Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online žluťásek
8862 příspěvků moje polička 11. května 2020 23:01

Karja i sudocrem by mohl pomoci, když to chytneš včas. Na opar.

Na afty trpím docela dost, zapatrej v krabicich, jestli nemáte gely Mundisal nebo Aloclair, ty mi zabírají dobře. Dají se použít i ty miminkovský gely při prořezávání zubů. A k dezinfekci kromě vyplachovani šalvějí apod můžeš i ty cucací věci na bolení v krku, tantum Verde třeba, to je supersilný. 

Offline continuity
43122 příspěvků moje polička 11. května 2020 23:04

Karjana afty Corsodyl (ale barví zuby při delším užívání) nebo i Listerin. 

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 12. května 2020 00:00

Karja Naposledy jsem pri oparu doma nemela nic, cim se tak bezne leci, tak jsem ho mazala Alpou a koloidnim stribrem - na vaticku Alpu, opar s ni vysusit a hned prilozit vaticku se stribrem. A zmizel mi asi za 3 dny! Bezne ho lecim 2 tydny a zustane mi po nem jizva. 

Offline Karuna
příspěvků moje polička 12. května 2020 07:02

Karja na afty pomáhá homeopatikum Borax, vycucat 2-3 kulicky najednou třeba ráno  a pak vecer jednu

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. května 2020 09:47

Na opary mi nepomohlo nikdy nic. Herpesin, Zovirax, masti, krémy ani náplasti a ani při odchycení, když to jen svědí. Loni v lednu jsem kvůli tomu byla na imunologii, protože mám opary i s vysokou teplotou a rozsáhlé. Napsala mi Zovirax s tím, že až budu mít opar, tak ho mám brát v kuse 3 měsíce. To jsem udělala a poslední jsem měla v tom lednu. Od té doby mám vlastně rok a půl klid. A to jsem předtím neměla ani měsíc. Jo a ještě mi na rty poradila tuhle tyčinku. Možná spíš než proti sluci působí tak, že si v létě nic neodnesu ze sklenic nebo příborů v restauraci. 

Offline Karja
44698 příspěvků moje polička 12. května 2020 09:54

Tak prenos jsem chytla jen ja, rozlejza se to:-D. Na afty se mi nejvic osvedcilo, nevsimat si toho, jakmile jsem jim zacala venovat vetsi pozornost (stejne jako ted), tak se to jeste rozlezlo;-)

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:02

Karja 
Kamarádka, která na opary hodně trpí, nedávno nebyla líná poslat mi přes oceán tenhle návod. Přefotila jsem pouze to podstatné, nadšené výkřiky a fotky před a po jsem vynechala. 

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:04

Offline Karja
44698 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:04

Sweet Potato :-D Jako ja nevim, jestli je to sranda nebo ne:-D Ten kecup, nevim proste.

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:07

Na opary trpím když jsem ve stresu a nepohodě, v poslední době používám Oparstop a spokojenost, fungoval i do rozjetého. Tyjo, teď tu čtu, že je z chřestýšího jedu

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:09

Karja Samozřejmě jsem se kečupu taky smála, že Američanka se nezapře. Ale je fakt, že ty lykotento získáš až z tepelně upravených rajčat.

Jinak ona neni žádná lesana, co se léčí jedině. v kuchyni.

Já si na opar tea tree dávám, tak proč nezkusit i to ostatní. Samozřejmě, těch virů v těle se tím nezbavíš, ale projevy by to zmírnit mohlo.

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:10

Sweet Potato Led, aloe, tea tree, jasně - čtu dál a pak ten kečup Jako trochu si nedovedu představit jít do postele s hubou od kečupu

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:12

Ad kečup - před pár lety jsem sledovala dánský Hotel Paradise, ehm, bylo to naprosto boží.  A v souvislosti s tím jsem se dozvěděla, že kečup je nejlepší péče pro světlé vlasy ničené v chlorovývh bazénech

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:20

Karja kecup nevim, ale maminka pouziva zubni pastu

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:31

Mne taky nejvic zabiraji naplasti Compeed. Diky nim odpadne faze mokvani a nasledne praskani sucheho strupu. Hoji se to pod tim, nijak to neroste, neboli, nesvedi. Za me je to zazrak.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:38

Karja opary mám odmala a jediný, co mi na ně trochu zabírá, tak mastička Sineherp, hodně zmírní to pnutí a bolest. Ale s těma mastičkama je to sázka do loterie. Myslím, že si prostě každej musí postupně najít tu, která mu vyhovuje nejvíc, budou plusmínus podobné.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:48

bram To si myslím taky. Kdysi mi kamarádka z Rakouska strašně vychválila mastičku, že super, hned se jí to ztratilo a nebolelo. Když jsem si jí dala já, tak se mi udělal 100% horší opar než jindy

LamickaTy naplasti Compeed mi moc nevyhovovaly, protože se rychle odlepí a potom to vypadá strašně, ale pomáhají, jak píšeš. Začala jsem spíš než náplati používat ten jejich gel, který drží mnohem lépe a neodlepuje se. Teď koukám, že není jejich, je to Urgo.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 12. května 2020 10:57

Renusatko Ja mivam opary na prechodu rtu a kuze (nebo jak to rict), takze je mivam vlastne v suchu, tak se mi asi neodlepuji. Gel neznam, podivam se po nem. Diky. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. května 2020 11:08

Lamicka Tak možná je to tím, že já mívám opravdu obrovské a to kolečko mi na to nestačí. Odlepí se to tím, že mi to mokvá. Na menší to možná stačí. Někdy mi nedojde, že každej nemá takovou hrůzu., ale minimálně za vyzkoušení ten gel stojí, protože je to taková tenoučká vrstva, která to trochu stáhne a není vidět.

Tady a koukám, že už ho dělají i na afty, ten vyzkoušený nemám Karja 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 12. května 2020 12:31

Hlásím, že jsem včera večer četla tuhle diskuzi a přes noc se mi udělal opar!!!