Karja continuity Luna SunEclipse Magráta 999 a případné další děkuji za názor, více se rozepisovat nebudu a tím bych toto téma tedy uzavřela ![]()
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa panejo, tak hlavně že jste to všichni zvládli
PS: odměna nutná!!
Pinot Noir tlapkám moc, já od jara bojuju s tím ekzémem na víčkách a furt naprd:-( snad budu muset k doktorovi nebo co..
Mně na ten ekzem pomohl až Ophthalmo-Hydrocortison mast od kožní lékařky. Zabralo to téměř okamžite, že jsem litovala, že jsem nešla k dr. hned.
Na to fakt nejlíp sedí, že konec dobrý, všechno dobré. Já si dneska hraju jenom s holčičkou a je to moc fajn
.
Pinot Noir hruza, co? Ja jsem si to asi zpusobila stejne a zbavuju se toho s vetsimi a mensimi uspechy uz skoro rok.
crazydaisy ja jsem kortikoidovou masticku prubla hned v zacatku:-(
viktorka_od splavu Hm, tak to bude chtít doktora.
Ad ekzemy - zakoupila jsem na zdejsi doporuceni Purelan primarne na koutky ( pomohl okamzite ) a zabral i na priserny ekzem, na ktery jinak nepomahalo nic ?!?
Pinot Noir tlapkám moc, já od jara bojuju s tím ekzémem na víčkách a furt naprd:-( snad budu muset k doktorovi nebo co..
(Jako nový přispěvatel zdravím místní osazenstvo
. Už nějakou dobu ráda čtu místní vlákna pro zábavu i pro nejrůznější tipy.)
Já jsem měla extrémní ekzém na víčkách a kolem očí v patnácti letech a zrovna letos se mi v pětadvaceti znovu vrátil. A pokáždé na něj doopravdy zabral až krém Skin Cap. Mám s ekzémem po celém těle více zkušeností, než bych si přála, použití toho Skin Capu jsem vždycky nějaký čas odkládala, protože je dost nepříjemný v tom, že hlavně ze začátku používání mě po jeho aplikaci pokožka dlouho a intenzivně pálí (až bolí) a taky jakmile se omylem dostane do oka, je to hodně špatné, takže se musí ta víčka mazat strašně moc opatrně a malým množstvím krému... Ale ekzém s ním začne mizet rychle a výsledky u mě byly vždy trvalé
. Kortikoidy v něm nejsou a je volně prodejný.
Pinot Noir Taky na to obcas trpim ( poprve loni v lete ) a nez jsem prisla na to, co to je, tak me to trapilo asi 4 mesice. Nakonec mi pomohlo vytrvale mazani vitellou ictamo, kterou jsem tady uz doporucovala na neco jineho..
Potrefenáhusa Tak my to podelany kliste dneska mame taky! A to malamala. Chudinka. Za ouskem, a to teda musim rict, ze se tam posledni dobou za to ousko i chytala. Jenze jsem tak zblbla, ze uz nevim, zda v moji hlave je posledni doba dnes nebo tri dny! Ty jo, ma to od tech posranejch rybaru, co je korona chodi sambo s dedou vecne po lesich. Slo nastesti hned dolu, ale bylo takovy velky a takovy jakoze suchy, coz nevim co znamena ohledne doby zapiti. Mistecko rudy nebylo, tak mozna se ji uz zapil nejakej vetchej starec a byl tam kratce?
Karja nenapitý dospělec spíš. takže krátce. to bude dobrý![]()
viktorka_od splavu Dekuji., asi je teda z dneska, takze mame dva podezrele, ted to prosetrim, kdo je vinik. Ten les jim nezakazu, to jedine to omezeni vychazeni na 500m, ale nainstaluju jim tady desinfekcni bunku a budou tim nahaty prochazet! Sambo se teda celej svlika do pradla uz ve sklepe, ale asi uz vlezou i na nej. Neni to poprve, co mame takhle kliste ,,z domu,,.
Karja Tak voni jsou, svině, i na zahradě v trávě, to ani nemusi byt z lesa
Potrefenáhusa Jsou, ale malamala po trave ted neleze a oni chlapi ted chodi do hodne klistove zony, pres leto tam sambo radsi ani nechodi. Tenhle prenos domu neni poprve. Moje mama jednou chytla kliste doma na gauci, ona ma nekdy dny, kdy chodi do prace a domu, takze to musel nekdo vyklepnout doma.
Karja škoda že je takovej eko šílenec, na ty rybářský hadry by byly fajn ty impregnační repelenty a nemusíš nic řešit
viktorka_od splavu Jo no, hele tata se i nastrika, sambo v te sezone taky, ale to by musel clovek smrdet jak blazen asi, aby neco nedonesl. A co to je za impregnacni repelent, to je neco specialniho?
Karja jasněže smrdět, jak jinak ty svině odradit žejo.. něco takovýho https://repelenty.heureka.cz/predator-repelent-outdoor-impregnace-spray-200-ml/specifikace/#section
=není to určené na kůži, ale na hadry, takže nemusí být nijak extra "eko" = může to dokonce účinkovat
a navíc fakt vydrží. protože když si pořádně pročteš návody na ty fajn repelenty, tak obvykle účinkují od půl hoďky do dvou hodin.. no prostě k prdu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články