Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tv
4200 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 20:09

Šli jsme dnes opékat špekáčky na "naše" ohniště. Nasbírali jsme dvě tašky bordelu, rozbité láhve od vodky, rumu, petky, atd...prostě humus. Hned mě napadlo, že je to ten typ lidí, co tam někde zahodí vajgl a všechno nám to pěkně shoří...idioti.

Offline Gatita
8628 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 20:36

tv to je smutny. Na nasem mistnim lese se zatim hordy navstevniku nepodepsaly, ale ten les suchem jenom susti. Naposledy jsem si prave taky rikala, ze  jeden nedopalek, a mame po lese. 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 20:48

Karja tak hlavne se dokopej a jdi! To je dulezity. S tim cistenim ti rozumim

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 21:24

711990 No jdu zitra, celorodinna vyprava:-D.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 21:49

711990 Karja ja mam slusnu paradontozu a prisnu zubarku aj ustnu hygienicku. Tie ma vzdy daju dole jak male decko, ze si necistim poriadne zuby . Pritom tym stravim vecer min.10 minut, ked sa hecnem aj 20. Lenze vysvetluj im ako som na konci tehotenstva a v šestonedelí musela jest (aspon zobnut) aj tri krat za noc inak by som prisahamvacku umrela hladom

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 22:17

Mrakoplas No, tak ted si mi pripomnela, ze mi tam naposledy listovali nejakym paradontal kalendarikem. No to bude......

Online milacka
5881 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 23:17

Karja Držím palce, mňa u zubára budú čakať len zlé správy, odďalujem návštevu, dve stoličky mi budú veľmi chýbať. Pokým to ide, tak sa ich nevzdám.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 08:20

Neuveriteľné! Balík cez noc niekto nechal za dverami, pohlo sa v dotycnom svedomie, alebo sa mu veci nepáčili, lebo balík bol otvorený a znova zalepeny, ale jednotlivé kusy neboli vybalene zo svojich obalov

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 08:24

letfenixa Uf. Vlastně to dobře dopadlo, ale i tak je to dost humus. Teď už je jistota, že to byl někdo z domu. Ještě je teda šance, že se spletl, taky čekal balík...ale asi malá.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 08:27

Sweet Potato áno, musel to byť niekto odtiaľto a určite sa nesplietol, tak aspoň som si poopravila mienku ohľadom susedom

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 08:36
Reakce na tv:

Šli jsme dnes opékat špekáčky na "naše" ohniště. Nasbírali jsme dvě tašky bordelu, rozbité láhve od vodky, rumu, petky, atd...prostě humus. Hned mě napadlo, že je to ten typ lidí, co tam někde zahodí vajgl a všechno nám to pěkně shoří...idioti.

​to je klasika... já už běžně chodím do lesa za sídlištěm s pytlem na odpad

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 09:41
Reakce na Sweet Potato:

letfenixa Uf. Vlastně to dobře dopadlo, ale i tak je to dost humus. Teď už je jistota, že to byl někdo z domu. Ještě je teda šance, že se spletl, taky čekal balík...ale asi malá.

​tyjo já mam teď peška velkýho, bydlim ve vchodě se svou jmenovkyní - příjmením a to je teda velký peklo, ohledně pošty (naco číst celý jméno na zásilce, žejo..) ale i se mi stalo, že mi na naší zásilkovně vydali balíček pro ni - podobna velikost a já si toho všimla až doma, těsně před tím, než sem ho nedočkavě rozsápala..bylo to o chlup..a nekradu teda! Běžela sem s nim zpátky a pro svůj

Online Garfie
28558 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 09:46

letfenixa Tak asi někdo usoudil, že oblečení není zrovna to, co by čekal....a pak je malá milá naděje, že jak píše Sweet Potato se někdo spletl a bylo mu hloupé se přiznat, já bych si ji na tvém místě zachovala. No hele, hlavně že to máš! 

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 10:26

letfenixa Tak uff, jsem rada, ze balicek mas. Me takto nekdo "propatral" foto kalendare pro prarodice na vanoce. Videl na obalce vysokou castku dobirky, rozbalil a pote pohodil u popelnic...  Ja do te doby objednala novou sadu, takze fakt bezva...

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 10:33

Pavlena

Ještě bych chápala tu situaci Ounz , která mně se ale přihodit nemůže...

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 10:47

Pavlena panebože!

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 11:38

Aranel Už se mi taky stalo, že jsem automaticky otevřela cizí dopis, vhozený do naší schránky.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:23
Reakce na Ounz:

​tyjo já mam teď peška velkýho, bydlim ve vchodě se svou jmenovkyní - příjmením a to je teda velký peklo, ohledně pošty (naco číst celý jméno na zásilce, žejo..) ale i se mi stalo, že mi na naší zásilkovně vydali balíček pro ni - podobna velikost a já si toho všimla až doma, těsně před tím, než sem ho nedočkavě rozsápala..bylo to o chlup..a nekradu teda! Běžela sem s nim zpátky a pro svůj

Ja mam zase za sousedky ve vedlejsim vchode otcovu byvalou manzelkou a dceru z prvniho manzelstvi. Jelikoz z jejich strany nejsou vztahy moc dobre, nechavam si domu posilat jen ted, kdyz vim, ze jsem vetsinou doma. Jinak si vse posilam na parcelshopy nebo k rodicum, aby nedoslo k nejakym mylkam. A jmeno na schranku jsem si ani nedala, mam tam furt babicku...

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:37

Pavlena a jak se k té zásilce dostal? To tu dobírku zaplatil?

letfenixa tak to byl asi chlap, tomu se "hadry" nehoděj - ženská by se aspoň podívala

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 28. dubna 2020 13:47

SunEclipse No to je dlouhy pribeh. Posrak ji ztratil u schranek, asi nechal na parapetu. No a kdyz dovezl tu druhou varku, tak ji nechal zaplatit sousedce  asi aby me nemusel potkat. (Mel pravdu, asi bych byl hnusna). Tak doufam, ze aspon jednu musel zacvakat.