Karja Potrefenáhusa a mě levý rameno a pravý zápěstí, vyhrála jsem?
Stěžovací vlákno
moora Vyhraje ten, kdo to posklada dohromady
Karja Tady stačí tak tejden...
Já nabízím už měsíce trvající pocit, že mi něco leze po zádech, nejspíš pavouk
. Jedná se o místo pod levou lopatkou velké zhruba jako dlaň, které je prostě divné. Nedokážu to vysvětlit, ale pocit, jakoby ta kůže tam nebyla moje, jakoby byla necitlivá a současně tam dokolečka lezl ten pavouk, nebo co. Na kůži přitom není nic vidět. Pomalu ale jistě z toho zešílím.
Urcite to s tou kolektivni nakazlivosti neni tak hrozne. Koronu tu ode me taky nikdo nechytil.
Nebo?
já jsem jeden čas měla pocit, že mi lopatky chtějí prorazit kůži na zádech a opustit mé tělo. Záda mě nebolela, ale ten pocit byl hodně něpříjemný. Musela jsem si lehnout na podlahu abych je umravnila.
Pinot Noir to mam taky a bohuzel i brneni prstu ale jen spicek
Me neboli nic, takze sup sup, nakazit se ode me. ![]()
Pinot Noir nabizim pravou lopatku, sice bez pavouka, ale obcas svedi a napina se kuze. Taky na ni neni nic videt.
Candance a co to teda je? Někdy bych si tu kůži nejradši vyřízla ![]()
Sweet Potato ok, tak ty si představuj, že je to beruška ![]()
Pinot Noirtyjo, mam stejnej problem..ale uz tak rok..
Nekdy psrkratbdo tydne, nekdy parvtydnu pokoj..takovy divny mravencenino stejny plose pod levou lopatkou..no ty vogo ![]()
Pinot Noir Lama_z_Lana tipuju skriply nerv
Lama_z_Lana já už taky dlouho, ale před deseti měsíci jsem ještě byla těhotná, a to se člověku dějí všelijaké úkazy, tak jsem tomu možná nevěnovala pozornost. Takže nedokážu říct, kdy to začalo, ale zdá se mi, že se to zhoršuje, teď mě to nasírá několikrát denně.
Pinot Noir jeste se obcas nemuzu donadechnout
Pinot Noir jeste se obcas nemuzu donadechnout
tak to je nejspis od hrudní páteře, to taky někdy mívám, nastesti jsem se to naučila odblokovat, rozcvicit
poprve jsem pocítila nějaké dopady věku a sedaveho zaměstnání (a přehnané a nesprávné kompenzace sportem) asi před 5 lety a docela mě to vyděsilo, samozřejmě jsem googlila a některé diagnózy mě vyděsily ještě víc! Ale začala jsem chodit na fyzioterapie a dobry. Jen bohužel se mi pracovní stress "usazuje" v šíji a krční páteři :(
Candance hm, to bude od páteře. To nejspíš nebude můj případ.
Urcite to s tou kolektivni nakazlivosti neni tak hrozne. Koronu tu ode me taky nikdo nechytil.
Nebo?
třeba sme zrovna v tomhle bezpříznakový :-)
Bývame v paneláku, poprosila som kuriéra, nech mi dá balík ku schrankam, ako už niekoľkokrát predtým, lebo som v tom okamihu nemohla ísť dole a keď som poňho o polhodinu išla, už tam nebol
toto sa ešte nestalo, v našom vchode si ľudia bežne nechávajú nezamknute bicykle, nič sa "nestráca"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.