Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 14:37

Potrefenáhusa Jo, a stejně tak ty druhý a třetí brady, tlustý brejle, řídnoucí vlasy... na fotce na seznamce to vypadá hrozně, ale v reálu to nemusí vadit. Mně se vždycky líbili vyšší hubený šlachovitý kluci, tmavý typy, zarostlý, vousatý. O sambovi platí jen jedno z toho - ono bejt oproti mně vyšší není nic těžkýho

A jaká je to láska.

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 14:46

razorblade no jsou lesnici a lesnici, ze jo:D muz taky kaci stromy a jeho nejlepsi kamarad se tim zivi a je fakt k nakousnuti:D

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 14:51

Jeden z nejhezčích a nejcharismatičtějších mužů, které jsem potkala, s krásným hlasem navíc,je hajný. Tedy v době, kdy jsme se potkávali byl, bohužel pak změnil místo, ale v oboru jistě zůstal. 

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 14:55

Jiná Realita jak pise Lamicka , mezi pupkatymi padesatniky bych nehledala, holky jako ty totiz casto konci s kluky o dva tri roky mladsimi, nez jsou samy. A maji se dobre. Aspon kamaradky to tak maji;)

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 14:55

Nechala jsem si na PC otevřené okno s tímto vláknem. Muž si k němu sedl a povídá "Andulka01 má v avataru zpěvačku z Die Antwoord?" - "Ne, to je euridike"

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:07
Reakce na Lamicka:

Me vzdycky zajimalo, jestli ty lidi pak nakukuji nebo se uplne odstrihnou. Protoze ja tady netravim malo casu, vetsinou si udelam kafe, neco si tu prectu, obcas odpovim, je to pro me relax. Nekdy sem nejdu, jindy zase vic, ale asi by mi to chybelo. 

Jak tu nekdo psal, ze mu MP pomohlo nebrat si tolik nektere lidi v realu, tak to potvrzuju. 

​Já jsem dřív psala blog a byla v tý komunitě fakt hodně aktivní. Pak mě to přestalo bavit, nebyl už moc čas, chuť psát. Nakoukla jsem pak třeba jednou za týden, pak za měsíc, co novýho u ostatních, postupně to úplně vyšumělo.

Tipla bych si, že tak to bude u většiny, co sem nebo na MP přestali chodit. Tragédie by mě ani nenapadla. 

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:07

no a ještě jedna věc k těm seznamkám, já bych asi nečekala, kdo mi napíše, ale těm sympatickejm se asi ozvala sama. 

jinak chlapi jsou přesvědčený, jak to my máme mnohem lepší než oni, žě jenom odmítáme ty davy nápadníků, někdy je to legrace to poslouchat, ty seznamovací historky. že jako je nutný těch holek oslovit fakt docela hodně, aby se nějaká chytla a že těch neúspěšnejch pokusů je docela dost a spousta chlapů to v nějaký fázi prostě vzdá...

no a pak mi taky přijde, že se od určitýho věku taky bojej, že jsou ty holky už hodně přebraný

ale myslim, že je to celkem rovnocenný, spousta lidí má za sebou různý smůly a karamboly, kdy něco nevyšlo a nejsou to jen ženský

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:08

dzizisketa Tvůj muž poslouchá Die Antwoord? Zřejmě slušnej oddíl, že?

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:13

euridike

NNe že bychom byli skalní fanoušci, ale občas si něco pustíme. 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:16

Jiná Realita hodně těchto zjevů je značně nesebekritických a mívají na ženy často neskutečné nároky, takže loví ve vodách, na které absolutně nemají. Takže na tvém místě bych na to koukala takhle ;)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:17

Jak tady tuhle prošla stížnost na ovocnej kompot bez ovoce, tak já jsem dneska do omáčky na těstoviny vyklopila konzervu krájených loupaných rajčat, co ve skutečnosti byly, přísahám, výhradně rajčatový slupky ve vlastní štávě!!! Přišlo by mi to skoro i vtipný, jako že se jim ve výrobě spletly trubky a do konzervy šlo to, co mělo jít do odpadu, ha ha ha, jen kdyby to nebyl náš oběd...

