Karja to naštve.taky mě ty neustálé inovace výrobců rozciluji
.
Karja to naštve.taky mě ty neustálé inovace výrobců rozciluji
.
Karja to delaji furt!![]()
Karja taky mi teď přestali vyrábět preliv, který měl pro mě skvělý odstín... no už ho nevyrábí ![]()
No nejlepsi je, ze mne to doslo ,,v procesu,,. Davam to tak na trikrat, myslela jsem, ze mam doma jeste jedno baleni, nemela, vyrazila do drogerie, tam nic, internet nic. Jako vypadam normalne, jen vysledek jsem chtela jinej. Dnes stravim celej vecer hledanim nejake alternativy a asi napisu snad i vyrobci, co vyvadej;-)
Dělám bábovku a jak jsem odložila ruční šlehač, tak jsem ho nedopatřením spustila...s metlama od kakaa. Pam pihovatou kuchyň ![]()
Kokoska Děkuji :-). Netrpím strachem z korony, ale poslední dobou jsem v nějaké letargii, tak jsem nechtěla prudit ještě tady.
711990 A přežila jsi v pohodě? Mám nějaký mentální blok
. Ale možná by pomohla berlička od Lamicka - dát si dvě decky.
clothilde A účinek byl okamžitý? To by mohlo nastartovat mé rozhodování
. Neb jsem ve fázi, že snad už udělám cokoli.
Karja Díky za osobní reference, za jak dlouho jsi pocítila efekt tohoto "hlubokého" zásahu? ![]()
whiskas jo, nakonec to ani nebylo psychicky tak narocny jak jsem myslela:) dostala jsem nejakej lehkej opiat predem:)))
711990 Opiát, jo? Tak to sklenička vína asi nepomůže
. Je ten proces alespoň rychlý? A nebolí, že NE?
whiskas to bylo spis pro uvolneni, strjnej efekt jako sklenicka vina. Neboli to a trva to min nez minutu. Pak jsem chodila na fyzioterapii a od ty doby me prestaly bolet zada na konkretnim miste.
711990 Děkuju, to zní docela dobře :-).
Karja To nesnáším, když mi zruší osvědčený produkt. Já měla oblíbený styling od Alterny, minulý týden jsem chtěla doplnit zásoby a nic. Alternativu jsem zatím nenašla.
A jsi dobrá, že si sama barvíš vlasy. Také už jsem byla nalomená, ale když se změnila pravidla a kadeřnice otevřou už 11.5., tak jsem se rozhodla, že statečně vydržím.
whiskas Můj manžel, když chodil na FTVS, tak je na rehabilitaci měla paní Mojžišová ( ta co pomohla spoustě ženských otěhotnět ) a ta na jednu hodinu přinesla rukavice a gel a nutila je, aby se to na sobě učili navzájem :-).
whiskas zafungovalo, u me po druhe seanci. Ale uleva to byla velka.
999 Uaaa. A poslechli? ![]()
999 A to udělala dobře, protože mně ji narovnala léta po uklouznutí a pádu shora přímo na kostrč fyzioter., která se vyučila přímo u Mojžíšové.
whiskas A napodruhé bez nějaké bolesti to pomohlo - měla jsem ji skoro do pravého úhlu. A teď si ji jen zvnějšku občas rovnám sama. Po dlouhém sezení u parfu:)))
999 Teorii znám
, ale do praxe se mi moc nechtělo. Ovšem, když to přežili studenti v rámci výuky, tak je to další bod pro. Díky
.
whiskas Ja ti nevim, na ten muj problem to nepomohlo, ale myslim, ze jsem tehdy chodila rehabilitovat jednou za ctrnact dni a to uvolneni mi delali dvakrat za sebou.
Pavlena Poslechli :-). Škoda, že pak brzy zemřela. Ona byla svéráz, ale fajn :-).
clothilde Korsičanka Přesvědčily jste mě. Tak doufám, že bude mít fyzioterapeutka volný termín.
Korsičanka Rovnáš si sama kostrč? Jak? Já si tedy hlavně nevybavuji, že bych si s kostrčí někdy něco udělala (žádné pády atp.). Tak zřejmě je to opravdu důsledek špatných pohybových stereotypů.
Předevčírem jsme vyrazili na tenis (u mě jde spíše o termín "zapinkat si", neb o hře v mém případě nemůže být řeč) a druhý den jsem se nemohla hnout. Je tedy na čase se rozhodnout k nějakému radikálnímu kroku, protože ta bolest je tak omezující, že už mi to drtí i psychiku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.