Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 18:11

barbucha No, mozna proto potkal prave me, i kdyz jsem o dvacet let starsi

Ta marjanka ho udrzuje v klidu, te se nebojim (aspon zatim). Ale to vis, stat se muze vsechno. To muze byt clovek odbornik jak chce, ale schizofrenie je leckdy nevyzpytatelna! Je dobre, ze sambo je motivovanej k lecbe - bere leky, chodi na kontroly, poctive hlasi vsechny priznaky, dokonce zacal i s terapii. Dle vyzkumu spada do kategorie, kde je 75% uspesnost lecby, tak doufejme, ze nepatri do tech zbyvajicich petadvaceti procent!

Jinak ony ty primorske staty, a to jak ja vychode, tak na zapade, maji tu nevyhodu, ze jsou fakt mnohem, mnohem drazsi. Ja ocean miluju a mit domek nekde na pobrezi, to je pro me sen. Jenze to bych musela vydelavat nepomerne vic nez jako terapeutka v non-profitu.

Hele, pro srovnani: V Rockfordu sezenu krasnej, temer novej ctyrpokojovej dum v bezpecny ctvrti za $ 100 000 (anebo klidne i za min). V Seattlu jsem nasla nejlevnejsi nemovitost dvoupokojovej otriskanej houseboat za $350 000, nic levnejsiho na trhu nebylo (a nebude). 

Navic bych rada poznamenala ve prospech Stredozapadu, ze my tady mame jezera, ktery jsou uplne jako more!!!

Online barbucha blogger
35845 příspěvků moje polička 20. května 2020 18:19

MP Marge 

Já vim, ale stěžejní výraz je v tomto případě to slovo "jako"!

Blbý s těma cenama, ale celkem logický...  A k pronájmu taky nic? Hele a nejsou tam ale taky lepší příjmy? Nebo jít do něčeho lukrativnějšího? I když - v práci strávíme převážnou část života, tak zas to chce něco, co tě baví, že jo.

Tak hlavně ať se sambo vejde do těch správnejch procent

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 18:55

barbucha Ja jsem treba projizdela pracovni nabidky v Seattlu, ktere se tak priblizne podobaly tomu, co bych chtela delat, a byla jsem uplne zdesena - nastupni platy byly (vetsinou) uplne stejny jako tady v severnim Illinois

Jak to tam lidi delaji fakt nevim! I ty pronajmy - ja momentalne platim $680 za hezkej tripokojovej byt (i kdyz malej a teda ne v nejlepsi ctvrti) - v Seattlu by me pronajem GARSONKY stal nejmin $1200, a to jeste v buhvijaky ctvrti.

To bych se holt musela vykaslat na ten non-profit a jit do soukromy praxe

Online barbucha blogger
35845 příspěvků moje polička 20. května 2020 19:20

MP Marge 

No a je to horší práce?

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 20. května 2020 19:33

MP Marge Já vás úplně vidím v tom městečku, jak bylo v Gilmore Girls, jestli znáš, škoda, že je smyšlené 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 19:36
Reakce na barbucha:

MP Marge 

No a je to horší práce?

​Jina. Lepe placena - ale me by nebavila. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 19:37
Reakce na Zu:

MP Marge Já vás úplně vidím v tom městečku, jak bylo v Gilmore Girls, jestli znáš, škoda, že je smyšlené 

​Ja myslim, ze ono by se podobne mestecko tady naslo

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 19:38

Zu Gilmore Girls

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2020 19:42
Reakce na MP Marge:

Navic bych rada poznamenala ve prospech Stredozapadu, ze my tady mame jezera, ktery jsou uplne jako more!!!

