Karja Každopádně za zkoušku nic nedám, zvlášť, když jsem se tady dočetla, že to zřejmě přežiju
.
Stěžovací vlákno
whiskas Normálně zvnějšku nahmatám konec"ocásku" a zatlačím na něj několikrát zboku, neb ho mám stejně stále uhnutý (zřejmě před 30 lety z/na/lomený
) Ale to můžeš dělat až po odborném narovnání...a taky to trochu bolí. Ale TROCHU.
whiskas Jasny, za zkousku nic nedas a hlavne fakt se ti to uvolni. Mne to na uvolneni svalu taky pomohlo, to zase jo!
Korsičanka Jen mě to zajímalo, nehodlám se do toho samozřejmě sama pouštět bez konzultace.
whiskas Jinak to barveni, to je jen takovy lehky zesvetleni, jak od more, zadny velky veci, ale i tak bylo fakn mit osvedcenej pripravek, protoze tohle samodomo zavani prusvihem vzdy;-)
Zacaly me bolet zada mezi lopatkama, dik. To tady musi byt nakazlivy opravdu uplne vsechno?
Kokoska možná lepší než ta kostrč?
Kokoska :-D Sorry no,me jeste brni leva ruka, chces?
Karja mne pravá!!!
Kokoska nabízím levou nohu od kyčle až po patu![]()
Potrefenáhusa :-D:-D Obe teda nechci, to se stava jen kdyz je nejhur!
No, hned je mi lip...
Mě v noci bolivaji kolena. Připisuji to tomu, že si nemůžu narovnat nohy, aby mě nějaká z kočiček nesekla. Anebo je to tím, že jsem přibrala? Nebo už jsem stará prostě.
Kokoska Promiň
. Ale, viz další příspěvky, bolest mezi lopatkama pořád dobrý
.
whiskas ja vim :) jen mi prislo zajimavy, ze me to zacalo bolet, sotva jsem si tady precetla o tech kostrcich atd.
Ja to mam spis svalovy nez od patere, obcas se mi to stava, kdyz jsem treba prostydla nebo lehce nachlazena apod. Ted mam trochu rymu, za den dva to zmizi, znam to.
Kokoska Takže vyřešeno, jde jen o akutní stav, buď ráda
. Chronické záležitosti jsou mnohem otravnější, protože tušíš, že to samo prostě nepřejde, nebo možná ano, ale nemáš ponětí za jak dlouho.
whiskas jo, ja vim, ze spousta lidi ma opravdovy potize. Tohle moje je takovy chronicky akutni, opakuje se to, ale vzdycky jen na par dni. Kolikrat podle zad a ramene poznam, ze jsem nekde nastydla, driv nez dostanu tu rymu. Ty se pochlap a nech si tu kostrc srovnat, at se zbytecne netrapis.
Kokoska Půjdu do toho, protože, co se rozcvičování týče, myslím, že tam už se pohár naplnil a nic. Je tedy čas přistoupit na vyšší level, neb má trpělivost má své meze.
whiskas Můj manžel, když chodil na FTVS, tak je na rehabilitaci měla paní Mojžišová ( ta co pomohla spoustě ženských otěhotnět ) a ta na jednu hodinu přinesla rukavice a gel a nutila je, aby se to na sobě učili navzájem :-).
no ono je to součást celý tý její metody, není to jen cvičení :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.