Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 06. listopadu 2020 22:20
Reakce na Pinot Noir:

A přiznávám se, že jsem na manikúře nikdy nebyla. Ani na pedikúře. Ani řasách, obočí, kosmetice. A nebaví mě masáže. Tak!

​Mam to podobne. Masaz mi moc nerika, jednou jsem byla na takove jakoze "opravdove" a dostala z ni hroznou migrenu. Dvakrat na pedikure, pokazdy me rizli a kdyz jsem chodila na rehabilitace, skoncila jsem s popaleninou z elektrolecby. Kosmetika me nelaka. A nehtova kuzicka nevim co je. Takze uz chodim dvakrat za rok jen ke kadernici.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 07. listopadu 2020 22:54

Já teda masáže miluju, všechny. Kosmetika mě láká, ale ještě jsem se neodhodlala, na pedikúře jsem byla jednou v těhotenství. To mě zase tolik neoslovilo. 

Ráda jsem chodila na nehty, ale lezlo to hrozně do peněz a když se narodil syn, byl problém i čas. Ale ty upravený nehty, to byla paráda

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 14:28

Včera jsme byli v lese a až dneska jsem na sobě našla klíště

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 16:19
Reakce na žluťásek:

Pinot Noir já nevím, třeba mám štěstí. Nehty jsou asi nejhezčí část mého těla, jsou pevné, mají hezký tvar, tak třeba mám kliku i s tou kůžičkou

​máš štěstí. já kůžičku musím střihat, jednak mi rychle roste a druhak jí mám z častýho mytí a dez suchou, popraskanou a šupící se, aby ty ruce nějak vypadaly musím stříhat. Ale sama. A pěkný tvar nehtů je rozhodně výhodou pro tebe :)

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 19:47

pecka Mne moc chybi kultura, spolecensky zivot a vecere v restauracich s manzelem. Ja si tohle udrzela i na rodicovske a ted zazivam mnohem vetsi izolaci. Navic ja travila rodicovskou s dalsima matkama z okoli, ktere se postupne staly kamaradkami. Mesic jsem na HO, chybi mi kontakt s kolegynemi. Vidam se jen s  nasima, o to se uz ani jedna strana nechce pripravit, tak jsem vdecna aspon za to, ale pro spolecenske lidi je tohle obdobi tezke. Vidim to i na dceri, spolecnost ji moc chybi. 

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 19:50

Mne chyba celkom manikura. Tedaz mam nechty znicene kratke a ked si ich nalakujem sama tak na druhy den sa zacnu odlupovat

a pedikuru robim doma vsetkym a mne nema kto

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 20:53

Janulik03 tlapkám, nehty na rukou řeším furt - nalakovat si je neumím dost pěkně a okamžitě se šoupou, odlakovač jim těžce nesvědčí a strašně se pod nima drží bordel

a na nohy si částečně nevidím a částečně nedosáhnu (resp. nedosáhnu tak, abych viděla)

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 21:08

moora asi tak nejak

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 21:19

moora ó, jak tě chápu! Jak se mi mění krátkozraký vidění, tak na nohy dohlídnu brejlema na počítač, ale je to pěknej voser teda!!!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 21:23

Vilemina jako velkej vopruz! jak jsem krátkozraká, tak mám brejle na dálku, brejle na PC a na blízko vidím bez nejlíp bez brejlí, ale musí to bejt osvětlený. v lese se teď na podzim se můžu zabít, protože to strakatý listí způsobuje, že vůbec nevidím, kam šlapu. děsný toto

Offline viktorka_od splavu
49292 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 21:28

jo je to debilní. na pc brýle zatím nemám, ale na nehty si beru ty na čtení, bez toho už bych si asi ustřihla prst a lakovat (stejně jako třeba přišít knoflík) můžu leda v denním světle což je teď v zimě skoro nemožný, protože aby to zaschlo potřebuju to udělat na závěr dne kdy už nic nedělám.. takže nalakuju večer pod lampou a ráno se nestačim divit

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 21:59

moora mám to stejně, asi nazrál čas na multifokály, ach jo! Na blízko vidím jak zamlada.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 22:03

Vilemina nazral. Kdyz ja se jich ale bojim

Online Kokoska
34885 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 23:10

moora já jsem si na ně vůbec nezvykla. Při pohybu očí do stran jsem ani neviděla ostře celou A4, musela bych pohybovat hlavou. Nejdřív tvrdili, že to je výrobní vada, tak to dělali znovu, ale bylo to skoro stejné. Ještě že než mě na to ukecali, tak mi  zaručili, že když to nezvládnu, udělají mi za to brýle na čtení a do dálky bez dalších doplatků, jen za cenu těch druhých rámečků.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 17:11

Ke kadeřnici chodím často, vlasy nebarvím. Manikůru, včetně krátkých gelovek, jsem si vždycky dělala sama až jsem dostala alergii na cokoliv chemického, co na nehty dám, takže už taky nic. Na tom ostatním jsem nebyla nikdy nebo 30 let. Masáž nebo fyzio je "nutnost", naposledy jsem chodila k paní, díky které se aspoň najím, aniž by mě bolely ruce.

Ale jdu sem napsat, jak mě to už všechno s...e!! Díky

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 19:59

Tak dlho som dumala, či si kúpiť ďalší sivomodrý sveter z COS, keď mi len pred pár dňami odtiaľ prišiel iný, nota bene túto zimu, keď budeme asi všetci sedieť doma na zadku a do extravilánu mi stačia staré.....až nemajú moje číslo...

https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/knitwear/jumpers/product.recycled-wool-mix-fair-isle-knit-jumper-blue.0934573001.html

Doskladňujú, že? Potrebujem počuť, že doskladňujú...a dám to aj do COS vlákna, keby niekomu prišiel a nesadol.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 14:39

Áaaa, tak odvolávam, čo som odvolala a slibuji, co jsem slíbil...

doskladnili a je na ceste !!!

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 15:31

Utekl mi kvásek

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 16:06
Reakce na Fakirka:

Utekl mi kvásek

​utěkář dobrý... úklid horsi,chápu... já ho málem připravila o život,  nepekla jsem a nějak na něm v tom shonu zapomněla a už to bylo... ale oživila jsem ho, jen jsem teda byla asi tři dny hodně napjatá jak to dopadne.  už je se mnou dva roky,  to by me mrzelo 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 17:29

AprilTwelve tak to už je skoro veterán