Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 11:04

Tulipe Candance To mám taky. A měla to moje mamka, trpí tím ségra i můj syn. Mamince řekl kdysi doktor, že je to psychického původu, no nevím.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 11:08

Jak se tu dá ledacos chytit od vší přes těhotenství apod. , napadlo mě, ze někde v daleké Číně na tamější parfu někdo chytil jejich bacil a pěkné se pochlubil. A je to rázem všude

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 11:23

rozarka asi je, rekla mi to kolegyne a kdyz mam stres, tak se to zhorsi

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 11:25

stezuju si, ze jsem se dnes odhodlala vytelefonovat ruzna vysetreni a zaridit ruzne veci a nic, vsude me odmitli a to, co jsem potrebovala zaridit, tak nikde se mi nepodarilo.

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:05

letfenixa Šmarja. Některý lidi... a co to bylo?

Tulipe Candance jo, ztuhlá hrudní páteř, taky to mívám. Myslím, že jógou a masážemi (ach, masáže ) se tomu daří trochu předcházet, prací u počítače to samozřejmě krásně nastupuje.

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:09

letfenixa treba to jen nejaky soused vzal k sobe a jeste se to objevi. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:27

Aranel U nás masáže i rehabilitace fungují. Candance Divím se, že pořád je problém se objednat na vyšetření. Nechápu kam chtějí všichni ty pacienty namačkat. My fungujeme, ale v březnu jsme objednávali na červen. Po tomhle skoku, kdy se lidi chtěli přeobjednat, tak máme termíny na teď (což moc lidí nechce) nebo na říjen. 

letfenixaCo jsi měla v balíku? To zamrzí. Třeba se ještě najde u sousedů. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:49

Si stěžuji, že zaniklo mé oblíbené fitko Dnes od nich došla zpráva, že kvůli aktuální situaci končí. Měla jsem to blízko do práce, super trenér, zdravotní cvičení pro nemehla jako jsem já, nebylo to drahé, ideální ranní čas a málo lidí, prostě pro mě samá plus, mrzí mě to hodně.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:57

A ještě si stěžuji, že můj morál pracovat z domu rapidně klesá. Se čím dál víc flákám. Mám zpracovat hnusný, x stránkový dokument a překecávám se k tomu už týden.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 14:14

Aranel Renusatko bolo to oblečenie, práveže máme tu aktívne susedy seniorky, ale už som sa ich pýtala a nič, dala som oznam na výťah, u nás nie je veľa bytov, a ak by to niekto zobral, už by tu s tým bol

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 14:55

letfenixa A jsi si jistá, že to tam ten kurýr opravdu dal?

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 16:08

Krehutka áno, bzuciakom som mu otvárala dvere

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 16:16

letfenixa Tak odhalení přijde, až si to oblíkne

Renusatko No zas že bych kvůli masáži musela do Brna...

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 16:58

Zitra jdu k zubari, nechce se mi, mam zuby fakt hnusny, malo si je ted cistim. To bude ostuda. Jsem si prave vydlabla plombu novym a zrejme spatnym mezizubnim kartackem, kdyz jsem se rozhodla si dat ty zuby konecne trochu do richtiku nez tam v lete pujdu!

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 17:07

letfenixa u nás teda zmizela ibedynka rajčat, kterou jsem nechala na schránkách, protože jsem to nemohla pobrat. Za 10 minut ji někdo vzal. 

Věci k rozebrání se dávají taky do vestibulu, ale pod schránky, aby byly hned na očích. 

Ten mě kurýr z košíku naštval, protože složil nákup před vstupní dveře anez jsem stihla přijít dolů, tak utekl!

Jsem zvědavá, co bychom dělali, kdyby si jednu tašku někdo vzal. 

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 17:18
Reakce na rozarka:

Tulipe Candance To mám taky. A měla to moje mamka, trpí tím ségra i můj syn. Mamince řekl kdysi doktor, že je to psychického původu, no nevím.

​Já to mám taky a je to čím dál horší :-) Moje kamarádka internistka mě poslala na rtg plic i srdce a nic. Takže prý záda nebo psychika. Bolesti zad nemám a problémy taky ne, ale fakt je, že když mi v krátké době zemřel táta a babička, tak se to dost zhoršilo. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 27. dubna 2020 18:28

nonemy chápu,  moje nezaniklo, ale...je malé,  takže max 8 osob, cvičit ob jeden stroj, činky nebudou k dispozici.  Po použití hned všechno desinfikovat.  Já to chápu, ale je to šílený.  Slezu že stroje,  desinfikuju,  s ostatníma se budu domlouvat kdo kam půjde, aby to bylo dobře.  Samozřejmě bez zázemí.  Jak je to se záchodem  netuším.  To pro mě asi ztrácí smysl. Chodím tam skoro dvacet let,  ach jo

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 18:41

letfenixa Někteří lidi by potřebovali dostat přes ... (dosaď dle preferencí). Možná to ani nebyl soused, třeba se s kurýrem dostal dovnitř i někdo další? Určitá individua dokáží využít situace bleskurychle. Mámě takhle někdo ukradl na farmářském trhu kilo brambor, celer a porek, které si odložila do košíku na kole, zoufalci prostě  ale třeba ještě odněkud vypluje, přála bych ti to.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 19:08

Malenge práveže som pozabudla, že veď tu mohol byť aj niekto cudzí

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 19:48

letfenixa Tak to je blbé. Jedině by se v někom hnulo svědomí, ale to pochybuju.

Aranel Do Brna asi ne, ale rehabilitace by měly normálně fungovat, zakázané jsou jen soukromé masáže, i když rozdíl opravdu nechápu.