jitřenka Já mám ovčí peřinu - vocaď - a je super
Stěžovací vlákno
Dnes jsem četla, že zánět spojivek byl zařazen k příznakům covidu
Taky jsem to včera našla ![]()
Ale vidím to spíš na tu roušku. Byla jsem nakoupit (takže s rouškou) a pak mi to oko zase zčervenalo.
Chci zpátky normální svět! Už jste někdo přišel na to, kde se to dá reklamovat?
Vzhledem k vysoké nakažlivosti tohoto vláka radím následující slova přeskočit, ale postěžovat si musím!!! Právě se mi na lince převrhla a vylila nádoba plná oleje
. Už jsem kdysi vylila pekáč s výpekem z kachny, ale to byl čajíček!
Garfie - tak to tě lituji, si dáš. kdysi jsem pekla kachnu v sádle, taky se mi zadařilo, pak jsem objevila kouzlo pomalého pečení a mám klid.
Garfie Dělám jakože jsem nečetla a MOC tlapkám. A budu se vyhýbat oleji teď ![]()
Garfie Syn jednou pomáhal a nesl (naštěstí studený) friťák a vylil na koberec 2l oleje![]()
crazydaisy Koberec jste museli vyhodit, ne? Já už to zlikvidovala, ale dlažba v kuchyni pořád klouže....děti mají Vánoce ![]()
Jako musím říct, že nakonec to vlastně prospělo i dřevěné pracovní desce!! ![]()
Garfie Jasně a i podlaha (dřevěná)byla naimpregnovaná na léta ![]()
Neviem do ktorého vlákna to dať...

paktofonika ach ne :((
paktofonika jezis
paktofonika
do haje!
paktofonika I když to bude vypadat, že kecám, tak dnešní příběh. Ve dvě sraz s moora v Nerudovce. Pak jsme vylezly na Petřín, někde ve skrytu pily pivo a moora se mě ptá: kam půjdeme? A já jí říkám, že ke kostelu Svatého Michala. Mám ho kousek a nikdy jsem u něj nebyla. Tak k němu vyrazime a cestou potkáme první hasící vůz... Co z toho plyne? Nikdy v životě nic neodkládej :-(.
999 Já jsem jezdila na výzkum kolem odbočky ke kostelu v Gutech a vždycky si říkala, že příště se tam musím stavit. No a za týden jsem tam jela prohrabávat spáleniště.
brrr Ten jsme s Moorou na místě rozebíraly :-(. U mě je to o to horší, že nejezdím kolem, ale bydlím tam. Jen ta cesta vedla pokaždé jinou cestičkou...
Zrovna o tom mluvi v tv, budou se snazit najit dokumentaci a udelat repliku nebo dostavet znicene casti. 17.stoleti to nenahradi, to je jasny. Vzdycky je mi tech veci lito, kus historie a prace tehdejsich lidi je nenavratne pryc.
paktofonika To je neuvěřitelná škoda :-(
Skoda velika. Ale zase treba Libusin uz stoji na Pustevnach, jako by tam byl odjakziva a bez prestavky..
Garfie Hahaha, mne mensi plazici se dite rozbilo ve spajzu flasku s olivovym olejem, litrovou. Nastesti se neporezala, ale na obleceni mi to prenesla po cele kuchyni, chodbe a obyvaku;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články