Ty jo, neznala jsem palačinku, neznám šaty s frackem ![]()
Stěžovací vlákno
Catherinne Ale zato znáš Mylady!
moora Garfie bram No počkáme a uvidíme, jestli se Karoleena přizná sama a dobrovolně!
No asi to není úplně vyloučeno, že jsem fracka fakt měla první...
Každopádně ještě ty šaty mám a nosím, na to, kolik let už jim je, vypadají furt dobře!
Ano, Fracek je Karoleena ! :)
vida, uz se priznala sama:)
Karoleena Tak díky, šaty nemám, ale tu obrmikinu jo a je naprosto boží!!!
andulka01 myslis warmer? jak sedi a hlavne jak je dlouhej? uz nekolik let na nej koukam, ale prijde mi, ze to fotej na dost malejch lidech a ze ja bych ho mela tak do pasu a ne pod zadek, jak bych potrebovala...
barbucha Aha, no jak vidíme, musim hodně věcí doplnit, mám značné mezery!
Taky je ještě mám a nosím, vzala jsem si je právě dneska... ![]()
razorblade Ne, takovou fakt velkou dlouuuhou unisex mikunu na zip, už jí nemaj a já si zaboha nevzponemu na název. Warmer jsem zvažovala a furt na něj koukám. Délku warmeru neodhadnu, ale myslím, že moc pod zadek nebude, škoda.
barbucha Aha, no jak vidíme, musim hodně věcí doplnit, mám značné mezery!
No čas na to máš, než se na další sraz dostane... tak šup šup!
barbucha :-D Hele, uvidíme, třeba to bude do podzima na tom Petříně. Tam jsem nebyla leta, ani na rande jsem tam snad nikdy nebyla!
andulka01 Nemyslíš double digger? Ale ten pořád mají...![]()
razorblade Já warmer mám, chceš ho změřit? Já mám teda 173 cm a nějakej krátkej do pasu mi není určitě, ale nějakou chvíli jsem ho neměla na sobě, tak už přesně nevim, jak moc dlouhej vlastně je. :)
Karoleena ja mam 172 cm... ale zase se na mne asi roztahne vic do sirky :D az si ho budes zkouset, tak mi napis, kam ti zadni cast je :D diky :D
euridike Určitě ne, mám jednovrstvou se zipem až dolů, s širokýmy lemy na rukávech i spodku. Foto z loňska, za chvíli odstraním.
razorblade Hele, v tom M/L píšou, že odpovídá až pánskému XL nebo tak. Takže bych počítala se značnou šířkou přes ramena.
andulka01 ta je tak paradní, dlouho jsem na ní koukala, až z nákupu nebylo nic...
andulka01 Aha... No Tvoje mikina je fakt pěkná, i outfit celkově, ty široké lemy při téhle délce jsou dobrý detail.
Sweet Potato jó!
To jste mi nekdo nemohl rict, at si poradne umyju ruce po nanaseni samoopalovaciho kremu? ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.