Isca Pár ti jich tam ještě nasázím :-).
Stěžovací vlákno
Ounz Já vím :-).
999 Ty prvni dvoje saty
999 krásné věci! Ten rolák mám v černé. A vůbec, pořídila jsem si několik krásných svetrů, v COSu a Massimo Dutti. Saty ani moc ne, možná taky protože tuším spis tu izolaci na home office a ja se při zkoušení potřebuji vidět v těch šatech někde "na scéně" :-)
Ja jsem si ted poridila nekolikery letni boty, protoze ta zima vypada blede:(
999 diky za Tvou stiznost z normalniho sveta ![]()
Ja cekam na karantenu, moje doktorandka bydli s covid+, tak lezim ve vane (s cervenym, ehm) a vybiram boty, ktery nemam kam nosit ![]()
Lama_z_Lana to je super, to se při výběru nemusíš omezovat něčím tak přízemním, jako je pohodlnost! ![]()
Pinot Noir
máš bod navrch za pozitivní myšlení!:-))
Pinot Noir nebo prakticnost! Ty krasny bezovy semisovy perka k mymu bezovymu semisovymu kabatu ![]()
Lama_z_Lana přesně! ![]()
Lama_z_Lana mam uz koupeny dvoje tenisky a vracim jedny lordsy, ani jsem na ty nakupy nepotrebovala cerveny. To bude drahej lockdown...
Kokoska haha, me ten financni humor prejde az mi naparej neschopenku ![]()
999 Dyť jo, já bych si tam být tebou koupila i nějaký šaty na doma, klidně do foroty! Z něčeho mít radost musíš, já musím šetřit, tak jsem se dneska v rámci výpravy pro jídlo zastavila alespoň povrchně kouknout do drogerky na laky a rtěnky a koupila si čistič na wc a tablety do myčky
A večer jsme si otevřeli prosecco, upravili, dali večeři a koukali jsme na film, neprobírali jednou aktuální situaci a zdraví rodiny, na to zase přijde řada zítra.
Lama_z_Lana mne ani tu neschopenku nedaj a ani nemam na nic narok jako osvc, protoze jsem jen osoba spolupracujici. Ja smim akorat platit.
Lama_z_Lana já měla za to, že jsi voják a máš sto procent?
viktorka_od splavu nene, u vojaku jsem par let pracovala a delala doktorat, ale vzdycky jako civil. Ted jsem uz 2 roky nicotny zamestnanec verejne VS ![]()
Lama_z_Lana ajaj, tak to je mýlka, promiň. ale nicotná teda určitě nejsi!:-)
Zu to je hezký
my si teď o večerech dáváme svařáky a hrajem karty, se vždy skvěle odreaguju (a dnes jsem měla chuť se podívat na Titanic-viz jiný vlákno
,ale muž chtěl koukat na Herce)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články