Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 12. května 2020 17:22
Reakce na Magráta:

Liesel to je vždycky fajn zpráva, že jo? :-) když už jsme u toho, tak před 45.rokem věku sem chodila každý rok na sono a čekárna byla společná i s mamo... a úplně sem nesnášela, jak u mamografu volaly sestry ze dveří "Nováková může jít domů" "Novotná zpět do ordinace" ... nehledě na to, že čekání na výsledek je vždy nepříjemný, tak tohle tomu ještě dodalo 

chodím teď jinam a posílají do 3 dnů sms (čekání je tedy taky naprd)

​No tohle se mi stalo minule, chodím 1x ročně na sono, minule jsem byla prvně na mamografu a všechny poslali po vyšetření domů, jen nějakou paní v šátku bez vlasů.....a mě  ještě na sono....

to sono bylo nekonečný, až když se u toho vyšetření lezernim hlasem doktorka zeptala sestry, jestli maj ještě kafe nebo už jim došlo, trochu se mi ulevilo, ze mezi ledabylou konverzaci by mi snad takovou diagnózu nesdelovaly....

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 12. května 2020 18:04

Potrefenáhusa heh mne se stalo to samy akorat jeste v mezistupni na me poslali nejakyho eleva, kterymu se zdalo vse podezrely.. ja uz byla uplne zelena.. pak prisla doktorka-dozor, prekontrolovala a mavla rukou ze to je v pohode...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 12. května 2020 18:07

Jiná Realita Super zpráva .

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 12. května 2020 19:05

Jiná Realita  uf! Mám radost i za tebe

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 12. května 2020 19:16

Potrefenáhusa taky mam podobny zazitek, vsechny zenske dostaly papir a sly domu a asi 5 nas poslali k "panu profesorovi". Cekala jsem v kabince, odkud jsem slysela, jak pani prede mnou sdelujou, ze uz ani nema chodit domu a hned druhy den ji berou na operaci. Klepala jsem se jak ratlik, nastesti mi sdelil, ze jde o cystu a nemusi se s tim zatim nic delat. A to jsem na to mamo cekala 3 tydny, kdy jsem se tejrala, co mi je.

Offline rasaNori
8836 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:41
Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 12. května 2020 20:44

Jiná Realita paráda

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:08

Jiná Realita někdo tam nahoře tě má rád

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:09

Kokoska to je hrozný, s ohledem na zkušenosti úplně chápu, jak ti bylo :/

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:16

Jiná Realita blbý byly už ty 3 týdny čekání na vyšetření, člověku jde hlavou všechno možný. To mi bylo asi 45, děti ještě ve škole, od mé mámy by se dala čekat místo pomoci leda hysterická reakce. V té kabince jsem se fakt třásla a zuby jsem musela zatínat, aby mi necvakaly. Pak jsem se doktora 2x ptala, jestli si je jistej :) Nebyly to hezký chvíle.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:18

Kokoska tak ti přeju, ať to už nezažiješ. já tohle čekání mám poslední dobou pořád, buď u sebe nebo u otce, nebo u matky. je to naprd, kdyby se to dalo aspoň říct hned.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:23

Chtěla jsem si stěžovat, že jdu zítra po rodičovské poprvé do práce a nemám co na sebe, ale místo toho blahopřeji Jiná Realita k dobrým zprávám a doufám, že to vydrží, a soucítím s ostatními. Ta čekání na výsledky jsou neskutečná.

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:24

Jiná Realita super, mám radost! 

Offline Makara
3646 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:31

... já jsem se včera rozhodla, že všechno prostě bude dobrý. tak jsem zvědavá, jak uspěju a tímto názorem zdeformuju časoprostor v náš prospěch.

​Dobre rozhodnutí!  Už je na čase, aby se ti to v životě  obrátilo na slunečnou stranu.

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:32

Jiná Realita mám radost

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 12. května 2020 22:38

Já jsem teda dneska mrtvá, bolí mě hlava a záda ( odvykly si na kartáč a fén), ale teď jsem doma dostala výborný  pepřový steak a je mi krásně.   

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. května 2020 05:49

Jiná Realita jsem rada, ze to dobre dopadlo :)

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 13. května 2020 07:28

Potrefenáhusa já sem na jednom nekonečným sono byla v nemocnici, kdy sem si to zařídila sama jako samoplátce... doktor byl úžasnej, fakt se tomu věnoval a já se třásla strachy, právě proto, že to tak dlouho trvalo (a když se zastavil na nějakým místě delší dobu, tak já hned "co je tam" ... hrůza :-)

ale přiznám se, že sem asi radši, když chodí ty sms (ačkoli to trvá 2-3 dny), to volání do čekárny mi vadí 

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 13. května 2020 08:17

Magráta - byla jsem na mamo jenom jednou a to vyvolávání mě teda naštvalo hodně, je to strašně neetické, měli by to všem říkat v ordinaci ( lidský přístup). Netuším jestli je od těhle praktik zastavilo GDPR , ale já to považuji za nechutné.    

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 13. května 2020 09:43

Magráta Jojo, přesně, jak se u toho jednoho místa zastavej a začnou zkoumat, uf...pripadne jeste koukaj do zprávy z minulyho roku, no děs...