Janulik03 nikdo z nas u toho nebyl tak tezko rict,ale nekdy je lepsi prijmout gesto ke smiru nez se v tom dal patlat.![]()
drzim palce at je vse brzy zase v poradku.
Janulik03 nikdo z nas u toho nebyl tak tezko rict,ale nekdy je lepsi prijmout gesto ke smiru nez se v tom dal patlat.![]()
drzim palce at je vse brzy zase v poradku.
Asi tu teď nějaký čas nebudu. Mám novou pračku. Jdu studovat návod. ![]()
Prý: tahle má asi dost odžito, tu jste měli aspoň deset let? Dvanáct?
Dvacet, milej zlatej, dvacet.
No to už se vám nestane...
Promiň.
Sweet Potato ja jste ta stara dostala ven?![]()
Zarinya Byli na to dva siláci s rudlem a byli u toho velmi hlasití. Futra zůstala na svém místě.
a pro velkou slavu tam sla ta nova...?![]()
Sweet Potato my máme jednu cca 13 let, koupenou od nějakých kamarádů už tehdy starší. K dvacitce už jí o moc nechybí. Strašně jsem doufala, že vydrží celý plenkový období, máchá ještě ve spoustě vody oproti těm dnešním. Ale je teda úplně hloupá, nemá žádný vychytaný krátký programy, prostě na 40, 60, 90, obyč a jemné praní a šmytec. Jenže když pořád dobře pere, přeci ji nevyměnim.
barbucha
aj pusu na rozlucku
Tak co bys ještě chtěla! Zjevně to všechno zaspal... chlap prostě (to jen my si pamatujeme každou křivdu až do smrti
).
brrr To je strašný, s tou učitelkou, i ta historka od viktorka_od splavu. Chce se mi fakt brečet za každý dítě, který se s někým takovým potká!!!
Syn teď přišel s tím, že škola má v pátek ředitelské volno. Prej jedna z prvních prymulovin. Máte to také tak?
Achjo, masivní krvácení z nosu a světle modrá košile. Takže nejen že jsem fakt vyčerpaná, ale ještě k tomu flekatá a prosvítá mi podprsenka
Na pátek si beru volno.
artemisia Bylo to Prymulovo doporučení, aby ředitelé dali na pátek ředitelské volno. Dopoledne kolegyně lkala, že jestli to bude tak i na jejich škole, bude si muset v pátek vzít dovolenou.
Mohučanka děkuju. Tak já nebudu lkát. Ale chválit ho také nebudu - hodný plukovník: nerozkazuje, doporučuje!
artemisia Zatím doporučuje. Je teprve úterý!
andulka01 vypadá to, že potřebuješ prodloužit prodloužený víkend víc než ostatní! Ber to pozitivně! Vzala sis pod košili podprsenku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.