Jiná Realita
bude lip
Stěžovací vlákno
Jiná Realita moc držím palce. Vím, jak je těžký v této situaci u rodičů neplakat ![]()
Jiná Realita držím palce, ať je všechno v pořádku. A věřím, že je!
Jiná Realita drzim palce moc
Jiná Realita drzim palce, at je vse dobry
Jiná Realita docitam a tedanalozene mas dost. Drzim palce tebe aj mamicke, viem ake je narocne byt v takej situacii bez plakania. Ak by sa dalo sme od seba “len cez kopec” hned by som sa s tebou isla na ten poharik alebo len tak stretnut. Si velmi zaujimava osoba a urcita aj silna ale niekedy je potreba aj sa mat moznost opriet. Dufam ze vsetko bude lepsie
Jiná Realita Drz se... taky drzim pesti, at to dobre dopadne
barbucha mne se docela často stává, že si v noci přelezím ruku, je úplně mrtvá, tak si ji tou živou musím zvednout, abych se přetočila.
Blbý je, když se to stane s oběma rukama naráz. To se ani nepohneš. ![]()
Ten kdoulovec eště... jediná kdoule, která fakt krásně voněla, byla z Moravy - co jsem pak našla tady, už bylo úplně k ničemu. Tak jestli taky nezáleží na tom, kde to vyrostlo? Jako čím teplejší kraj, tím líp?
Jiná Realita Myslím na tebe a držím palce.
barbucha nezáleží, Andulka má přípražský a voněly úplně parádně a dlouho
edit: A kdoulovec mi teda taky vůbec nevoní, ale zase na jaře uplně krásně kvete
Jiná Realita drž se, sype se toho na tebe teda fakt hodně. Držím palce, ať je tvoje vyšetření v pořádku.
Jiná Realita držím palce ![]()
Jiná Realita Myslím na vás, vím, jak je to těžké, tak snad to dobře dopadne. ![]()
![]()
Jiná Realita neomlouvej se, od toho tu to vlákno je. Sdílený smutek, poloviční smutek. A taky držím palce. A jak říkal v TV ten "psychotronik" - posílám energii ![]()
Dneska jsme se měli jako široká rodina sjet na velké oslavě kulatin mých a mého muže. Když jsem vloni touhle dobou objednávala penzion, říkala jsem se, že jediný problém bude, aby vyšlo počasí.
Tak počasí teda vyšlo.
Jen ta oslava se tedy nekoná. Štve mě to, ale co nadělám. Tak třeba se nám to podaří přesunout na někdy jindy, ale znáte to...
Jiná Realita Držím pěsti a myslím na tebe! ![]()
Torrah To je mi líto, na prd situace :-(
Torrah přesně tohle máme v plánu cca za rok ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.