Zu Já bych ti tu moji forotu přála vidět :-).
Stěžovací vlákno
Sweet Potato no ja s vrtackou zachazet umim, prijde mi to bezny. neze bych z toho byla buhvijak urvana a rada to prenecham sikovnejsim. mi to prijde jako kdyz chlap "neumi" pustit pracku. delat to nemusi, ale v pripade potreby ocekavam ze si poradi
Pustit pracku umej, ale většinou to udelaj tak, ze je to fakt k pláči, svoje věci ať si klidne perou, ale na mý (a pro mimino) ať fakt nešahaj
Potrefenáhusa mnou privrtany policky taky zadna slava, co si budem povidat![]()
brrr Já byla s dětma na pasovým minulý týden, objednaná teda, ale nebyla tam ani noha. Teď jsem vyzvedávala, bez objednávání a čekala jsem 20 minut (a to jen proto, že vyzvedávání všech dokladů tam mají v jednom okýnku, na pas jsem čekala jediná). Tak snad to bude dobrý.
999 pekný výber. :)
paktofonika Zrovna teď tolik pěkných věci...
999 je pravda, že by som si vybrala, ale pozerala som už na oblecenie jar leto.
Tak ja uz si zimní kabat nekoupim
. Ještě, že mám bundy. Kalhoty a bunda to jistí.
paktofonika Asi to tak dopadne, že budeme vybírat oblečení až na jaro :-(.
Garfie Dík, tak prý hodinu a půl v nevětrané nacpané chodbě. Ach jo.
brrr
Na pas? Lidi chtějí hromadně emigrovat nebo co???
Garfie Ne, asi i na občanky, atd. Muž vzal je jeden lístek, tak ho paní poslala pro druhý (protože dvě děti) a bylo to číslo hned za tím prvním (s kterým čekali tu hodinu a půl).
Janulik03 Ty se mas, ze je nemuzes jen vyzkouset, ja si nemuzu koupit.
My jsme dnes vratili karavan, a ted tu mam nekolik hromad obleceni v ruznem stavu zaspinenosti a spoustu kravin na roztrizeni a desne se mi do toho nechce...
Janulik03 Ty jsou obzvlášť pěkný, co? ![]()
Janulik03 Ty jsou obzvlášť pěkný, co? ![]()
Zu tak to jsem přesně udelala, šaty na doma, pyžamo a vlněnou mikinu
Když se to na kartě přepočítalo na koruny, trochu se mi protočily panenky. A to jsem tam dala slevový kód!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články