Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:16

Kokoska no to byl takovej ten styl "fake" dřevorubce, ale to myslim, že už je zase dneska malinko pasé? :-D

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:17

Potrefenáhusa ten, co neví, kde žije bezlepkový tapas?

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:19

Potrefenáhusa nevim, ja to nesleduju, jen to na me nekde pomerne nedavno vyskocilo. Ja mam doma ten IT model, i kdyz obcas mluvi docela srozumitelnou reci a tricka si taky meni.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:19

andulka01 presne takhle si predstavuju, ze by to nekdy mohlo vyjit mne. pro me je ale nejvic stresujici tlak rodicu, kteri na me neustale utoci vetama: "najdi si uz konecne chlapa!"... to jako obcas fakt uz i vylitnu, protoze to je proste tak debilni veta! asi jako kdyby chlapi byli hribky pod smrckem tvl.

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:21

razorbladePár lesníků a dřevorubců znám a jako dobrý. Kdyby všichni do jednoho tak strašně nechlastali

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:39

Kokoska Počkej, je styl dřevorubec a dřevorubec Ten první sekyru viděl nejblíž na Netflixu a stále se shání po ClubMate Cole. No a ten druhej chlastá... Si nevybereš

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:44

andulka01 no jsem rada, ze uz me zivot v tichem osameni bez chlapa nedesi, spis obcas naopak

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:52

Kokoska Já tu blízkou osobu dost potřebuju. I když bych to sama určitě zvládla.
Co je ale zvláštní (a tím se nechlubím, prostě to tak je), že jsem nikdy nepociťovala nedostatek příležitostí okolo sebe. Nikdy jsem necítila nouzi o možné a vcelku perspektivní partnery. Takže do situace Razor a Jiná realita se mi vciťuje hůř, to přiznávám.

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:53

razorblade Rodičům by někdo měl vysvětlit, že tohle se dětem zkrátka nedělá.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 17:54

My jsme se seznamili pres seznamku a jsem presvedcena, ze kdyby mi muz poslal fotku, tak s nim na rande nejdu. Byla jsem vzdycky na Banderase a on je spis Bruce Willis (ale ten bez vlasu ). Tehdy byly Vanoce, nemohli jsme se sejit, tak jsme si psali a zjistili jsme, ze si rozumime, pak to klaplo i v realu.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:00

andulka01 sdilene zazitky jsou lepsi, to je fakt. A mit se o koho oprit je taky dulezity. Ale ze jsou obdobi, kdy bych se vsim sekla a delala si co ja chci a jak chci, to teda jo. Kdo vi, mozna by mi to pak bylo lito a bylo by mi smutno, je to dost pravdepodobny.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:00

Gellnerova Moje známá to má podobně jako ty, bydleli v centru města a on zdědil rodinný statek, kam se ona odmítla přestěhovat. Takže zůstala s třemi dětmi ve městě, chodí si po výstavách a kroužcích, on je šťastnej na polnostech, chová koně, občas v týdnu přijede na večeři s přespáním a celá rodina za ním jezdí na víkend do přírody. Oba jsou šťastní jak blechy a strašně jim to vyhovuje, těší se na sebe a přitom mají čas na vlastní život. Ale chce to teda nějaké ty peníze a velkorysost. 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:03

My jsme s manzelem seznamili v praci, on byl ten smesny IT s ponozkama v sandalech a velmi divnem obleceni, verim, ze jen podle fotky bych si ho nikdy nevybrala. 

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:21

baltik a my na gymplu:D 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:44
Reakce na Potrefenáhusa:

​reaguju na tohle tvoje tvrzení, že takovej muž má nějaký jiný kritéria - tak já píšu, že různý lidi maj různý kritéria a dopředu se to stejně nedá odhadnout, jen zjistit u toho kterýho konkrétního exempláře

​jo, ale to nejsme ve sporu. já se snažím tak trochu osvětlit, kam se poděli ti "volní muži na úrovni" kolem pětatřicítky, když by jich z logiky věci mělo být tak nějak podobný počet jako těch hledajících žen, ne? ale není, protože řekněme dost velká většina těch hledajících atraktivních bezdětných žen kolem pětatřicítky hledá sobě podobného muže pro trvalý vztah a předpokládané založení rodiny. mám dojem že dost žen prostě automaticky předpokládá, že stačí takového najít a už bude vyřešeno, protože když se takový jí podobný vyskytne, tak bude chtít to samé co ona. 

vůbec jsem tím nechtěla říct, že takový muž hledá nádhernou osmnáctku kterou by pojal za choť:D ale že mají různá přání a představy, a dost často diametrálně odlišná od toho, co si my ženské myslíme. takže i kdyby bylo na sto Jiných Realit sto inteligentních fešáků v jejím věku, tak z toho sta třeba padesát nebude mít vůbec zájem o vážný vztah, kdežto ze skupiny JR to bude jen 20. a už máme 30 hledajících marně... a jestliže si takhle ten výběr zúží, může se stát že marně hledající už zůstane.

a ne fakt si nemyslím že by ženská, nebo kdokoliv, měl "vzít za vděk" někým nekompatibilním, jen, že ty kompatibilní je dobré očekávat všude a předem si ty mantinely nezužovat:-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:44
Reakce na Jos:

Ounz Myslela jsem spis jinou realitu, jak tu psala ze dle fotek jen zoufalci..to je takovy osemetny trochu. 

​tak to pozor, já jsem napsala zoufalci, ale podle fotek pro mě (!) neatraktivní muži. přiznávám, že nevidím důvod se ani pokusně sejít s klukem, který má výraznou nadváhu - protože a. se mi to nelíbí, a za b. což s tím přímo souvisí, bychom se k sobě vůbec nehodili. tlustý kluk totiž buď nemá vůli, nebo je líný/pohodlný/kašle na sebe, a nic z toho není vlastnost, se kterou bych dlouhodobě vydržela. a to není nic, na čem by bylo dobré slevit.

pro mě je vzhled muže naprosto povrchně důležitý. nemyslím aby vypadal jak brad pitt, ale vzhled "pracuju na sobě, cvičím, dbám o svoje hadry, nejím jako prase, holím se, chodím k zubaři".

bohužel muži, kteří se o mě zajímají, téměř 100% spadají do té opačné kategorie. 

a to je právě to, co prostě nechápu, a je mi z toho nějak těžko, že hernajs, krom cizinců na benzínkách a vůbec lidí v zahraničí, se ke mně snad v životě příjemně nechoval pěkně upravený příjemný vonící chlap, který něco trochu ví o světě, umění, politice nebo o čemkoli.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:47

Jiná Realita tipla bych si že to bude tím, že tam kde se pohybuješ jich prostě moc není.. tak jezdi na zahraniční benzinky, když ti to tak funguje:D (ne, bez legrace, já teda tohle taky neumím, ale může to přece klidně dopadnout dobře:-)

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:50

razorblade To je děsný, já s rodinou prostě tohle téma absolutně neprobíram a nikoho nikam nevodim a nepředstavuju, před asi šesti lety potkali mýho dobrýho kamaráda (s důraznym sdělenim že je to kamarád) a ještě letos se někdo ptal jak se má a proč spolu nejsme když byl fajn :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:52

viktorka_od splavu

asi jo, asi kdybych jezdila aspoň na benzínku do brna, bylo by to lepší :)))

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 18:54

Klara já si nesmím před oči rodičů žádné kamarády přivést, ani kdyby přišli s manželkou za ruku a dítětem v podpaží. do smrti bych poslouchala, že "ten byl fajn a proč jsem si ho nenamluvila radši já".