Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 15:22

Karja ano,takhle se na jare u meho praktika cekalo venku na chodniku bez lavicek a strechy......ovsem u deti je to jeste vyssi level

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 15:26

Uvidim do prvni nemoci holek a pak pouvazuju nad priipadnou zmenou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 15:31

rasaNori popravdě si myslím, že to jsou akorát trochu nešťastně přeformulované pokyny jejich komory nebo svazu nebo čeho. U nás to tam psali, asi to bude všude podobné. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 15:33
Reakce na DrowRanger:

Pinot Noir naša syna odmietla vyšetriť s hnačkami a teplotou, poslala nás počas ordinačných hodín na pohotovosť...tiež mám z toho zmiešané pocity a rozmýšľam nad zmenou doktorky...

​Tak to je 100x horsi nez nejaky blabol na dverich.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 16:04

Jos ja si samozrejme nemyslim,ze vsichni doktori jsou stejny,ale zkusenosti uzivatelek zde a i moje za posledni pulrok jsou dost hrozny. Akorat u zubare jsem si pripadala jako normalni clovek a nekoukali na me jako kdyz jsem je tam prisla vyvrazdit svoji pritomnosti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 16:53

Zarinya já teda musím říct, že jsem tenhle pocit nikde neměla, akorát zubařka nám posunula kontrolu asi o měsíc nebo dva. Byla jsem teda jenom u pár doktorů. Aby se to tu trochu vyrovnalo.

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 17:10

rasaNori Já dočítám se zpožděním a jestli jsi u ní spokojená, tak bych to vůbec neřešila, vidím to stejně jako ice.  Možná to mohla napsat nějak vytříbeněji, ale v podstatě mi to, co píše přijde normální. :-) Ani by mě nenapadlo přijít k dětskému bez objednání-a taky se tam nikdy s nikým nepotkám, ale to je teda precizní práce naší sestřičky. Myslím, že tím neobtěžováním banalitami myslí spíš, že bys měla když tak konzultovat telefonicky. Ale já ji osobně neznám, vycházím jen ze svých zkušeností. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 18:20

Ja nevim, jestli je to do tohohle nebo spis humornyho vlakna, ale dneska me v restauraci prisel na zahradku sprdnout kuchar za to, ze jsem mela vytku k servirce. Do restaurace jsme prisli vylozene s tim, ze jsme je prosili, jestli jidlo stihnou udelat do urcityho casu. Kdyby rekli, ze ne, podekovali bychom a sli bychom pryc. Rekli, ze urcite. Kdyz to nedodrzeli, sla jsem to resit, protoze jsme fakt spechali, ale uz to nesla, tak jsem celkem pratelsky rekla neco ve stylu konecne, uz jsem myslela, ze budeme muset zrusit objednavku... no a za minutu za nama vlitnul kuchar a zacal nam nadavat, ze co si to dovolujeme kritizovat obsluhu a ze at uz k nim nikdy nechodime... po prvotnim wtf momentu jsem z toho chytla zachvat smichu, protoze to byla tak absurdni situace hospoda na mytince hadr

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 18:54

razorblade tvl kde to bylo

Offline Gatita
8481 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 19:10

rasaNori nase dr ma na dverich podobny vylev, ale funguje normalne. Do cekarny teda pousti po jednom, ale u ni se nikdy moc neceka (ma to dost dobre zorganizovane), tak mi to nevadi. Naopak radsi pockam venku nez v te mini cekarnicce. Na zaklade nejakeho vyblitku na dverich bych nic moc neresila...

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 19:14

razorblade haha. Snad aspon kuchar ten smich zaznamenal..  Nam jednou cisnik v takovem pochybnem baru zacal zvedat zidle u naseho stolu a vecne nam vysvetlil: vite, ja bych chtel, aby tu bylo co nejmin lidi..

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 19:40

Som si uvedomila, že koncom júna som išla po predchádzajúcom telefonickom dohovore so synom k detskej kvôli podozreniu na zápal močových ciest a ona mi vynadala, na čo som ho doviedla do ordinácie! V čakárni bolo 0 ľudí.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 19:41

Gatita u ni se prave dost cekavalo, takze si to nedovedu predstavit s objednanim na urcity cas jeste ten den co to bude potreba v pripade akutni nemoci. A ostravska pohotovost je opravdu neco co nechcete zazit. 

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 21:11

Ja jsem teda asi zamzla v minulym tisicileti, ale za nas se chodilo k doktorce bud na preventivni prohlidky / ockovani a to se objednavalo na konkretni datum v dobe ordinacnich hodin pro zdrave, nebo dite bylo nemocny a to teda fakt predvidat prece nejde?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 21:15

moora tak zavoláš ten den ráno. Měla by tě objednat do hodin pro nemocné, tzn. všichni, co chtějí přijít v tenhle čas, volají ten den/den předem, takže pokud nebude zrovna epidemie a budou mít ty hodiny nějakou rozumnou délku, mělo by být volno.

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 21:21

moora naše dětská objednává i ty nemocný na přesný čas. Ráno zavolám že horečka a kašel a sestra mi řekne, přijďte v půl jedenáctý, předtím máme už plno. Jsem za to vděčná, docela to funguje. Děti s vyrazkou dokonce mají počkat na chodbě a vezme je druhým vchodem, aby nešli přes čekárnu. 

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 21:22

moora Náš doktor má neuvěřitelnou sestru, její organizační schopnosti bych chtěla mít! Už když jsem tam kdysi dávno registrovala, požádala mě, abych vždy předem zavolala. A i když je něco mimořádného, vždycky mě vezmou ještě ten den, většinou do hodiny. V 90% tam nikoho nepotkám, občas se s někým minu ve dveřích, jednou za těch 12 let jsme se tam sešli tři, ale z toho jeden kluk si šel jen pro potvrzení. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 21:24

žluťásek já taky vždycky volám, buď třeba řekne, že okolo xy bývá volněji nebo třeba s kojencem mě pozve na konec těch hodin pro poradnu. Volám teda i svojí praktické.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 21:25

Garfie jj taky jsem měla takového praktika a dokonce i zubařku! jenže pak jsem se přestěhovala a hle, objednání na 8:00 najednou znamená, že na osmou mají objednaných pět lidí , na devátou pět, na desátou... no prostě tak přibližně, když si řekli že průměrně jednoho odbaví za 10 minut. takže se klidně stane že objednaná na osmou přijdeš na řadu v půl desáté:-/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 21:26

Garfie tohle je super. Moje praktická je sice úžasná, ale má tendenci věci vysvětlovat až příliš podrobně, pacienta doprovodí až na recepci,... Když se přede mnou sejde víc s důchodců, nabere klidně i hodinu skluz.