tak teda onkomarkry mám negativní, kdyby někoho zajímal výsledek.
Tady seš ale ve stěžovacím vlákně ![]()
tak teda onkomarkry mám negativní, kdyby někoho zajímal výsledek.
Tady seš ale ve stěžovacím vlákně ![]()
matce test udělali v nemocnici. mělo to jednu vadu. už pak nesměla opustit pokoj. když se nepodařil první zákrok, tak pak 4 dny seděla zavřená v pokoji a čekala na se štěstím uvolněný jiný termín. kdyby nebyl, tak tam asi bude sedět třeba deset dnů. nesměla fakt ani před barák.
letfenixa
. Moje mama je uz delsi cas v nemocnici a pry kdyz vemou noveho pacienta, tak jde nejdriv ma izolaci, udělají mu sami test a pak ma bezny pokoj.
Jiná Realita super zprava![]()
Jiná Realita aj preto si myslím, že by mu ho mali spraviť v nemocnici, keď mu ho spravia tento týždeň, kde majú záruku, že do hospitalizácie to nechytí?
A teda, fakultná nemocnica, a vstupný filter je bez merania teploty, v našej okresnej vypisujeme dotazníky, merajú teplotu, plus teda máme tú dezinfekčnu bránu od miestnej firmy
Liesel tak by som si to predstavovala
Magráta Ja byla uplne poprve, tak jsem netušila co a jak. To cekani na vysledek na chodbach uplne nesnáším
.
letfenixa Mama je ve FN, asi jiny pristup, tam se nesetri asi na nicem....
Liesel aj otec bude bo FN
letfenixaa myslíš, že tahle opatření mají nějaký podstatnější smysl?
vždyť i když je tam úplně všechno, stejně min. 80% případů nakažených normálně projde (protože jsou bezpříznakoví + další procenta nemají jako příznak horečku).
Jiná Realita nemyslím, a preto táto buzerácia s tým, že pacient má lietať, telefonovať od čerta k diablovi, je ubijajuca. Ale toto si myslím aj o predoperacnych vysetreniach. Odbery u obvodného, potom internista kardiolog, potom predoperačné aro, RTG pľúc, všetko v inej nemocnici, niekedy aj v inom meste, nikde nechcú otca zobrať na interné, mama vyvoláva, sťažuje sa, žiada, ...
letfenixa ohledně předoperačních vyšetření.
mému otci voperovali kardiostimulátor (nebo něco na té bázi, nevím přesně, peacemaker...prostě krabičku). od té doby mu bylo permanentně strašně zle. pořád v nemocnici, v podstatě trvale umíral.
já jsem rovnou říkala, že to je tou bedničkou. on prošel kolečko všeho, navalili do něho antibiotik, jeho léčba stála miliony. až nakonec došel někdo konečně k závěru, že vlastně pokud má v těle trvalý zánět (má, a ví se to, má ho roky), tak tuhle krabici vůbec nemůže mít z principu. prý stačí zánět zubu, že se chodí předtím proto i k zubaři. na co mu potom dělali předoperační vyšetření? toto navíc ani nemuseli, stačilo si přečíst papíry.
tak už ji zase nemá. já to prostě nechápu, ty procesy našeho zdravotnictví.
Jiná Realita no veru, ešte na zubné som zabudla, keď má otec zvýšené CRP, chodí na ORL, urológiu a k zubárke, tak jeho zubárka mu dá pečiatku bez kontroly cez okno, tak som sa dohodla s mojou, tá chce vždy najskôr aj dent.hygienu, a tak
letfenixa já si právě pamatuju, jak byl u zubaře, přišlo mi to hrozně divný. ale že má ve všech papírech napsaný neléčitelný zánět v noze, to si nikdo nevšiml ![]()
Jiná Realita Hura!
Jiná Realita Gratulujem!!!
A mame držím palce.
Jiná Realita to bych řekla není o zdravotnictví, ale o konkrétních lidech.
A gratuluju k negativním výsledkům!
Jiná Realita Super :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.