Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 02. května 2020 05:22

faustefra strašný . Já se o svůj vztek na majitelku neodvolatelného psa čtyřikrát těžšího než syn podělila na Facebooku, samozřejmě se mi během chvilky dostalo komentářů, že i děti jsou otravné, že si za to vlastně můžeme, protože kluk měl určitě nějaké jídlo, že jsem hysterická a nakonec blahosklonného "tolerance je potřeba na obou stranách"

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. května 2020 08:00

faustefra Ja to rikam furt, chyba je vzdycky na strane majitele. :) (i kdyz na me kdyby zacal skakat vlcak, tak bych byla stestim bez sebe, mam tyhle psy rada :))

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 02. května 2020 08:07

Pinot Noir Ty dáváš dětem jídlo??? To se pak nediv ničemu!!!

Online Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 02. května 2020 08:23

faustefra Pinot Noir 

To je hrozné včetně toho zlehčování (od majitelů i na soc. sítích).

Člověk je v takových situacích oproti psu v nevýhodě (a dítě nebo starý člověk tuplem) a to pes nemusí ani kousnout. U nás ve městě skočil pes na pošťačku, která spadla a měla tříštivou zlomeninu paže.

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 02. května 2020 08:38

razorblade taky je mám ráda, ale úplně šťastná jsem nebyla. Neznám, nesahám a nejásám. Zvlášť, když vidím, že majitele ignoruje. 

Offline Korsičanka blogger
13488 příspěvků moje polička 02. května 2020 09:06

Renusatko No, co tam děláte? Máte rozmíšku se sv. Petrem??? U nás opět k ránu v pátek lijákm i cestou k vám včera pršelo, dokonce i tady v Hoře (na pátek)  - všude na polňačkách je mokro, takže asi dost

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. května 2020 09:10

Jasně, ze za to pes nemůže, ale blbcu je bohužel spousta a pes blbce panička může být nebezpecny.Taky mám v okolí starého pána, kterého rodina nepřesvědčila, ze si nemá pořizovat velkého psa, když ho nezvládne. Nedal si říct a teď veli pes. Všichni trnou, kdy se něco stane.

A nedávno nám vbehl pes do bytu. Velký, sám, bez nahubku. Mladá majitelka kafrala s kamarádkou, psa nehlidala, dojel manžel, který otevřel dveře a pes, který byl navolno,se prosmykl. Rvala jsem at vypadne, snažila se ho vyhodit, prolitl celý byt, špinavýma tapkama uspinil koberce, milá kocena konečně došla a místo omluvy na mě stekla, ze to je teprve stene. Zůstala jsem nad takovou blbosti a nevychovanosti s otevřenou pusou a nezmohla se na nic. Až pak mě napadlo, ze jsem ji měla říct, ze pes je třeba štěně, ale ona je tele.

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 02. května 2020 09:20

nonemy Já bych se jí zeptala, kam jí mám poslat fakturu za odborné vyčištění koberců. Třeba by si dala příště pozor alespoň proto, aby pes nezpůsobil nějaké škody na majetku, když už jí nedojde, že mohl někomu ublířit :o(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:23

já už jsem tu myslím psala, jak k nám v parku, kam je mimochodem psům vstup zakázán, kde jsme seděli na dece, přiběhl pes a kolegyni se napil z kelímku pití, který měla vedle sebe položený.

majitelce to přišlo roztomilé a náš požadavek, aby nám teda koupila nové pití, rozmarný. koupila ho pak se vzteky zkřivenou hubou.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 02. května 2020 10:29

Jiná Realita to jsme jednou sedeli nekde u vody a neci labrador obihal lidi na dekach a ocuchaval nebo rovnou oziral co tam meli polozene. Majitelka se tomu hrozne smala s komentarem Jo, to je nas sikovnej zlodej! To je nase popelnice! A klasicky, kdyz na ni nekdo volal, at si cokla odvede - Von je hodnej, von nic neudela!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:01

Koukám, co je na světě pitomců se psama. Naštěstí mě nic podobného nepotkalo, psy mám ráda, ale takováto blízká setkání si ráda odpoustím. A úplně nejhorší mi přijde to zlehčování jako u Pinot Noir 

Jinak jak tu zaznělo, teprve s dětma jsem si uvědomila, kolik je po nich venku stop. Bobky tu většina lidí celkem uklízí, ale stačí jak furt očůravají rohy, sloupy, stromy atd. většinou ve výšce toho malého dítěte, které zase zajímá všechno, takže jednu dobu jsem půlku vycházky buzerovala dítě, ať tam neleze, že tam mají záchod pejskové.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:02

razorblade Obecně velký psy mám ráda taky, ale zrovna z vlčáka, bych byla nervózní, ty dovedou být dost ostrý. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:22

Klíště! 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:36

Bledule Jo, kliste, tento tyden jsme dolovali jedno asi ctvrthodiny nez nam doslo, ze v te rane chciplo, proto se nepousti!!! Ale dobry, tak jsme ho vytrhli, vydezinfikovali a vypada to dobre.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:56

Bledule já jich sundavam denně z kazdyho psa asi taky tak 20 lezoucich, je to fakt peklo pekel jak to letos nepomrzlo, zacly už někdy v únoru 

Offline Paris
příspěvků moje polička 02. května 2020 12:11

Bledule 7letá dcera si tento týden našla klíště a aniž by něco řekla, tak si ho vytrhla a zahodila. Prohledali jsme gauč, lezli jsme po zemi po čtyřech a nenašli ho. Takže někde v obýváku máme klíště a čekáme do koho se zakousne.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:11

Karja Potrefenáhusa Každým rokem je to horší.

Vytáhnout šlo dobře, tak snad to bude dobrý. 

Offline Paris
příspěvků moje polička 02. května 2020 12:15

Potrefenáhusa letos snad ani neměly přestávku... kocour mých rodičů měl klíšťata i v prosinci a v lednu

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. května 2020 13:44

Syn už donesl minimálně tři, ale pokaždé je našel jen lezoucí někde na ruce a na noze, žádné jsme ještě netahali. Asii jich bude letos hodně.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 02. května 2020 13:57

Já objevila klíště minulý víkend dítku v posteli a to je kontroluju. Zajímalo by mě, jak se tam dostalo.