Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:26
Reakce na Janulik03:

barbucha  aj pusu na rozlucku  

​no. ale to je super!!! Už jenom pár ofuků z tvé strany a jste doma! A vnoučata jsou taky dobrý nárazník!

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:26
Reakce na Janulik03:

barbucha  aj pusu na rozlucku  

​no. ale to je super!!! Už jenom pár ofuků z tvé strany a jste doma! A vnoučata jsou taky dobrý nárazník!

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:29
Reakce na andulka01:

artemisia Zatím doporučuje. Je teprve úterý!

​Jakože se teprve pozvolna a opatrně zaučuje?

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:35
Reakce na Sweet Potato:

Asi tu teď nějaký čas nebudu. Mám novou pračku. Jdu studovat návod.
Prý: tahle má asi dost odžito, tu jste měli aspoň deset let? Dvanáct? 
Dvacet, milej zlatej, dvacet.

No to už se vám nestane...

​Dvacet let je zasloužilý věk. My letos po šestnácti Miele, MIELE! Jako, že vše ostatní je kompromis. Miele technik mi sdělil, že je to dneska normální - 16 let je spíš při těch komponentech z Turecka nadprůměr, vystavil úmrtní list, nebožtíka tam nechal. Prej odvoz nezajišťují! Tak mám půl roku AEG, a konstatuju, že Miele voštinový buben je asi fakt dobrá věc.

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:41

artemisia Nezaučuje, jen mu PR dep. doporučilo nebýt zlej hned od začátku. Ale von to nevydrží, plukovník jeden... už se celej klepe až zase bude dávat rozkazy, zákazy a příkazy. Jednou zelenej mozek, navždycky zelenej mozek.

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:42

artemisia Máš recht :-) moc si to beru. A ta podprsenka je zrovna jedna z těch lepších, takže vlastně cajk :-)

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:53

andulka01 no doufám, že v tom mozku má i rozum. Fakt se děsím toho, že je teprve úterý. Ted mně došlo, jak se jinde řeší ty kadeřnice - že Prymula je celkem logický důvod toho, proč si nechat ted hned udělat vlasy - jakože do zásoby...

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:56

artemisia Objednala jsem se raději už před víkendem, ale až na povolební pondělí, tak jsem zvědavá, jestli se tam vůbec dostanu.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:58

artemisia tak ale, tyhle myšlenky vůbec nevytahuj ze šuplíku!

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 13:59
Reakce na Catherinne:

artemisia tak ale, tyhle myšlenky vůbec nevytahuj ze šuplíku!

​Uklízím si! Musí ven!!!

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 14:01

A ja jdu ke kadernici dneska, tralala

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 14:10

moora Pozdravuj

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 14:59
Reakce na artemisia:

andulka01 no doufám, že v tom mozku má i rozum. Fakt se děsím toho, že je teprve úterý. Ted mně došlo, jak se jinde řeší ty kadeřnice - že Prymula je celkem logický důvod toho, proč si nechat ted hned udělat vlasy - jakože do zásoby...

​A jejda.. Zrovna dneska jsem tretakum při marketingu vysvětlovala, že služby se nedají dělat na sklad . Třeba kadeřnice nemůže cesat do zásoby.

A ty mi to teď tady takhle nabouráš

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 15:52

Dadoo Když při marketingu, tak jim vysvětli, že úzkost a strach prodává líp než vidina nějakého zisku. Udělám třikrát bububu, lidi se zaleknou, začnou chovat iracionálně a nepotřebná návštěva kadeřnice je hned otázkou života a smrti. Po čase se usměju, řeknu, že jsem situaci přehodnotil, omezím, ale nezavřu a budou mě mít za rozumného a soudného. A účes stále drží... Iluze Lybar style

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 15:56

A sdílím stížnost. Oficiálně přišlo vyjádření školy via třídní uč. na whatsapp o ředitelském volnu. včetně toho, že úkoly k vypracování budou zadány ve čtvrtek.   Reakce rodičů:" Krásné" "Jupíííí" "Děkujeméééééé"

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 16:05
Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 16:22

viktorka_od splavu jako fakt? Že maj rodiče radost z volnyho dne je na zvracení? Tak jsou třeba prostě jen rádi, že můžou jet na chalupu o den dřív a vlnky do písanky si odbudou na terase, ne?

Ale já teda nejsem ani fanda školy o prázdninách, po který se brečelo včera, tak tomu možná nerozumím správně. 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 16:27

viktorka_od splavu Garfie Špatně jsem se vyjádřila, naše kluky asi jen tak někdo nerozbrečí. Ta učitelka rozbrečela jinou, shodou okolností třídní staršího. Od té doby "tu zlou" celá třída svorně nesnáší.

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 16:38

žluťásek a co jiní rodiče? Kteří mají služby, po noční, dovolenou musí plánovat měsíce předem? Těm teda z jupí a smajlíků musí být když ne na zvracení, tak do pláče.

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 16:39

žluťásek Je úterý. Pracovní plán dospělých pracujících je rozvržený. Dítě má osm. Družina není, jídelna není, před prodlouženým volnem se někde v práci snaží právě zůstat dýl, aby úterý nebylo zahlcovací. A bum. A těch úkolů nebude málo. Paní učitelka někdy kompenzuje deficit ve výukovém plánu domácíma pracema.

Zarážející jsou ty reakce i proto, že jsou tak jásavé! To mají rodiče osmiletých doma full service? A v našem případě jde hodně o socializaci...