viktorka_od splavu hele nevim, lidi co znam maj kritéria nebo partnery taky většinou sobě dost odpovídající, ty nesoudný zjevy co zmiňuje pinot do toho přece nepatřej
Stěžovací vlákno
Lilly_Ku Oki
viktorka_od splavu No právě..ona ta kráska toho 'ošklivýho hňupa' vidí třeba úplně jinak..
Ounz Ono ale posuzovat podle jedne fotky taky neni uplne idealni. A vzhled je u chlapa ne az tak podstatna charakterova vlastnost
. I kdyz o seznamkach mam dost pochybnosti uz apriori, takze poklad tam asi na zadnou neceka.
Klara no to neni, jenze takhle definovany muz miva kriteria jina
hele, to jsou podle mě docela klišé, jako von fakt ne každej chce tu ženskou o 15 let mladší, voni se zas bojej, že jí nebudou stačit, že nemaj dost peněz, že už třeba ten rodinnej život fakt chtěj a ty mladý holky se chtěj ještě bavit a pařit.....jako je tam prostě furt miliarda proměnnejch - koho potkáš a kdo potká tebe
a to slevování z nároků - no jako jasně, že v něčem člověk většinou slevit musí a udělat kompromis (třeba se odstěhovat do nějaký řitě), ať je mu dvacet nebo pětačtyřicet, ale v tý přitažlivosti a nějaký celkový kompatibilitě bych neslevovala
Hele ale mně to s těma nárokama přijde docela vtipný, to se mám na sebe jako kouknout do zrcadla a říct si 'tak ne, tohohle neoslovim, pro toho sem moc ošklivá'? Nebo 'no dobře vš požadovat budu, ale stačí ekonomka, na víc nemám' ?
No přesně tohle právě ti chlapi nedělají, takže podle mě je chyba vyvozovat, že když o mě mají zájem zoufalci, jsem taky zoufalá a ošklivá.
Pinot Noir no hlavně voni to prostě zkoušej, jak jsem psala, musej těch pokusů udělat většinou docela dost a na tý seznamce to moc nestojí
Potrefenáhusa přestěhovat se do nějaký řitě...????. Na to pozor. Kvůli tomu jsem se už vlastně chtěla i rozvádět. Teď poprvé v době domácího vězení jsem za zahradu a les za barákem vděčná, v předchozích 14 letech bych ale občas vyměnila muže za garsonku nad kavárnou. Zn.spěchá.
No přesně tohle právě ti chlapi nedělají, takže podle mě je chyba vyvozovat, že když o mě mají zájem zoufalci, jsem taky zoufalá a ošklivá.
![]()
Potrefenáhusa já ale nepsala nic konkrétního a ne nemyslím si že každý svobodný bezdětný vzdělaný fešák hledá o 15 let mladší ženu k navázání trvalého vztahu.. on třeba vůbec o navázání trvalého vztahu zájem nemá. třeba. prostě velká chyba pohlížet na ně stejně jako na sebe, když "já jsem taková" tak muž ve stejné situaci/věku/vzdělání bude taky takový a hledat totéž. blbost.
viktorka_od splavu no a dyť je to jedno, co hledá, prostě stejně záleží na tom tvým konkrétním, aby si to sedlo
Gellnerova jo, tam jde spíš o tu kompatibilitu.. myslím žes tu psala něco ve smyslu že žijete vysněný život tvého muže (barák, zahrada, garáž, pes, les..) a tvůj sen jaksi nikoho nezajímá.. tak snad už to bude furt jen lepší.
viktorka_od splavu no a dyť je to jedno, co hledá, prostě stejně záleží na tom tvým konkrétním, aby si to sedlo
tak o čem se teda bavíme:DDD
viktorka_od splavu no, tyjo
, paměť! Přesně tak. Pak po určitý době to nějak sám zjistil, že to bylo takový bez kompromisu, ale s hypotékou a tím vším už se moc dělat nedalo. A ano, kompatibilita. Buď budu uzoufaná já ze vsi nebo on z města. Tak to řešíme tak, že já každou chvíli vezmu roha někam do cvrkotu velkoměsta, vrátím se socializovaná, spokojená a pak to zase chvíli jde i tady v tý díře.
Jos Já ale podle jedný fotky neposuzuju
Klara no to neni, jenze takhle definovany muz miva kriteria jina
reaguju na tohle tvoje tvrzení, že takovej muž má nějaký jiný kritéria - tak já píšu, že různý lidi maj různý kritéria a dopředu se to stejně nedá odhadnout, jen zjistit u toho kterýho konkrétního exempláře
Ounz Myslela jsem spis jinou realitu, jak tu psala ze dle fotek jen zoufalci..to je takovy osemetny trochu.
Jiná Realita Souhlasím s Potrefenáhusa , nemá smysl ani tlačit na pilu, ani mít nějaký konkrétní představy. Po posledním hlubokým držkopádu jsem si nedělala naprosto žádný naděje, byla jsem zcela imunní a nedostupná. A najednou jsem (opatrně) šťastná s člověkem, kterého znám půlku života a který téměř neodpovídá mým teoretickým nárokům. Prostě se to sešlo. A nemuselo. Podle fotky bych si ho ani nevšimla, podle pomluv a promluv ostatních už vůbec ne. Úplně jinej svět, jiná bublinka. Ale jistá kompatibilita je samozřejmě nutná.
Jiná Realita Seznamky maj pravděpodobnost úspěchu malou. Leda asi nějakou placenou.
Plus když přičtu, jak býváš hyperkritická k sobě i jiným, třeba to vzdáváš šmahem? 50 samo o sobě nemusí být problém. Vzdělání taky ne. A pleš nebo vůbec vzhled?
andulka01 Přesně jak píšeš, taky souhlasím s Potrefenáhusa Prostě to jednou přijde a člověk fakt neví, z jaký strany, a klapne to, nebo taky přes všechnu snahu a kejkle nevyjde nic. Mně ty vztahy přijdou děsně zajímavé, ale i nevyzpytatelné. Možná je to dobře, jinak by to byla nuda.
My jsme s mužem naprosto rozdílní. Povahou, povoláním, koníčky. Okolí to překvapilo, dokonce padali tipy, jak dlouhé trvání náš vztah budeme mít. To jsme se dozvěděli zpětně. Ale máme stejné životní priority a takové ty úplně zákládní životní názory. A jsme spolu moc rádi 20 let. Brali jsme se na můj vkus hodně mladí, ustáli tragédii, která ná s potkala. Při pohledu zvenčí bych tomu taky nedávala žádnou šanci.
rasaNori styl drevorubec je prej ted desne moderni!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.