Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:08

Jezis sem si pripomnela svou ne tak uplne davnou "lasku", uz jsem to mozna psala i nekde na MP. 

Oblikat se neumel, zasadne nosil jen dzinovy kalhoty/kratasy a k tomu vzdycky! barevnou kostkovanou kosili s kratkym rukavem-vsadila bych se, ze i ponozky v sandalech nekdy probehly Sixpack nikdy nevidel ani z rychliku, byl linej chodit k holici  a tak se jednou za cas sam vzal strojkem. No a jak ja ho milovala, ten kdyby me tenkrat chtel!!

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:08

continuity pak je taky hrozny, kdyz se to zvrhne. Mela jsem kamarada, co se po letech rozesel s holkou, chtel si najit nekoho pres seznamku, pak ho to zacalo bavit, kazdy tyden mel domluveny minimalne 2 rande, rozebiral holky s kamosema, obcas nezavazny sex... a stal se z nej uplne nepouzitelnej chlap.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:09

continuity na jednom diskusním fóru o wwii jsem si našla skvělého....kamaráda. je mu 75 a je to veterán z vietnamu :D nic víc se mi nepodařilo :/ no, o přátelství mě požádal dalších asi šest mužů kolem 50. jsem prokletá ale chuck je fakt fajn. kdyby nebyla korona, aspoň jsem třeba mohla být pozvaná do arizony :(

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:11

Lamicka a já jednu známou kdysi, která se přes seznamku taky snažila nějak seznámit, v jednu chvíli se scházela asi se třema chlapama, taky s nima spala, protože nevěděla, kterej je ten pravej. Nakonec z toho měla nějakej moribundus (asi nic velkýho, protože pak se seznamovala dál). 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:12

Lama_z_Lana já to tak chápu, taky letím na takový mimoně, ještě nemožně hubený. S jedním jsem 8 let a on se nějak samovolně vyvinul do elegantního upraveného muže, ale fakt úplně sám. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:12

Jennyfor Myslim, ze jsi presne ten typ, kterej na koncerte, vylete nebo v galerii natrefi na nejakyho elegantniho vdovce.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:13

při té příležitosti mám dotaz, jestli vám přijde normální mít přátele v rozmezí 23-75 let já mám, divný mi to nepřijde, ale okolí nesmírně.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:14

Jiná Realita já myslela spíš české, pokud to má mít alespoň teoretickou možnost

A ten veterán se mi líbil už když si o něm psala  poprvé. Mě taky kontakt z internetu seznámil s člověkem, kterého internetove maximum je whatsapp ještě dnes

A ten inzerát zruš, to je větší šance, že vyhraješ ve sportce. každý to ví, proto tam nikdo normální dávno neleze.  Možná ta placená, ale s tím fakt nemám zkušenost. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:15

Už skoro 2 roky budem single, ale zoznamkám sa vyhýbam. Pri mojom šťastí by ma určite kontaktovali samé "prípady". Nechávam to plynúť.

Našťastie moji najbližší ma nepodpichujú poznámkami, že by som si mala niekoho nájsť. Viem, že rodičom nie je ľahostajné, ako skončil môj dlhoročný vzťah. No vidia, že som sa so situáciou vyrovnala, som spokojná a život sa snažím užívať si naplno v rámci svojich možností. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:16

Jiná Realita a co je vlastne tak zavadnyho na muzi kolem 50, ze s nima nechces nic mit?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:17

Jiná Realita Heled, ja te pristi rok pozvu k nam na brutal assault. Tam se to dost hemzi koukatelnejma typama, nekoho ti tam vyberu. To je za posledni roky asi jediny misto, kde se se mnou obcas seznamoval nekdo normalni, ale vetsinou byl z Moravy, tak jsme pokecali a cus. (Aby ses nedesila: i metalisti nosej moderne ostrihany kratky vlasy a chodej hezky obleceny, nepredstavuj si, prosim, jen ty extra zjeviky, co se obcas objevujou ve fotogaleriich.)

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:17

Jennyfor to je dobre, zes to napsala, jsi skvela a mockrat jsem si na tebe vzpomnela..

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:19

razorblade a co je zavadnyho na moravakoch?!;-))

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:20

Jiná Realita Ale kolem 50 to neni zle, ne? Mam v okoli nekolik paru s rozdilem kolem 15 let a ti chlapici jsou strasne fajn a clovek by jim vek netipoval. Kolik mate tak limit? Jinak co zkusit treba jazykove kurzy treba? V mem odvetvi se da seznamit na ruznych kongresech nebo skolenich, tak jestli nwco takoveho nelze i u vas...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:22

viktorka_od splavu je o víc než 15 let starší. skoro jedna generace. neumím si představit, jak ho beru mezi kamarády, abychom dělali aktivity, které děláme. prostě jen ta představa, jak tam dovalím s mužem ve věku skoro mého otce, je pro mě nepředstavitelná.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:23

Jiná Realita nevidím na tom divného nic. Můj muž to má úplně stejně. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:24

viktorka_od splavu Ze nejsou z vychodnich Cech

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:25
Reakce na continuity:

Jiná Realita nevidím na tom divného nic. Můj muž to má úplně stejně. 

continuity Jiná Realita muj muz taky.Ten se dokaze bavit s kazdym v kazde vekove skupine.

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:26

Jiná Realita Co se tyka tech pratel, tak je to normalni. Dvacatniky beru skoro za vrstevniky a od starsich cerpam moudrosti. Tady u nas mame ve spolku sudetskeho nemce a to je tak strasne sarmantni osmdesatilety pan

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:26

Jiná Realita Ale to nemůžeš vědět předem, chlap k padesátce ke třicátníkům může zapadnout, závisí to na povaze, já bych to předem nezatracovala. A taky ho nemusíš tahat mezi kamarády, i takové páry znám. Však si ho nebereš, můžeš si taky užít nějaký hezký čas, zajít na večeři, na dovolenou, trochu si užít a jít dál.