bram Mně se vždycky chce vložit se do toho, ale nikdy jsem si netroufla. Taková otázka "A jak to máte s inkontinencí" třeba ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska to bych nedělala, nějaká taková by to brala jako projev vážného zájmu a hned by se realizovala
. Mmch, je možné být v přechodu a absolutně v pohodě?
Kokoska
téhle paní bych se na to rozhodně neptala, vypadala, že by se velmi ochotně podělila o jakékoliv další detaily
Mirka já jsem byla, díky mireně. Až mi museli brát krev, aby se zjistilo, jak na tom jsem, příznaky absolutně žádné.
A teď jsem jak ta paní v čekárně, která na sebe vyžvaní veřejně všechno ![]()
bram no to mě právě vždycky zarazí ![]()
Kokoska Díky, já jsem právě taky, i bez antiko. Občas se směju, že takhle vyrovnaná a v pohodě jsem nikdy nebyla.
Potrefenáhusa to snad vime, nicmene kdyz je tam clovek poprve tak a) nemusi vedet vubec nic b) ta pani v chodbe o tom nic nerekne, resp nemela by... a i kdyby rekla, neni to spravny, informace ma podavat lekar.
Ježišmarjá dyk ti sestra nepodává žádný informace, kromě toho že máš jít domů/do jiný ordinace/do prdele.
(a ten doktůrek, co to vyhodnocuje, může sedět na úplně druhý straně baráku, vítej v 21. století)
Kokoska tohle je asi 1 promile informací oproti tomu, co jsem se nechtěně dozvěděla včera. Detailní popis cyklu, včetně délky (25/6, to si budu pamatovat do smrti
) a intenzity. Jak reagovala na jednotlivé preparáty od lékaře, jak se následně měnil ten cyklus, co zabíralo, co ne, jak to má se spánkem v přechodu, jak se cítí, no prostě všechno!! A to bylo na recepci odhadem dalších cca osm dam, takže ostych žádný.
bram někomu je to fakt šumák a trapně se za něj ještě cítím já.
barbucha no jo, šak, jenže když se jedna bojí a neví? jak už jsem předeslala problém s tím nemám... já si to kdyžtak dohledám nebo se zeptám, ale v té chvíli na té chodbě, jak si tu výše přede mnou přispěvatelky stěžovaly, je to dost vyděsilo a mě poprvé taky
Potrefenáhusa - já se nechci dohadovat , na mamograf nechodím každý týden, tak by je přece 5 minut navíc nezabilo. Z lidského hlediska by bylo určitě příjemnější, kdyby mě to řekl doktor a uklidnil mě. Takhle je to takové stádní, další kus, nic lidského. No, asi chci moc.
jitřenka Ale jak psala barbucha, třeba tam ten doktor ani není.
ale stádni to tam teda je, vyvolávací čísla jak na poště a narvana cekarna, strasny objednávaci lhůty, když člověk nemá stesti a pravidelně nesleduje, kdo to zrušil ... já to beru furt jako prevenci, propadla jsem do toho o dost let driv díky onemocnění v rodině, byt ne v rizikovým veku
viktorka_od splavu - no já ani žádný papír do ruky nedostala, tak mi to přijde takovy divný a k doktorům téměř nechodím. barbucha - no asi jsem zamrzla v jiné době, ale tak víš jak vypadá péče o naše pejsánky. ![]()
Ten výsledek by s váma měl zkonzultovat hlavně ten, kdo vás na to vyšetření poslal. A to určitě není ten doktor, kterej snímky hodnotí ![]()
To máte jak s odběrama, taky nevyleze doktůrek z laborky, kterej ty hodnoty podepisuje... ale předáte to/jde to vašemu ošetřujícímu lékaři. Tam si taky stěžujete na nelidskej a stádní přístup, že vám nikdo na místě neřekne, že máte například vysokej cholesterol?
Tak pes si zaslouží lepší zacházení, o tom žádná ![]()
barbucha Já teda taky na mamografu zažila hrozný chování, vyřváváni na chodbě a jako poslední ránu, když jsem byla ta, co nešla domu, ale na další vyšetření, když na moje vyděšené dotazy odpověděla doktorka - mlčte, ještě jsem nedokončila vyšetření. A to tónem, který by slabší povahy rozbrečel.
999 ja som na namografe bola a potom u dr kde mi robili este sono a taka som bola z toho tozhodena ze ked sa ma dr spytal kolko mam rokov tak som sa zamyslela a povedala ze neviem
ten jeho pohlad stal za to ![]()
Aj ten smiech co nasledoval
viktorka_od splavu u těch zobrazovacích metod je to jiné, ten lékař, co popisuje snímky není tvůj ošetřující lékař, nezná amamnezu. Stejně jako výsledky rtg by to možná měli poslat odesilajicimu doktorovi, který to pak s pacientem probere. Asi by ale trvalo strašně dlouho.
Ale toto je všechno nic, babičce našli na PETu nádor a výsledek ji vrazila sestra do ruky se slovy: tady máte, už vás paní doktorka objednala k jiné paní doktorce, příští středu. ![]()
To pak sedíš doma nad Googlem a lustíš, co znamená viabilni dysplazie.
Potrefenáhusa já chodím na mamo pracoviště na jedné ze zdejších poliklinik a objednací lhůty celkem ujdou a hlavně je to online a člověk si může vybrat den a čas
je tam tedy neosobní přístup "svlečte se stoupněte si natáhněte ruku", ale co už... a vyhovuje mi víc to, že mi výsledek přijde sms než to vyřvávání v čekárně (jak už sem psala v soukromé zprávě jitřence, tak sem slyšela, že sms posílají kvůli tomu, že tam lékař fyzicky přítomen není, jen laboranti, takže to nemá hned kdo hodnotit)
Janulik03 Tady nebyl ani náznak úsměvu, jen absolutně ledové chování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.