​Jezera jsou lepší než moře! Nejsou totiž tak blbě slaný. Já tvému výběru rozumím, vybírala bych asi podobě. Aspoň co se týče podnebí. Akorát já bych asi radši město, ale nejspíš by stačilo velikosti Plzně, což, předpokládám, je v Americe spíš velikost vesnice. Jsem teda úplně fascinována tím, že si takhle vybíráte místo k životu. Mě to přijde jako úplné scifi, tady holt spíš musím hledat to dobré. Teda já jsem tady s podnebím celkem spokojená, možná bych měnila za Rakousko.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 20. května 2020 20:08

MP Meri Ty oslíci jdou krásný. Ona ta celá fotka je úžasná, ale oslíci jsou

Russillonem jsme jen projížděli, ale vypadal taky dost dobře. 

MP Marge To městečko vypadá skvěle. Mají taky chřestýše?

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 20. května 2020 20:17

Jinak do statistik, já bych chtěla někam do tepla, ideálně k moři, do středně velkého města anebo do Říma, to město miluju. Ale tam bude draho, no.

A fakt bych chtěla vidět Floridu a Californii, už jen kvůli srovnání mých představ s realitou.

Offline Karja
44687 příspěvků moje polička 20. května 2020 20:29

MP Marge Ja chci bejt tvuj kluk! Fakt! V pristim zivote!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 20:32
Reakce na Ignis:

MP Marge To městečko vypadá skvěle. Mají taky chřestýše?

​Jsem si naprosto jista, ze se to tam chrestysi jen hemzi

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 20:33
Reakce na Karja:

MP Marge Ja chci bejt tvuj kluk! Fakt! V pristim zivote!

​No hele, moc se neukvapuj - ono je me nekdy taky dost

Offline Karja
44687 příspěvků moje polička 20. května 2020 20:34

MP Marge V tech horsich casech bych chodila vic do prace;-)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 20:35
Reakce na Evaeva:

​Jezera jsou lepší než moře! Nejsou totiž tak blbě slaný. 

​Z nejakeho duvodu me tohle rozesmalo, a uz se tady pochechtavam asi deset minut

Ale je to pravda!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 20:39
Reakce na Evaeva:

​Jezera jsou lepší než moře! Nejsou totiž tak blbě slaný. Já tvému výběru rozumím, vybírala bych asi podobě. Aspoň co se týče podnebí. Akorát já bych asi radši město, ale nejspíš by stačilo velikosti Plzně, což, předpokládám, je v Americe spíš velikost vesnice. 

​Tak ja zase netrvam na nejake zapadle visce! Pro me treba byl idealni Rockford, protoze presto, ze tam zije asi 140 000 lidi, coz zase neni uplne malo, tak ma takovou utulnou, malomestskou atmosferu. DeKalb, jde bydlime ted, ma okolo 40 000. Je tu vsechno, co potrebuju k zivotu (knihovna s meziknihovni vypujcni sluzbou, kino, psi hriste a posilovna) a v Chicagu je clovek za hodinu a pul, kdyz chce nejakou kulturu. Akorat ta priroda kolem stoji za starou belu - nic nez kukuricna pole!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2020 20:47

MP Marge to chápu, ta jednotvárnost kukuřičných polí by mě taky vadila. Právě ta místa, co popisuješ jako vysněná, mi znějí krásně. Kdybych měla za humny hory, kde se dá lyžovat, v létě chodit na túry a jezero ke koupání, byla bych spokojená.

Online Kokoska
34942 příspěvků moje polička 20. května 2020 21:34

MP Marge My jsme před lety projeli jen kousek toho jihozápadu - Kalifornie, Nevada, Utah, Arizona a zpátky do San Diega. Ale jak je to rozlehlý, tak je strašně dlouho pořád stejná krajina. Pak se to změní a zase strašně dlouho je to stejný. Těžko si odskočit z Phoenixu na půl dne do lesa

Offline viktorka_od splavu
49350 příspěvků moje polička 20. května 2020 21:37

Kokoska no přesně to mě na tom fascinuje - ta rozlehlost. to že si MP Marge vybíráš příští bydliště v okruhu tisíců kilometrů. já bych mohla nejdál do chebu člověk uplně jinak přemýšlí, hrozně zajímavý