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:33

Pinot Noir Ale holky maji taky nekdy neuveritelne naroky, co tak posloucham. Ono je to tezky zit do 30-35 singl a pak mit pochopeni pro urcite nedostatky druhych a zkusit se taky prizpusobit. Me kamaradky by nejradsi vysokoskolaka s nadprumernym prijmem, sportovce, bez deti, zcestovaleho, vysokeho, nekuraka atd, ktery se navic jeste nastehuje do jejiho vlastniho bytu na hypoteku zejo. No ale kdyz se takovy vyskytne, tak i ze sve osobni perspektivy chapu, ze si radsi najde holku o deset let mladsi nez je on. Ale jinak taky zastavam kredo, ze kazdy ma kopat svoji ligu. 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:44

Jos Budu znít jak potrefená husa, ale když jsou ony samy s VŠ, nadprůměrnym příjmem, cestujou, sportujou, nekouřej, nemaj děti a tak (samy disponujou tim, co hledaj; mě osobně třeba megapříjem a VŠ moc neinteresuje :) ), tak na přece hledání srovnatelnýho protějšku neni nic závadnýho :)

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:46

Klara no to neni, jenze takhle definovany muz miva kriteria jina

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:48
Reakce na Jiná Realita:

razorblade tak na benzince jsem již zahlédla hodně hezkých mužů, bohužel to musela být benzinka v cizině. myslím, že pro cizince jsem docela typ, ale bohužel v okolí jich moc není :) třeba takový mimořádně sympatický belgičan, zachraňující nebohou češku, která se obává, aby na neznámé benzince kdesi ve francii nenačerpala špatné palivo :D a podobně. žel, jaksi to nemá budoucnost.

​nesmis resit jestli "to ma budoucnost":-)

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:50

Hele ale mně to s těma nárokama přijde docela vtipný, to se mám na sebe jako kouknout do zrcadla a říct si 'tak ne, tohohle neoslovim, pro toho sem moc ošklivá'? Nebo 'no dobře vš požadovat budu, ale stačí ekonomka, na víc nemám' ?

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:52

Ja se vzdycky seznamila pres konicky - turistickej oddil, hrani v kapele, hrani v dalsi kapele, studium a provozovani klubu :D 

Ted asi pul roku lozim, kdybych nebyla zadana, tak by se asi taky dalo.

Takze tyhle cinnosti muzu doporucit :)

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:52

Klara viktorka_od splavu Jak pise Viktorka, bohuzel to tak je, no. Dyt ja je/vas chapu, taky bych mela tyhle naroky asi, ale proste to je dost probrany a navic pokud takovy muz je, tak se treba nebude hrnout do rodinneho zivota. Mam treba svobodneho spoluzaka, je mu 35, dve vysoke skoly (ing, mudr), dum po rodicich, slusne misto ve spitale, hodny kluk....ale mezi jen165cm a je celkove drobny, moc necestuje a nesportuje a ten na babu nemuze narazit , neni proste interesantni sarmantni svalovec. 

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:52

Ounz to fakt nevim:-)) mne spis pripada zvlastni se podivovat jaktoze si takovy osklivy hnup pomysli na tak skvelou vzdelanou a krasnou.. proc by to nemohl zkusit a ostatne proc by se mu nemohla zdat adekvatne atraktivni:-)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 15:53
Reakce na Ounz:

Hele ale mně to s těma nárokama přijde docela vtipný, to se mám na sebe jako kouknout do zrcadla a říct si 'tak ne, tohohle neoslovim, pro toho sem moc ošklivá'? Nebo 'no dobře vš požadovat budu, ale stačí ekonomka, na víc nemám' ?

​no to neznas? Musis vyhodnotit svou hodnotu a pak se snazit sehnat odpovidajici protihodnotu, proste takovej smennej obchod abys dobre udelala :D