andulka01 Myslim, ze znacna sitka pres ramena u me neji problem.
A ta tvoje mikina je taky dobra covece![]()
Stěžovací vlákno
Lamicka no to je základ no ![]()
AprilTwelve Zarinya hele, na obliceji bych to mit nechtela!![]()
a já si sem jdu postěžovat. na sebe. jsem prostě buď neuvěřitelně hnusná, nebo obsahuju něco, co přitahuje lidi, kteří mi jsou minimálně silně nesympatičtí.
ještě pořád mi dobíhá registrace na seznamce. tam tam občas vlezu, abych neprošvihla životní štěstí. v profilu mám podle mě fotku, kde mi to docela sluší a vypadám jako člověk. za posledních pár týdnů vypadá návštěvnost profilu takto: muž s jednou bradou navíc, muž se dvěma bradami navíc, mimořádně netraktivní muž s velmi výrazným předkusem a velmi řídkými mastnými vlasy (ani na profilové foto si neumyl hlavu
), muž 52 let, muž 50 let, další muž s bradami navíc, muž, který se asi nikdy neholil s neupraveným plnovousem asi až na zem, další velmi neatraktivní muž s velmi tlustými brýlemi a silným akné ve flanelové košili. a to je všechno. ani jeden z nich nemá vyšší než střední vzdělání, střední s maturitou je nejvyšší. většina vypadá jako zanedbaní strejci tak minimálně o deset let starší, než kolik jim ve skutečnosti je. zájmy: posezení s přáteli, fotbal, dítě, motorka. přitom očividně se tam vyskytují i muži normální, neobézní, hezcí, sympatičtí apod., vysokoškoláci. ale zájem o mě má výhradně tato skupina. mám to tak ale celý život i mimo seznamku, jakmile vlezu do jakékoli společnosti, třeba na ples, nebo na něčí svatbu, kde je je člověk, který je mi nesympatický, je vůči mě výrazně starší, a připadá mi výrazně netraktivní, případně slizký, je jisté, že já ho budu nesmírně zajímat.
odcházím odtamud vždycky akorát v blbé náladě.
sorry za stížnost, ale dnes mi to přišlo až líto, nebo nevím, jak ten dojem popsat.
Jiná Realita jestli te to aspon trochu utesi, tak vez, ze v tom nejsi sama! :D
Lamicka pretri si to stavou z citronu.![]()
Já mám velkou skupinku vám podobných holek, hezký, pracovitý, milý, akční, klidně soběstačný finančně, doplň milión dalších věcí... a jsou samy.
A já to nechápu. Kde se stal ten zlom, že už jsou pro ty sobě rovný mladý chlapy, co hledaj ženu nežádoucí.
My se poznali fakt brzy, ale tak nějak jsme spolu dorostli, dospěli, doformovali se. Něco to má do sebe, to jak to bývalo kdysi. Ale zase neznám moc párů z té doby, kteří by spolu vydrželi. Je to těžké.
Přeju hodně štěstí oběma.
Jiná Realita Na seznamku se vykasli, zkus kdyztak nejakou lepsi platformu pro seznamovani s placenym clenstvim.
Zarinya diky :)
Catherinne Myslim, ze narazi casto na to, ze slusni a slusne vypadajici chlapi jsou hodne rozebrani v tomhle veku, takze vetsina mych kamaradek, ktere hledali kolem 30 - 35 si nasli bud mladsi nebo uz rozvedene.
Lamicka ještě jsem na nejhorší místa používala tu zázračnou nanohoubicku, ale asi se na kůži používat nemá... funguje to a nic se mi nestalo ![]()
Catherinne ja nikoho nehledam, ja jen tak proplouvam s tim, ze bud se nekdo objevi a nebo ne. :D ale taky si umim priznat dva velky hendikepy: tloustku a hubatost, o cemz sama vim, ze panum cini velky problem :)
razorblade to je nejlepší varianta ![]()
On taky chlap není středobod světa, ale je fajn když se někdy zeptá, co by sis dala k obědu a ještě to i uvaří.
razorblade ty máš jistou výhodu pohybu někde ve společnosti.
já jsem prošvihla čas na gymplu, kdy jsem byla moc tlustá, zpocená a příšerně voblíkaná a vlastně mi byli kluci jedno, pak čas na vysoké, kdy jsem byla permanentně nešťastně zamilovaná do někoho, kdo pak začal chodit s mojí nejlepší kamarádkou (...), a pak po vysoké už bylo nějak pozdě.
já taky nějak zoufale cíleně nehledám, spíš už jsem se smířila s tím, že ani nenajdu, ale zas úplně volný průběh tomu dát nemůžu, protože já nemám šanci na někoho narazit čirou náhodou někde ve městě.
a hubatá teda jsem, ale to chlap z fotky nepozná :D a stejně to nepomáhá.
Jiná Realita ja teda kdyz se koukam na spoluzaky z gymplu, tak mi ani zily netrha, ze jsem v tech vodach nelovila, sorry kluci. :D a moje vyhoda pohybu ve spolecnosti neni zas tak zhava, jak se zda. vetsinou jsou to lesnici a to je fakt zvlastni sorta lidi.
a prosimte, volnymu prubehu dej jeste sanci, fakt. moje segra se treba takhle kdysi seznamila na benzince. :D
razorblade a hubatost vadi vic nez tloušťka ![]()
Jiná Realita Hele moje zkušenost je taková, ze je to vlastne úplně jedno, mladá, stará, tlustá, hubena-je to stejně všechno o náhodě a štěstí.
v každým veku je to tezky....a zároveň snadný! Záleží, jak se to sejde
a na obyc seznamku bych se vykaslala, je tam spousta zoufalcu, co nikoho nechtěj, jen se bavej
fakt kdyžtak něco placenyho, co tyhle zoufalce aspoň částečně odfiltruje
razorblade tak na benzince jsem již zahlédla hodně hezkých mužů, bohužel to musela být benzinka v cizině. myslím, že pro cizince jsem docela typ, ale bohužel v okolí jich moc není :) třeba takový mimořádně sympatický belgičan, zachraňující nebohou češku, která se obává, aby na neznámé benzince kdesi ve francii nenačerpala špatné palivo :D a podobně. žel, jaksi to nemá budoucnost.
Catherinne Chlapi 30-40 jsou vetsinou opravdu rozebrani, ti pouzitelni. Mam ve svem okoli taky spoustu nezadanych, atraktivnich, zajistenych zen ale vhodne protejsky uz musi jet tzv. druhe kolo. Mam to podobne jako vy, s muzem jsme skoro 16 let (je mi lehce nad 30), a v okoli jsme docela za exoty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.