Garfie no jak mela ke vsemu co rict, se vsim mela zkusenost, vzdycky mela v okoli nekoho, komu se to taky stalo, nevim, jak to popsat, proste mi to prislo nerealne, ze by musela zit nekolik zivotu
Stěžovací vlákno
Pinot Noir dobre, ze te poslala k nam ![]()
Se vsadim, že dneska večer bude mít MP nebývale vysokou návštěvnost ![]()
MP Meri sekhmet mela blog nekde na idnesu, vypovidavala se tam z uplne stejnych veci jako na mp, tak to byla stopro ona:)
Jinak si nic moc nepamatuju, nemam na to hlavu a lidi se mi trochu pletou i tady
. Jinak teda me MP asi trochu ovlivnilo, ehm fazi s pohodlnymi lodickami a propinacimi svetriky jsem si prosla taky, ale rikam si, ze k te mikine a dzinam se clovek musi nejak stylove propracovat
.
Jo a jeste si pamatuju na zebru33, nebyla moc vyrazna, ale byla mi moc sympaticka, pracovala v nemecku, mela exotickeho pritele. A nevim proc, ale necim mi pripominala hrdinky z povidek otroci new yorku.
A stastna 13 byla prima, kde je ji konec...
a ta, která celý odchod domluvila a pak zmizela, žel nick si nevzpomenu. budu si do smrti myslet, že se jí stalo něco strašného.
Jiná Realita Lola?
Jiná Realita myslíš Lolu? taky si na ni občas vzpomenu, kde je jí konec...
baltik Úplně stejnej dojem jsem měla taky, vždycky, ale úplně vždycky, když se něco probíralo, tak někomu z její rodiny se stalo něco souvisejícího, nebo byl přímo expertem na danou oblast, kdybych vzala všecky tyhle příspěvky na hromadu a nakreslila podle nich rodokmen, tak by měla dost nepřirozenej, možná až nadpřirozenej, počet příbuznejch, si myslím.... :)
Jiná Realita Jo, Lola, mám to podobně.
Stejně jako Lola zmizela ze dne na den Tiny fox
Lola byla moc fajn, taky si na obcas vzpomenu
Jiná Realita Lola?
ta mela dobry prispevky (pokud si ji s nekym nepletu), ale pak mi dala dost cocku, neco ve stylu, ze na matersky nevim, co se sebou, kdyz jsem napsala, kde vsude chodime. Tenkrat se me to nejak dotklo, to jsem jeste nebyla diskuzne ostrilena;)
Tak jsem se šla na MP po třech letech podívat a jedou tam zrovna penisový dorty a vyhazování koláčů od cizích lidí ![]()
Gatita Ona byla doktorka, myslim
žluťásek Nene!![]()
žluťásek Tak penisovy dorty jsou zlo, to zas jo
a tady se musej nosit domaci prebytky jedine naporcovany a zpracovany do marmelad, takze kolace by tu asi prosly
Sweet Potato můžeš hádat, kdo vyhodil kvalitní uzeniny jen protože byly svázaný do kytky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.