Jimik loni jsem jednu telovou ulovila. Teď se na léto zhodne.
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Když pominu podprsenkový speciálky, tak tu 65 FF, nevyztuženou, na Astratexu normálně koupím. A i 60.
V rozjařenosti nad novým kabátem a otevřenejma zahrádkama jsem v pátek poseděla na dvou plzničkách... pročež už druhej den chroptím jak v posledním tažení. Svařák jsem si měla dát! ![]()
barbucha Já na zahrádkách celý týden seděla v péřovým kabátu :-). Nejdřív se mi všichni smáli, pak dost záviděli :-).
Nedivim se. Vítr byl dost studenej. Zlatej péřák, taky zpětně závidim!
barbucha Ať je ti brzo líp.
999 Mně se smáli za Uggy a pak taky záviděli :-)
barbucha Jen jestli ses na ty zahradce nepromorila!:-D
Slimák v botě ![]()
Pinot Noir v bote bych ho nesolila![]()
Dík Luna za tip na FreePeople a Potrefenáhusa na Tchibo. Taky se teď zrovna snažím něco kupovat... vybrala jsem si u LNKRules a chtěla jsem si vybrat na Paon Label, ale tam mají celkově větší obvody.
Zarinya už nebylo potřeba ![]()
Přesně, to bylo pořád, že to je velikost pro středně urostlého muže, že všechny, kdo to nosí, to nosí špatně, protože takovou velikost normální žena nemá atd.
Jo, pamatuju. Za svou 80A jsem tenkrát dostala strašnou čočku...
Občas mívaj v MS takový jemný, hodně stračový, nevyztužený, úplně jednoduchý podprsenky (sorry, píšu jako hotentot) a těch mám zejména na léto několik. A taky krajkový jakoby bikinový. S kosticí nic, mám prsa daleko od sebe a to pak bolí a i blbě vypadá.
A mne uz se konecne zmensily prsa![]()
rasaNori Taky bych z toho chtěla mít takovou radost.
Před časem tu byl nějaký odkaz na podporu menších vydavatelství. Muž si koupil balík komiksů. Měly přijít do 30.4. Dnes zjistil, že od 11.5. se válejí v pražském centrálním skladu.![]()
Aranel ja mam nekolik podprsenek LNKrules a jsou super, muzu jedine pochvalit.
Sweet Potato aha, my uz ty knížky doma máme. Ale přišlo to později, oni tu akci několikrát prodlužovali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.