Jiná Realita Tak jestli máš fobii, nedá se nic dělat, ale je to fakt super!!! Jako třeba spát na kamnech, prostě to sálavé teplo....
Stěžovací vlákno
Garfie Ježíš to já vubec nemůžu,to spaní na kamnech.
Garfie continuity a to já bych na kamnech spala hned, a žádná nemám!
continuity Že tys ještě neodlepovala přimrznutý záclony? ![]()
Jako ono je to fajn, u té deky si můžeš regulovat teplotu, takže to pochopitelně není takové vedro jako od kamen, ale prostě jen vyhřáté, jakoby tam třeba před tebou ležela kočka....
Garfie no jak bych ti to... my trajdame po různých chalupách. v zimě je to občas celkem výživné, ale na ty kamna jsem si vlezla jednou a po dvou hodinach jsem myslela, že omdlím vleze. furt jsem si říkala, že už bych měla dolů a furt se mi nechtělo, až nakonec bylo pozdě. Ale dost jsme pili ( bylo to na silvestra). já to radsi řeším péřovým spacakem, zcela jistě bych si do Japonska zbalila ten. Už jsem o tom přemýšlela, protože tam nutne musíme někdy na lyže.
continuity Už se těším!!! Škoda že mě na ty zimní sporty neužije...
Jiná Realita - stejný pocit tepla dá i ta ovčí podložka. Taky jsem byla zmrzlá a nevěděla co na sebe navléct, nízký tlak je sv...
jitřenka A spis primo na tom? Jsem googlila a naslo mi to jen neco jako chranic matrace - obdelnik s gumama v rozich, ne zastrkovaci prosteradlo
moora Mívali jsme deky a podložku z ovčího rouna - zázračný produkt přímého prodeje let 90. Mne to nepovlečené samozřejmě kousalo, ale hřálo to úžasně. Ta podložka zastrkávací nebyla, ale kupodivu držela a nekrčila se, nerolovala, asi jak byla těžká.
(A při praní to báječně smrdělo:-))
Sweet Potato Asi jsme měli doma to stejné. Zázaračné ovčí podložky a přikrývky nám nakoupili babička s dědečkem. Kousalo to, těžké to bylo, nikdo pod tím nechtěl spát.
Sweet Potato taky jsme meli
jako spat v tom bez povleceni si neumim predstavit, uaaaa. ale jinak skvela vec. ja je teda nemela od tech prodejcu ale dovezene myslim z rakouska za normalni penize.
Jiná RealitaMám stejnou fobii z elektrických deček. Naštěstí mi zatím v nouzi stačí nahřívací láhev. Děsný bylo dilema, zda pořídit pro novorozeně monitor dechu nebo ne.
Sweet Potato My tu ovci z 90.taky máme, já v tom spavala i u televize a vzdycky jsem se probudila úplně oslintaná od kočky, Goliáš tu deku strašně miluje, jak ji vidí, hup a šlape a slintá
Jiná Realita tu vyhrivanou podložku miluju, ta moje se teda musí manuálně vypnout, ale je to boží, boží!!!!
notna A poridilas? Já jo vyhodnotila jako zbytecnej, a to se bojim lecčeho, navrch ho nemám kam dat, což jsem tusila tak nějak dopředu
Catherinne Potrefenáhusa Já jsem tu elektrickou dečku nějakou dobu používala v dětství (už nevím, co bylo za problém, asi nějaká angína) a rodiče mi to vypínali, když šli spát. Jednou zapomněli a já se probudila v noci vedrem a vůbec jsem rozespalá nechápala, co se děje, vždycky jsem strčila nohy pod peřinu, že jako zkusím zas usnout, a tam výheň...
Za několik minut mi to teda došlo a vypla jsem si to. Od tý doby už se to myslím moc nepoužívalo ![]()
Potrefenáhusa Monitor jsem nakonec pořídila. Ze začátku jsem měla o dceru velký strach. Ona se nám narodila po velkých strastech a těhoteství bylo dost nestandardní. Ale nakonec byla víc u mě, nebo jsem monitor zapomněla zapnout. Časem jsme ho přestali používat. Ale ze začátku jsem byla ráda, že ho máme. Bych asi nad tou postýlkou stála pořád. I tak jsem se tam dojímala skoro furt :-)
notna To já se dojimam taky furt, jenže buď u mě v posteli nebo teď aktuálně u mě na klíně na polštáři
moora - spím, je to jako podložka, mám to na normálním prostěradle, nehrne se to, drží to, najdeš na ovci-veci.cz. stálo to necelých 500,- Kč. Ano, lehký pocit kousání chvíli je, mě už to ani nepřijde, myslím, že časem to změkne. Hřeje to a mě to strašně pomohlo na nohy, předtím jsem měla dost problémy - těžké nohy, mravenčení, lehké křeče, teď beru minimum hořčíku oproti předtím a mám klid.
jitřenka dekuju. Na krece dost trpim, tak zkusim
Potrefenáhusa - já tu ovčí malou deku měla po mámě, když jsem zjistila že mi pomáhá na ty nohy a je mi konečně teplo, tak jsem hledala větší. Takže u mě převládl ten zdravotní benefit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články