Jiná Realita
budu na tebe myslet!
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Moc držím palce! ![]()
Jiná Realita To me me mrzi. A drzim pesti pro stesti.
Jiná Realita když ten alkohol pomůže jenom na chvilku, nemá smysl se do toho pouštět v tvem případě. A držím palce.
Jiná Realita
drz se, myslim na tebe.
Jiná Realita držím palce.
Jiná Realita A vůbec, tohle prostě není spravedlivý! Tak moc ti přejeme všechno lepší. A ten nad náma na to prostě úplně sere. Sakra.
Jiná Realita A vůbec, tohle prostě není spravedlivý! Tak moc ti přejeme všechno lepší. A ten nad náma na to prostě úplně sere. Sakra.
Voní plody obou - keře kdoulovce i stromu kdouloně. ![]()
všem moc děkuju, nějak to na mě zase padlo, dnes jsem si poprvé připustila, že to třeba asi vážně nejsou jen cysty. a nějak mě to přemohlo :/ už jsem se trochu sebrala. pardon za výlev.
Jiná Realita Drzim ti vsechny palce co mam, urcite to bude dobry, napis nam pak! A s rodicema me to moc mrzi, opravdu to nejak sbiras vsechno dohromady, i ted ty veci v praci. Na tobe je ale obdivuhodne, ze do tehle shit veci (a plus zarizovani bytu) se zeptas, jak svazat knihu;-). Ja jsem z toho vzdycky vyrizena. Jses fakt neobycejna. Doufam, ze nejpozdeji na podzim tady budeme planovat dalsi cestu do Normandie!
Tak Betty Ty kdoulovce maj sousedi a hrozne jim je zavidim, ale mama rikala no, ze je to k prdu. Jsem myslela, ze to rika jen proto, ze to maj oni:-D. Ale ten kvet je prekrasnej proste...
Napsala si to moc hezky.
Jiná Realita Připojuji se hromadnému držení palců a přání všeho nejlepšího ![]()
Jiná Realita Držím palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.