MP Marge Tři zmrzlý, to v Americe určitě nemáte!!!
Ale letos se teda trefili úplně přesně, nemůžeme si stěžovat :)
MP Marge Tři zmrzlý, to v Americe určitě nemáte!!!
Ale letos se teda trefili úplně přesně, nemůžeme si stěžovat :)
MP Marge V jiznim Finsku dneska huste snezilo a v noci ma mrznout. Budu muset dat dovnitr rajcata, i kdyz mame zaskleny balkon.
Friga ja jsem dnes taky uklidila rajčata, sice máme velkou zahradu, ale já je pěstuju v kyblíkách.
Zas mě v noci pohryzal komár. Což by nebylo nic tak divnýho, ale co to sem letos lítá za potvory? Jindy mě to v noci kouslo, chvíli to svědilo a ráno jsem o ničem nevěděla. Teď mám červenej flek a bouli, minule to mizelo 4 dny, pomohlo až když jsem to namazala framykoinem. Komár to je, píská to klasicky.
Kokoska brr, vzpomínám na loňských 64 štípanců ![]()
Kokoska Asi koronakomár!
Tri afty a dva opary! Muzu to necim ted trochu zachranit, aby to slo rychle? Treba snist kostku drozdi a zapit vymackanym citronem nebo tak ?
Aranel huš!
Me by zajímalo, kde se ti komáři berou. Sucho je jak blázen, kde se to lihne?
Karja citron au au.![]()
Karja a odplivnout si 3x směrem k východu. Mně teda na opar nepomůže nic, jen chytit to ve fázi svědění a namazat herpesinem. Kdykoli potom je už pozdě.
Kdes to sháněla ty malé vázičky? Nešlo by použít nějakou hezkou láhev, postavit to třeba na tác z olivového dřeva se zajímavou kresbou, nebo z bambusu?
https://eshop.bricol.cz/lahev-platin--0-10-antik/
https://www.gastrozone.cz/gastro-lahev-s-oblouckovym-uzaverem-120-ml-zelena-ruzne-druhy.html
Karja
na afty jodovou tinkturu na opar herpesin a už zdrhám a vůbec jsem to nečetla!!!
Karja jestli sníš kostku droždí, tak ti garantuju, že na opary si nějaký čas ani nevzpomeneš ![]()
Karja Na afty zabírá vyplachování šalvějovým čajem nebo šalvějovou tinkturou (pár kapek v troše teplé vody). Funguje téměř okamžitě - trochu splasknou, přestanou bolet. Musí se to teda během dne dvou opakovat, aby efekt byl trvalejší.
Zaručená rada na opary by mě taky zajímala.
Pinot Noir Co třeba droždová pomazánka? To ty kostky sním klidně i dvě :-)
Našla jsem si dvě klíšťata. Obě už byla zakousnutá. Jéžiš, já je tak nesnáším ![]()
Pinot Noir kostku jako tu malinkou? to sním klidně:-) (samotný, pomazánky a různý jiný zhůvěřilosti mi nechutnají)
šťastná13ka a ten herpesin ti nefunguje? protože jestli ti zabírá na afty čaj tak to musíš být fakt senzitivní:-)
šťastná13ka viktorka_od splavu Uf, já si jednou jenom kousek ukousla, no dobře, asi půlka to byla, a po zbytek dne jsem byla nafouknutá jak balón a nemohla jsem mluvit, protože se ze mě draly bubliny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.