Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 29. října 2020 10:50

rasaNori uaaa. Já mám vždycky pocit, že mi to rozežere ruce. Umej moc moc pečlivě. Ježíš, tohle je moje noční můra, že někde zapomenu něco nebezpečnýho. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 10:52

Jiná Realita normálně jsi mě rozplakala, ale moc děkuji.

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 29. října 2020 10:55

Já jsem všechno, co jsem od jarního znovuotevření kadeřnictví našetřila, dala na jednu velkou splátku, co jsme měli půjčku na rekonstrukci domu. V úterý jsem zaplatila sociální a zdravotní a jsem na nule... Dnes taky obrovská depka, jak tohle všechno zvládneme. Ještě že muž pracuje. Ale jsem zvyklá pracovat, práce mě těší a tohle fakt leze na mozek.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 11:03

EDITH4B tento týden jsem si na tebe několikrát myslela. Já jsem sakra optimista, ale je to všechno na hovno. 

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 29. října 2020 11:07

Catherinne taky jsem optimista, ale teď začínám mít strach... Drž se, musíme to nějak zvládnout a zase bude dobře. Pochopila jsem, že jsi podobný šílenec jako já, miluju tu práci a teď trpím jako čert, myslím že to máš stejně . Tak pevné nervy!!!

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 29. října 2020 11:35

Catherinne EDITH4B Devcata, moc na vas myslim. Je to hrozny. Mne taky strasne vadi, ze nemuzu do prace, tohle pitomy online vysilani, kde ty decka ani nezlobi, jen smutne koukaji do kamery je taky des! Ale oproti vam, kteri jste zavisli na klientech to fakt jeste jde. Drzte se!!!

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 29. října 2020 11:37

Luna děkuju moc

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 29. října 2020 11:42

EDITH4B Catherinne taky na vas myslim a drzim palce, at jsou ztraty co nejmensi. Tohle je hrozne spatna situace. Mam kamaradky, ktere provozuji fitko, kadernictvi, kavarnu, jazykovku... vsechny to vybudovaly z nuly, podniky slapaly, rezervy mely, ale ted nevi co bude. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 11:48

Luna jsi hodná, taky to nemáš jednoduché, koukat na smutné děti musí být náročné. Učit je, starat se doma, zůsat v pohodě. Tobě hlavně hodně sil a zdraví. 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 11:51

Lamicka poslední kousek poslední věty je přesný. Co bude? Dneska nevidím světlo na konci tunelu. Ale třeba už zítra tam bude

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 29. října 2020 11:54

Lamicka jo, když to vybuduješ fakt od nuly(po mateřské jsem to riskla a vyplatilo se), máš to jako další dítě, všechno je zalitý sluncem, naplňuje tě to. Všechno šlape, paráda. Pak jsme vymysleli, že koupíme dům a kadeřnictví si udělám pěkně doma, ušetřím ty děsný sumy za nájem a budu to dávat do hypotéky... No, super, zase všechno funguje. Pak se mnou začala pracovat kamarádka (spíš snad skoro ségra). Říkáš si, to už fakt nemá chybu.

A najednou přijde toto... Jaro byl šok. Rezervy byly, ale ono to fakt letí do luftu, dva měsíce zavřeno, to je masakr.Oklepeš se. Chvilku pracuješ a je to tady nanovo. A teď o moc horší. Rezervy nejsou. Kompenzace nikde, zálohy platit musíš, není z čeho...

Ale pořád věřím, že i toto přežijeme, oklepeme se z toho a zase bude fajn.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 29. října 2020 12:03

Catherinne EDITH4B držím palce! Je strašný, když chcete pracovat, lidi k vám chtějí chodit, vidíte, jak denně mizí rezervy a nemůžete s tím absolutně nic udělat. Snad to tentokrát nebude na tak dlouho jako na jaře.

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 29. října 2020 12:05

Kokoska děkuju! Já doufám, že to nebude tak dlouho. Uvidíme...

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 29. října 2020 12:09

Catherinne Ja myslim na svou kadernici snad obden, jeji manzel ma hospodu. Jako kdyz se to v rodine takhle sejde, tak je to pekne na prd. 

Tak drzim vsem moc palce, at se to zvladne, ja jdu prikladem, mam asi tak 8 kontaktu, takhle by to jiste slo dobre.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 12:14

Karja osm? Tak to já mám týden jenom jeden a možná mi hrabe už i z toho. Teda ne jako z muže, ten je senzační, drží mě nad vodou, ale z toho, že kole sebe nemám ženský elementy

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 12:15

Kokoska dík

Online Garfie
28532 příspěvků moje polička 29. října 2020 13:16

Catherinne  Vzhledem k tomu, co psala Jiná Realita, je jasné, že se z toho vyhrabeš. Chápu, že přechodně to může být na hraně, ale jednou se to zlomí! 

EDITH4B Pavlena Držte se, někdy jsem fakt ráda, že za rok budeme mimo ČR a nemusím to řešit (pokud se nákaza nerozjede tam, haha). 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 13:26

Garfie díky, věřím tomu, ale je fakt náročné se z toho vyhrabávat, makáš, popatíš dluhy, případně nemáš dluhy a můžeš zase začít šetřit, protože cokdybynahodoutopřišlozas, je to začarovaný kruh. Mám dneska remcací den, asi.

Mám vás tady ráda

FŠECKY 

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 29. října 2020 13:43

Ženské držte se

Moje stížnost je úplně malicherna proti těm vaším, zásadním. Ale už asi 10 dnů mám venku na šňůře prádlo. Samé velké a těžké kusy. Přehozy přes postel, osušky. Mokré je nemám kam dát uschnout, jedině venku. 

Vždycky, když si řeknu Super, teď už to bude proschle, už budu moci sebrat a dosusit domě, spustí se liják..

Asi už mi to nikdy neuschne

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 13:49

Dadoo přijeď mám volno a sušičku