Ava jdu pryč!
Stěžovací vlákno
nikdy v zivote sem nemela opar!!!!A pred pul hodinou opar jak kráá..!Tak Vam pekne dekuji....ale rano sem byla u zubare,jeste ted mam mrtvou pusu,tak jste v tom mozna nevinne...,proste des!!
nejhorsi je,ze jak sem ho nikdy nemela tak samozrejme nic doma nato nemam![]()
Namazala sem to panthenolem......
Magráta Ja byla na mamo vcera, bylo mi 2 dny dopredu blbe, je OK. Taky bude![]()
Zarinya Pardon!
tak teda onkomarkry mám negativní, kdyby někoho zajímal výsledek.![]()
Jiná Realita UF!!! Díky za zprávu ![]()
Jiná Realita super!
Super!
Jiná Realita
Paráda!
Jiná Realita to jsou dobré zprávy!! ![]()
Jiná Realita tak dobrý !
Liesel to je vždycky fajn zpráva, že jo? :-) když už jsme u toho, tak před 45.rokem věku sem chodila každý rok na sono a čekárna byla společná i s mamo... a úplně sem nesnášela, jak u mamografu volaly sestry ze dveří "Nováková může jít domů" "Novotná zpět do ordinace" ... nehledě na to, že čekání na výsledek je vždy nepříjemný, tak tohle tomu ještě dodalo
chodím teď jinam a posílají do 3 dnů sms (čekání je tedy taky naprd)
Jiná Realita Skvela zprava!![]()
Jiná Realita jsem na tebe od vcera myslela![]()
Jiná Realita výborná správa!
děkuji všem, fakt se mi ulevilo. teď ještě co matka, která je asi momentálně někde na jip. já jsem se včera rozhodla, že všechno prostě bude dobrý. tak jsem zvědavá, jak uspěju a tímto názorem zdeformuju časoprostor v náš prospěch.
A ja zas dnes som bola s otcom na kontrole po 3 mesiacoch obmedzeného režimu, zlé výsledky, od pondelka akútna hospitalizácia, vybavte si test na covid cez obvodnú, obvodná na to nemá čas, vybavte si to sami ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.