Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 20. října 2020 16:47

letfenixa Nemám zapnutú kameru počas online vyučovania a nevyžadujem, aby ju mali zapnutí študenti, keďže nie všetci majú dobré pripojenie (mne sa tiež stalo, že mi blblo pripojenie a študenti ma dobre nepočuli, minule mi internet nešiel vôbec, Orange mal výpadok cca 5 hodín, takže som hodinu nemohla odučiť online vôbec) a potom to môže sekať alebo vypadávať. Pre mňa je dôležité, aby sme sa počuli a mohli diskutovať, zdieľam buď prezentáciu, alebo zadania úloh či iné materiály, o ktorých debatujeme. Zapnutú kameru som vyžadovala iba počas ústneho skúšania. 

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 20. října 2020 16:50

syn je v prvaku,  nastoupil teda ke konci září,  proběhla změna sš,  do toho nemoc,  v podstatě začal až toho 5. října... od té doby jede s mužem rysovani a matiku,  já pomoc se strojarinou.... dnes a včera  praktická výuka. takže pilovani a  vrtani. jestlipak víte co je takové sklíčidlo? já už po dnešku ano. výuku mají 5 nebo 6 hodin denně, občas méně.  a tam kde by potřeboval nejvíc pomoc a vysvětlování,  tak prý je to v prezentaci a poraď si jak umíš. zkrátka baví se celá rodina. snad to brzy dožene a bude líp.  všem přeju pevný nervy a dětem, i těm velkým, spoustu sil.

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 20. října 2020 16:53

AprilTwelve Vime, od doby, co jsme ho ztratili od vrtačky a pak obtizne sháněli po cely Praze 

Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 20. října 2020 16:55
Reakce na Luna:

Renusatko No chudák syn teda...Lituju nejvíc maturanty, deváťáky a prvňáky. Tohle je fakt na pos.ání!

Dnes jsme měli taky online výuku a mám pocit, že to probíhalo stylem: Aničko, pořád nás ještě nevidíš?/ Tak už se nám přihlásil i Matěj, dobrý den/ Teď si zapne mikrofon Eliška a odpoví mi na otázku XY/ Davide, pořád ještě nic neslyšíš? Dal sis to nahlas?/ A vůbec z toho nemáme radost, je to děsně divný. Ticho, nikdo neotravuje, všichni koukají do divnýho bodu a jsou rozmazaní. Mě to nebaví...

​To je přesné. Byla jsem u toho když měl výuku synovec v první třídě a přesně jak to popisuješ + ještě ten vtip o tom vyvolávání duchů byl trefný.

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 20. října 2020 16:57

Potrefenáhusa to jsou draze zaplacený znalosti co?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. října 2020 17:14

Luna jo a ještě, potíže s připojením = neomluvená hodina. Jelikož jsou u nás doma 3, internet máme dost o ničem, tak už má 8 neomluvených hodin. Já prostě myslím, že k matuře se nedostane. Nechápu, že to učitele neberou. U druhého ve škole stačí omluvit od rodičů, asi tam chápou, že internet ne vždy a ne všude jede bez problémů. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 20. října 2020 17:21

Renusatko ???WHAT??? A jinak jsou normální? U nás vždycky chybí půlka děcek, stačí když napíšou, že jim to nejede. Spousta z nich je u babiček a tam kolikrát internet nehrozí...

Jinak my i když jsme s kolegyní měly pěkně nachystané hodiny, stejně to je online úplně zabitý, to fakt není ono, dost se obávám, že v tom listopadu se nevrátíme.

Offline RoSa
10148 příspěvků moje polička 20. října 2020 17:26
Reakce na Sweet Potato:

RoSa Hele, kašli na to. Jezdit s propadlým se dá.

​jo, vykašlu se na to, nikam nejedu!

hroznej bordel! nechápu, že v týhle době zredukujou otvíračky a zbytek úř. doby je jen na rezervační systém, kterej nefunguje! to je jak s autobusama a vlakama: bude jich jezdit míň, aby byli lidi na sebe víc natlačený

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 20. října 2020 18:07

AprilTwelve to jsem zrovna myslela ze vi kazdy:-))) pevne nervy preju!

49296 příspěvků moje polička 20. října 2020 18:08

RoSa tak mne ten termin taky zrusili a objednat se uz neda, no co nadelam:-)

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 20. října 2020 18:33

RoSa to zredukování úředních hodin (kromě toho že nařízení)je většinou proto, že půlka úředníků má HO, střídají se v půlce tydne, protože jeden nakažený a cely patro v karanténě tak aby to nezpůsobilo totální uzavření. Jinak nefungující systém je děs. Já tedy osobně zkušenost, jedno okresní, jedno krajské město, rezervace fungují, termíny volné, žádné čekání, za deset minut vyřízeno (přepis auta). Ona ta Praha bude dost specifická.

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 20. října 2020 18:36

rysamona Tak to nám drž palce, muž jde zítra s dětmi vyřizovat pasy (jako fakt je potřebují) a online rezervace je u nás nefunkční.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 20. října 2020 19:41

brrr no nechci strašit dopředu, ale tam kde jsem byla já chtěli rovnou jméno a bez rezervace vůbec nepustili dalblbnu, zítra je vlastně středa (jsem na HO a míchají se mi dny). Tak  hlavně zkontrolovat kdy je těch volných pět hodin. Někde to mají dopo, někde odpo a tak. A držím palce.

Offline 999
19809 příspěvků moje polička 20. října 2020 19:50

Moje stížnost je (v této hrozné době) velmi povrchní, slabší povahy ať nečtou.

Líbí se mi sposta hadrů v Cos i v jiných obchodech, ale nebudu si je kupovat, protože nevím, jak dlouho budeme trčet doma. Takže jediný radostný nákup do konce roku asi bude IPhone 12 mini.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 20. října 2020 19:56

999 taky jsem koukala v Zare na kabat a nechala ho tam s tim, ze stejne moc nebudu nikam chodit a staci mi to co mam

49296 příspěvků moje polička 20. října 2020 19:56

999 ale to je hezky nakup:-) 

ja si ve stejnem duchu postezuju, ze jsem si jeste rano stihla koupit na zalando kabelku, kterou nepotrebuju a buhvi kdy se k ni dostanu

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:00

AprilTwelve to jsem zrovna myslela ze vi kazdy:-))) pevne nervy preju!

​Sklíčidlo? Odkud? Slovo znám, přrdmět bych přiřadit nedovedla.

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:05

Copak těch katastrof ještě nebylo dost?!

49296 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:09

Sweet Potato no ja s vrtackou zachazet umim, prijde mi to bezny. neze bych z toho byla buhvijak urvana a rada to prenecham sikovnejsim. mi to prijde jako kdyz chlap "neumi" pustit pracku. delat to nemusi, ale v pripade potreby ocekavam ze si poradi

49296 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:11