaký hnusný úraz, polámané končetiny. A pak se odmlčela.

tiny_fox 

Online Sweet Potato
40379 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:47
Reakce na moora:

žluťásek Tak penisovy dorty jsou zlo, to zas jo

a tady se musej nosit domaci prebytky jedine naporcovany a zpracovany do marmelad, takze kolace by tu asi prosly

​Hele přesně,  to je dobré nezapomínat, že z mnoha těch oni jsou teď my.
Abychom si tu nelhaly do kapsy, že jsme se žádná žádné té diskuze nezúčastnily. Nebo naopak že jsme některým těm hnusným flejmům jen mlčky nepřihlížely.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:48
Reakce na Potrefenáhusa:

OliveOyl Taky tam byl někdo, kdo s nějakým liščím nickem vyráběl domácí kosmetiku- rikam se, jestli se z ni pak třeba nestala liska mazana? 
https://liskamazana.cz/

​To byla právě Tiny fox a myslím, že liška mazaná to není, jmenovala se Iva a tady jsou podepsané Tereza a Petra. Tiny fox se nějak brutálně vysekala na kole, poslední zprávu od ní jsem dostala: zítra jdu na kontrolu. 

Offline Lamicka
14192 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 15:58

Jeste se mi ted vybavila nejaka Tereza, co se mi pak objevila na IG a mela tam velmi zvlastni fotky, takove dost lacine. Vubec jsem tu promenu nepochopila.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:02

Lamickanebyla to teatereza? nevím, jak vypadala pak, ale na mp se mi líbilo, jak chodila oblíkaná.

Online Sweet Potato
40379 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:02

Lamicka Ona už v tom cjmdns postupně čím dál víc přidávala takové ty fotky v předklonu s vyšpulenou pusou - prý aby bylo vidět celý outfit ty obličej.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:04

Si říkám, jestli to ta Lola nebrala jako nějaký sociální experiment

Já jsem na MP byla až ke konci, moc jsem nepřispívala, vlastně skoro vůbec. Jednou si pamatuju, že jsem bránila vlákno Kočka pes, protože se nad tím ofrňovali, myslím, že Paris nebo jaký měla tehdy nick, mě docela setřela, ale jako nic velkýho  Jinak většinu těch flamů a figurek neznám, škoda! Dohledávat to fakt nebudu...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:06
Reakce na Karoleena:

​No jinak ale Corleoneho přítelkyně na MP podle mě chodila taky, byla to myslím ta Slovenka s naštvanou kachničkou do vany v avataru, co si teď ňák nemůžu vzpomenout na jméno... 

Mně z nějakýho důvodu nejvíc utkvělo Corleoneho poučení, že jakékoli boty v ceně nižší než deset litrů jsou laciný šunty, na to si občas vzpomenu, když nějaký vybírám už moc dlouho a nemůžu se rozmyslet, že je to vlastně jedno, všechno jsou to stejnak křápy!! :)

​kay adams nebo tak nějak, vycházelo to ze jména "skutečné" přítelkyně michaela corleona v knize (jsem teď pozadu se čtením, tak pardon, pokud to tu už je ...)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:06
Reakce na Karoleena:

​To nebyl přítel, to byla ta dyslektickodysgrafická gudrun, co ze srdce nesnášela tlustý lidi a trolila ostopero, a anti mp založila s corleonem, kterej mlel právě o těch lv, co nutně musí bejt fejk, když s ní jedeš v mhd..

​No jinak ale Corleoneho přítelkyně na MP podle mě chodila taky, byla to myslím ta Slovenka s naštvanou kachničkou do vany v avataru, co si teď ňák nemůžu vzpomenout na jméno... 

Mně z nějakýho důvodu nejvíc utkvělo Corleoneho poučení, že jakékoli boty v ceně nižší než deset litrů jsou laciný šunty, na to si občas vzpomenu, když nějaký vybírám už moc dlouho a nemůžu se rozmyslet, že je to vlastně jedno, všechno jsou to stejnak křápy!! :)

2x

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:10

razorblade no jasně, já věděla, že tento nesmyslný spor ona s někým vedla, jen jsem si nevzpomněla, že s tebou... jj pořád doporučovala střih kalhot, který udělá nohy - sloupy z každých...

Offline Lamicka
14192 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:12

Jiná Realita jj, mne se taky libila

Sweet Potato tak to byl jen zacatek :) ale uz jsem ji dlouho na IG nezahledla, driv se mi objevovala ve vyberu 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:21
Reakce na MP Meri:

​Ježiš, to si pamatuju Tam byla myslím účastna lioncity jinx ?

A já už jsem úplná fosílie, pamatuju ještě diskusi na starém starém MP pod články, kdy ještě nebylo fórum ... uaaa

​neco mi to rika, ale myslim, ze jsem se nezapojila.  To byla mylada a asi vanda? Nebo oldyn? 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:27

Karja nebo kdo se ptal na tu Alenu Čechovou? Ona se prostě tak jmenuje, je docela aktivní na Facebooku.

Potrefenáhusa Opravdového P. si pamatuju. A ten byl fajn.

Lamicka Byly dvě, TerezaFin a Teatereza. Není teatereza tahle?

Pamatuju si taky, jak se chvíli omezovaly lety do Egypta - kvůli teroristickýmu útoku? - a Mylady byla hrozně naštvaná, že prostě MUSÍ do Šarm-aš-Šajch, do Hurghady ani za zlatý prase, a prostě MUSÍ a ať okamžitě zprovozněj linku!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:30

a pak ještě ten, co obaloval modelky do nějakého, já nevím, staniolu? :-), měl nick z velkých písmen myslím, a na mp dost psal do vlákna o imingrantech ...

Offline Lamicka
14192 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:31
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 16:32

Aranel jj mylady a její egypt si pamatuju... :-)

a mylady měla kámošku realblond, ale ta pak už na mp nechodila (pokud to nebyla teda obojí mylady :-))