Torrah My máme v plánu naše stejné polokulatiny s manželem a dvoje osmnáctiny. Místo máme na takové rodinné farmě s přespáním ve stanech a pokojích a zatím čekáme jestli povolení vydrží. Pro jistotu máme termíny dva, protože dost lidí termíny zrušilo. Snad vám to také později vyjde.![]()
Stěžovací vlákno
díky, určitě to vyjde jindy. Jen aby teda vyšlo i to počasí i příště :)
Jiná Realita taky moc držím palce! A jak mi řekla kdysi jedna má známá, Bůh nakládá na člověka jenom tolik, kolik vydrží.
Ale nevím, jestli je to útěcha.
Drž se. ![]()
Chteli jsme dneska na kola, venku je krasne, a mne je od vecera pod psa, nejakej strevni moribundus. Citim se jak po opici a to jsem si ani to piti nedala, nic jsem si neuzila.
Vařím, resp. peču svíčkovou... abych zítra měla co přivézt mladým hladovým. A abych s hrůzou zjistila, že nemám brusinky.
I vyběhla jsem do přilehlého Lidlu, a to v takovým spěchu, že bez roušky. Tak vošetřila jsem to přetažením kapuce od svetru přes hubu...
Teda do Lidlu - do snědenýho krámu! Neměli brusinky, neměli bezlepkovou mouku... a mistr pokladní na mě eště ke všemu spustil výchovnou: A viete o tom, že máte mít rúšku! Už ste druhá taková!
No syčela jsem zpoza tý kapuce zle. Mám zakryto!! Až budete mít sortiment obvyklej v civilizovaný společnosti, zkuste mě napomínat znova! Chudák, ten to slíznul ![]()
U nas dnes v albertu neměli brambory.a strašně lidí. Problem zaparkovat
Tak Betty brambory jsou nedostatkove zboží. Taky u nás ve čtvrtek neměli. Hlavně, že babička ve čtvrtek komentovala, že prý dělám zásoby. O hodinu pozdeji jsem si mlatila hlavu o teď, že už mi to přišlo v pohodě, takže jsem přestala dělat takové strednedobe zásoby.
Ale u nás jsou dny, kdy není treba mléko, nebo pečivo, nebo kořenova zelenina, cibule. Prostě takové bezne základní věci, bez kterých ja ani neumím varit. Chtěla jsem dělat kaldoun, mám v mrazáku kachni skelet a nesehnala jsem do toho zeleninu.
K Illinois se pry blizi polarni vortex, takze cekame snehovou bouri ![]()
MP Marge uf, tady teda ne bouře, ale sníh v noci prý taky ![]()

Jiná Realita držím palce, ať onko dnes dopadnou dobře !!! (já jdu v pátek)
a s maminkou se drž, vím jak je těžký neplakat
Jiná Realita drzim palce a myslim na tebe ![]()
Magráta drzim v patek palce.![]()
Zarinya děkuji :-)
Magráta myslím na tebe![]()
Magráta
Držte se všechny. Bude to dobrý!
tv Sweet Potato díky, já myslím, že jo :-) (ale 28.5. mamo, tam jdu vždy s hrůzou...)
Magráta Tak ja ti zacnu preventivne drzet palce uz dneska ![]()
No, taky hezky! Matka priroda je letos nejaka nevyrovnana...
MP Marge Tři zmrzlý, to v Americe určitě nemáte!!!
Potrefenáhusa No to ne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.