Jiná Realita vím jen že to existuje, protože jsem před delším časem sháněla pro tchyni, ale limity nebo kapacity samozřejmě nevím, ale zkus se poptat a budeš třeba klidnější. těch služeb je spousta, namátkou https://www.zdravotnidoprava.cz/objednavka-zdravotni-prepravy/
Stěžovací vlákno
continuity treba naučiť deti obsluhovať kávovar. Je to jednoduché, zvládnu to, majú na chvíľku zábavu a ešte sa aj naučia, že sa tým dá kadečo vyžehliť. Mňa napríklad čakajú s kávou preventívne z každého rodička
.
viktorka_od splavu díky. hodí se to, protože jsem fakt už přemýšlela, co bych si počala, kdybych nemohla. otec tm pojede těžko, brácha má malé miminko a někdo taky musí být ve firmě, protože momentálně finišujeme logisticky náročný projekt, nemůže být den v háji.
Vědí o existenci kafe s rumem?
Jiná Realita Nevím jestli je to úplně běžné, ale podle toho, co jsem kdysi hledala, sanitka (i na kontrolu) se poskytuje lidem, kteří nemohou přijet vlastní dopravou (například kvůli potížím s imunitou) a hradí se k nejbližšímu zdravotnímu zařízení, které poskytuje potřebnou péči.
Mrkni na stránky nemocnice, kam jezdíte, měla bys tam určitě najít nějaký odkaz na transport. Pokud jezdíte do MOÚ, našla jsem to tady.
Garfie díky. možný zádrhel vidím jen v tom, že to není nejbližší zdravotní zařízení, které poskytuje danou péči. ale snad by to šlo, kdyby si to hradila sama. prozkoumám to.
Jiná Realita pises o hadru, tak me napadlo, zda mas bavlnene rousky nebo jednorazove. U me se prechodem na jednorazove zlepsilo vsechno - zmizela vyrazka a potize s dychanim, zlepsily se i ty oci.
Jiná Realita pokud byste byli ochotní hradit to sami, existujou i nějaké soukromé služby - společnosti pro přepravu nemocných.
Ja uz ted nosim respirator,kvuli rodicum i firme musim chranit nejen "tebe", ale i sebe. Ale ani jednorazova rouska mi nepomahala. Kolem celisti se mi delaji divne,extremne bolestive bolaky,vypadaji jako kuri oka. prijde mi,ze jsou snad na nervovych zakoncenich,staci se toho dotknout a normalne mam pocit,ze omdlim. (Na koznim se na me ani nepodivala a rekla akne a vyreseno).obdivuju vsechny,kdo to musi na sobe mit 8+ hodin denne,ja bych se uplne rozlozila.
Jiná Realita tak to jo, na respiratory jsem slysela dost odlisne nazory - kamaradce vyhovuji, nosi je v praci cely den, dalsi kamaradka ma puchyre po par hodinach :(
dynda my sme suchá domácnosť ![]()
Jiná Realita Sanitka jde, ale pokud si dotyčný vybral nemocnici sám, tak mu ji nedají. Moje teta se nechtěla léčit ve Svitavách a chtěla dojíždět do Brna. Hned na začátku jí řekli, že sanitku ji na to nedají, protože se může léčit blíž.
Jinak moje známá při covidu jen zvracela a já jsem zase vyhledala, že 16% lidí má problémy se sluchem, které mi přetrvávají od září. Byli jsme všichni tak dva dny nemožní, kluci tak jeden den teplota a já jen bolest v krku a nic. Všichni potom unavení a mně zůstal problém s uchem. Vleče se měsíc a půl a na ORL nic.
Renusatko proto jsem hledala nějakou tu placenou soukromou sanitní službu, jezdí jak na pojišťovnu tak pro samoplátce. ale jak říkám nevím jak konkrétně a s kapacitou to teď mají
Jiná Realita - na chlad jsem si koupila prostěradlo z ovčí vlny a zimní přikrývku od Staňka - polar myslím. Za mě supr, bonus prostěradla je že nemám cévní problémy nohou.
jitřenka já spím v obří chlupaté mikině ![]()
![]()
Jiná Realita Úplně nejvíc je elektrická vyhřívací deka pod prostěradlem, věř zkušené japonské harcovnici, která ráno odlepovala přimrzlé záclony z oken! ![]()
Garfie neee, na tom bych se bála spát! (i když pokud bych odlepovala záclony, tak bych asi kašlala na obavy a šla do toho :D )
Jiná Realita souhlasím s Garfie
Ne, že bych na tom spala furt, ale takhle při bolavém krku, pěkně horní část zad a hlava ![]()
Samo se to po hodince a půl vypne.
Catherinne babička mívala i takovou obří ohřívací elektrickou botu. už jako malé dítě jsem se toho hrozně bála! ![]()
Jiná Realita hele, dokonce kočky mi to kradou...a ty maj rozum. Když si na gauči nahřívám svaly a na chvilku odejdu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články