jj,hlavne nam sem nelezte a uz vubec ne nemocny!Takovy pocit mam z doktoru uz par mesicu......mela jsem k doktorum respekt,ale ten je absolutne pryc.
Stěžovací vlákno
mně většina toho, co tam píše, přijde normální a není to třeba psát na A4 papír, pak ještě podškrtávat, zvýrazňovat a psát červeně. Hračky a odpadkový koš sklidím z dohledu a je vyřízeno. Pokud objednává telefonicky, tak by se měla posnažit a mít to tak, že se jí nesejdou dvoje lidi v čekárně. Banální potíže má doktor řešit průběžně tak, že rodiči poví, že se stejnýma příznakama příště zavolejte a domluvíme se nebo tak. Rodič vědět nemůže, co je banální a co ne. Ale to je třeba nastavovat s rodiči pořád, ne jen při koroně.
![]()
MaeGandal ano, krásně jsi to napsala.
MP Meri Jenže to je právě ono. Chodí se tam i s tou třískou, s jedním pupínkem na břiše, půl hodinovým škytáním, s klíštětem a opravdu i s potížema...ona dnes jednou kýchla, odpoledne dvě hodiny spala, když jindy nespí a podobně. Jen takový malinký výčet za ten rok, co jsem zažila osobně.
rasaNori Nase ma to same, a realne to funguje tak, ze se tam temer neceka, jak jsou vsichni objednani, po telefonu jsou prijemne, udileji rady, uz jsem tam volala kvuli ,,banalnim,, potizim asi trikrat. A to nesahani spociva v tom, ze uklidili erarni hracky. Fakt s tim nemam problem a funguje to. Ta ,,predpriposranost,, doktoru podle me nespociva ve strachu o ne same, ale aby se jim to nerozsirilo v ordinaci mezi vlastni pacienty, pak by si je vzal kazdy do huby a bylo by to ,,no jo, vsak tam bez objednani, cekarna nacpana, co se divi,,!
rasaNori presne to ma na dverich i nase detska. Ma to dve stranky ne? Vcetne zavrene cekarny, takze i v desti musim s ditetem v kocaru po ockovani pul hodiny krouzit po ulici pred ordinaci, protoze nas musi pul hodiny po aplikaci "hlidat"
plus teda cekani pred ordinaci na ulici, protoze na objednany cas jsem jeste ani jednou dovnitr nesla, dvacet tricet minut standart.
Zuzuli tak to je blbý. Nás vezmou na čas a čekat se dá pod velkou střechou. U nás se právě čekalo spíš dřív, 20 minut standardně.
Zarinya Tak v nemocnici se doktori takhle blaznive neboji, sice jsem od srpna na materske, ale v praci jsem zadnou paniku nezaznamenala a z kolegu ma velky strach jen jedna lekarka, je ji cca 75 let, tak tam to i chapu. Gynekolozka i zubar taky funguji uplne normalne. Ale se svym respektem si muzete samozrejme delat co chcete...
Zuzuli u nas se teda taky ceka na ulici, ale zatim neprselo:D ale doktorka je super, takze jsem spokojena
Jako nemocny dite s horeckama stoji na ulici a ceka, az na nej prijde rada? A s objednavanim, kdyz je ten den plno, ceka se na volnej slot zitra, pozitri, popozitri nebo se v noci jede na pohotovost? Este, ze uz mam deti dospely ![]()
Náš pediatr má taky zamceno, ale po zazvonění přijde sestra a normálně nás pustila do čekárny. Když jsme odcházeli, tak v čekárně už byl další. Ale byli jsme objednáni.
Tak u nas se da cekat v podchodu pod strechou, nicmene kdyz fouka tak je to tam jak pod vetrakem, takze pro nemocne dite jiste velice prijemne. Cekarna uz od brezna nefunguje, s tim jestli je dite marod a dostane se urcity den na radu jsem taky zvedava no celkove to bude jeste huste.
Ad fasada, borci nalepili krive parapet, a jeste ho pri usazovani stihli podrit. Jejich sef mi tvrdi ze do toho musel nekdo prastit ze to bylo rovne
tak jsem mu jen oznamila ze tohle mu nepreberu. Uz jsou tu 3 mesice![]()
moora u nás mají vyhrazené tři časy na každý den - ráno mimina, potom ostatní prevence, nakonec nemocní. Takže předpokládám, že když ráno zavolám, že je dítě nemocné, tak mi řeknou, kdy během toho vyhrazeného času pro nemocné mám přijít a nejspíš to bude ten den. Ty časy sjednotili pro celé středisko, teda jenom dětskou část, tři doktory.
Tak dosud me nenapadlo, ze cekat venku, znamena cekat venku!!! To je vazne podes!
Evaeva To je celkem dobré řešení.
U nás třeba stále dospělí nechápu, že by neměl s pacientem sedět doprovod. Tím myslím, manžel, který doveze soběstačnou ženu a v čekárně s nimi sedí ještě nejlépe babička a dvě děti, dávat si u nás srazy kamarádky a kávu a podobně. Pořád je s tím dusno a lidi se rozčilují, že je vyhazujeme.
Karja popravdě mi to snad přijde lepší než vevnitř. Starší má výběh, nemusím ho pořád napomínat, ať nedělá tohle a tamto :) Ale u nás se čeká pod velkou střechou, naposledy to bylo určitě do deseti minut, na dešti bych fakt čekat nechtěla.
Renusatko no a já si říkám, jestli není blbý sebou brát i to druhé dítě, která tam aktuálně nepotřebuje. Některé lidi nepochopíš.
Renusatko mě přijde fajn, že nemocní chodí naposled. Chápu, že je praktičtější, když jsou ty časy různé, kontrola se dá naplánovat, kdy se to pacientovi nejvíc hodí. Ale vždycky když jsem předtím šla s miminem na kontrolu chvíli potom, co skončili ti nemocní, tak jsem si říkala, jaký to má smysl.
Evaeva Asi jak kde, ono cekat nekde na chodniku....Ne vazne me nenapadlo, ze se az na vyjimky, ale jako minimum vyjimek fakt stoji venku. My totiz mame lekare na poliklinice, tajze jsme venku na chodbe, ale ta je diky objednavkach dost prazdna.
Upřímně si neumím představit čekat s nemocným dítětem venku. Kór když má třeba horečku, to mám i já problém stát. Naštěstí u nás ta čekárna zatím fungovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje