Slimáček :-)
Stěžovací vlákno
Karja Dobrá impregnace, co? ![]()
Sweet Potato notna mali sme tiez ale spal na tom pes , strasne mi to vadilo ako to kusalo a potom tak zvláštně smrdelo po praní. Ale ovcie kože mi nevadia.
Garfieprave som dosmazila zemiakove placky takže som v klude ![]()
Garfie My mame lino a dlazbu. Takze dvoje vytreni a cajk.
paktofonika ou ![]()
Ten kostel
taková krása, ach jo. Byli jsme tam v poslední době asi třikrát a z toho dvakrát pod stříškou bivakovali bezdomovci, kolem lahve a deky. Snad to nebylo nějakou odhozenou cigaretou, to by teda bylo hrozně smutný.
Skoda velika. Ale zase treba Libusin uz stoji na Pustevnach, jako by tam byl odjakziva a bez prestavky..
problémem těch kopií, byť věrných, je, že už si nemůžeš představovat ty ruce, které to kdysi dávno zdobily, a jaké dějiny kolem toho prošly a třeba jaký slavný vojevůdce se na to díval nebo u toho seděl, nebo jaká událost se tam odehrála :(
Jiná Realita to samozrejme. Ale je dobre, ze na to jsou uz dnes metody, fondy a cesty, jak udelat v takovem pripade alespon kopii.
My jsme se pred par lety v Bergenu v Norsku dostavali celkem slozite k jednomu starymu vzacnymu kosteliku, prisli jsme tam a ona to byla kopie, protoze ten puvodni taky shorel. Bylo to docela zklamani a presto, ze to bylo moc hezky udelany, dost nas to otravilo. Ani nevim, jak to, ze jsme to nezjistili predem.
https://www.cestujlevne.com/pruvodce/norsko/bergen/kostel-fantoft
Kokoska taky bych byla zklamaná. prostě genius loci už je jiný, už je to jen hezká podívaná, ale ta pracující představivost chybí.
na koho šijou ty hadry. moje míry jsou cca 163/62, a poslední dobou už nevlezu ani do velikosti m, zrovna vracím hromadu oblečení. překvapivě ne proto, že bych do toho nenarvala zadek...ale ramena
připadám si jako kulturista, přitom mám prostě úplně normální ramena, jenže ramenní švy mi končí úplně někde blbě, a všechno mi to pne přes prsa (která nemám). wtf. hodně často mi věci plandají v podpaží, ale nad prsy mám napnuté varhánky.
Karja dite si chvili hralo s tou pikslou sanytolu na fleky, a ja byla za prve presvedcena ze to vicko neodsroubuje a za druhe ze i kdyby jo, tak je tam prece ta kryci folie. No a jak to z chodby zacalo vonet, tak jsem vystrelila jak raketa:D

Dnes jsem se probrala s příšernou depkou, je poslední den k vyzvednutí balíku ( vitamíny, doplňky stravy), který jsem objednávala ještě s plným diářem a teď se bojím zbytečně utrácet. O tom, že by odpustili odvody ani zmínka, směšný bonus, zatím se nějak rozporují zprávy o covid nájemnému k tomu....vyhlídky, že tohle bude do Vánoc, jsem zvyklá pracovat, ne se flákat...všechno mě to nějak s.re... a když si ještě představím ty holky co to budou vybalovat a nadávat... díky
Catherinne Balik zpet si nevycitej, nebyla to schvalnost. Dnes mam taky naladu na nic, padla na me chmura, ze sama s deckem, zato na stara kolena s hypotekou, jestli prijdu o praci, tak se pujdem asi obe past.. Muj obor vicemene zatim postizeny neni, ale 2 totalne neschopni kolegove firmu uspesne rozkladaji a rozkradaji, vedeni v zahranici to nechce videt, uz davno pred covidem to slo od 10 k 5 a ti dva pitomci maji ted akorat krasnou vymluvu, nic nemuzou, protoze covid...! ![]()
Potrebuju k zivotu slunko a nebo aspon solarko, saunu a taky lidi a kulturu a do jara me asi mrskne.
Moc jsem nepomohla,co?
jo! Sauna by teda bodla!!!
Šla bych běhat, ale tudle jsem v lese blbě šlápla a bolí to, tak tomu dám čas. Možná teda...
Catherinne Drž se.![]()
Sweet Potato díky ![]()
Catherinne a já bych tě tak potřebovala! :( jsi jediná osoba na světě, která mě pěkně ostříhala I učesala. od té doby je to katastrofa, minimálně jedno z toho, a navíc to teď mám hnusný a přerostlý, protože jsem to pořád odkládala, až se mamka nějak trochu stabilizuje, až všecko zavřeli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články