Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 08:15

Tohle je papir na dverich u nasi detske lekarky:

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 08:29
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 08:37

rasaNori To musi byt radost chodit k takovyhle doktorce predposranost predevsim

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 08:42

rasaNori podobný výblitek, plus velebení vlastní důležitosti a zdůrazňování svého nasazení v první linii, má na svém webu můj praktik. Už hledám jiného.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 08:44

razorblade asi to castecne vychazi ze zkusenosti, ta veta Odneste si pouzite pliny vypovida o leccem. Ovsem Dite nesmi na nic sahat, to aby tam u dveri vydavali neco na svazani rukou. Ja jse nemela moc rada, kdyz si tam hrali s erarnima hrackama, ale jestli dite vydrzi nehybne sedet a nesahnout ani na zidli... 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 09:17

Pinot Noir naša syna odmietla vyšetriť s hnačkami a teplotou, poslala nás počas ordinačných hodín na pohotovosť...tiež mám z toho zmiešané pocity a rozmýšľam nad zmenou doktorky...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 09:27

Banální potíže řešte sami je teda věta od praktika na facku

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 09:34

rasaNori Moje praktická lékařka ordinuje v podobném režimu. Hlavně sem nechoďte. A to je jí 32 let. Naštěstí já si většinu věcí pořeším v práci a u ní jsem byla snad jen jednou pro neschopenku s rukou, ale jak to mají dělat ostaní, to nevím. Nastoupila tam po své mamince a já jsem líná to měnit, když tam ani nic nepotřebuju, ale synovi budu muset někoho najít, když teď bude přecházet od dětské a k téhle as ne.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 09:41

Ja prave uvazuju co ted. Jinak jsem s ni celkem spokojena, necpe za kazdou cenu atb, kdyz se ji dite nezda tak dela automaticky crp, jako jo je hodne ockovaci, ale da se s ni v celku domluvit na odkladech a tak, ale timhle me vazne nastvala. A mame ji blizko, coz je obcas k nezaplaceni. 

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 09:42

Renusatko ajaj, deti budu muset taky resit, kdybys mela tip... ( k moji ani nahodou:-/

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 09:47

rasaNori Pokud jí to objednání funguje a v té čekárně nečekáš, tak bych to spíš brala jako výhodu. Potom vše ostatní ani nemusíš řešit. Já tam občas s dětma byla i několik hodin. A s tím banálním přesně vím, jak to myslí. Asi rok jsem dělala u dětské doktorky a s čím byli maminky schopné jít k lékaři, to mi občas hlava nebrala. Zas chápu, že člověk má strach, tak pokud zase řeší věci po e-mailu a telefonu, tak bych u ní zůstala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 09:48

U nás na středisku visí něco podobného, teda viselo, dlouho jsme tam nebyli. Teda o banálních potížích tam nic není. Do ordinace si nás vodili po jednom, hračky byli uklizené. Jdeme tam příští týden, tak uvidíme, jak je to teď.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 09:54

Tak ja jsem asi nejaka vadna,  ale mne ten canc prijde ok. Lidi proste jsou prasata a potrebujou obcas nakopnout..taky myslim,  ze to vychazi ze zkusenosti s lidma co lekari maji,  jak zminuje nekdo vys.

Proste bych to nevztahla na sebe a neurazila se,  vyse psane delam automaticky. Dokonce i banalni problemy resim sama,  mailem nebo telefonicky - covid necovid.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 10:28

rasaNori Tohoto se nejvíc bojím, už jsem to tu zmiňovala, že ti posr.... pediatři nebudou chtít nemocné dítě ani vyšetřit. Naše má stejný přístup. Děcko už před coronou buzerovala, že si kýchlo (do ruky), přitom všechno podceňuje, vše je lehká virózka a hlavně mi sem nelezte. Proč tu práci proboha dělají? Jenže jich je tak žalostně málo :(

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 10:33

ice nejde o to, že by měl člověk problém dodržovat hygienu a objednat se telefonicky, ale že se ti doktoři tak moc bojí o sebe, tak se chtějí vyhýbat nemocným dětem (aspoň ta naše doktorka jo). A bohužel z tohoto ta panika taky úplně čiší.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 10:36

nonemy ja z toho paniku necitim. Proste mi to pripada jako pripomenuti toho,  co by melo byt standardem. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 10:43

ice já jo, ale možná si do toho projektuji svoji naštvanost na naši pediatričku, protože ta v panice je a její požadavky směřují k hlavně mi sem nelezte. Se bojím, aby neměla dcera třeba angínu.

A hygiena sice standard je, ale zbytek není jak předtím. Např. naše má normálně místnost pro infekční, všichni vědí, že mají jít tam, když to zavání nakažlivostí. Kdežto teď má raději zavřeno úplně, kdyby potřeboval člověk něco akutně a nedovolal se (což není nic neobvyklého, samozřejmě nemůže viset na telefonu), tak má smůlu. Nebo bude hnusné počasí a ty nemocné děti budou čekat venku, protože objednávky nikdy nenaplánuje přesně. No štve mě to hodně. Úplné zavření ordinace a fungování jen po telefonické domluvě podle mě v pořádku není.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 10:51

Já samozřejmě nevím jaká je zkušenost doktorů,  ale jestli je něco banalita nebo ne, musí podle mě posoudit lékař. Samozřejmě tam nepolezu s třískou, ale jestli je to kašel takový nebo onaký ... jako já jsem ta, která k doktorovi jde až fakt s vážným problémem, jinak se snažím volat, ale vysloveně nabádat pacienty, ať tam s lehčími problémy ani nelezou, to mi přijde fakt přes čáru. A akorát to podle mě povede spíš k tomu zanedbávání problémů.

Offline MaeGandal
1631 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 10:52

mně většina toho, co tam píše, přijde normální a není to třeba psát na A4 papír, pak ještě podškrtávat, zvýrazňovat a psát červeně. Hračky a odpadkový koš sklidím z dohledu a je vyřízeno. Pokud objednává telefonicky, tak by se měla posnažit a mít to tak, že se jí nesejdou dvoje lidi v čekárně. Banální potíže má doktor řešit průběžně tak, že rodiči poví, že se stejnýma příznakama příště zavolejte a domluvíme se nebo tak. Rodič vědět nemůže, co je banální a co ne. Ale to je třeba nastavovat s rodiči pořád, ne jen při koroně.

Offline coralline
2281 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 11:00

Moje sestra narazila na zajímavou doktorku. Vrací se teď po mateřský do práce a poslali ji na vstupní prohlídku. Tak tam volala, že se chce objednat, bylo jí řečeno, že neobjednávají, ať prostě přijde, ale že bude tak 2 hodiny čekat. Na námitku, že má malý dítě a nechce si donést nějakej suvenýr z čekárny, dostala odpověď "k nám nemocní nechodí".

Jednak jsem měla bradu až na podlaze, že za současný situace neobjednávají na čas, a jednak naprosto nechápu, na co tam lidi 2 hodiny čekaj, když nejsou nemocný.