Mě teda nejvíc mrzí to, že v mé i manželově rodině máme skoro všichni narozeniny v říjnu a listopadu (a na letošek nám připadly čtvery kulatiny), my navíc teď v listopadu čekáme mimino, a kvůli koroně se letos v tomhle období vůbec nevídáme. Viděli jsme se naposledy na začátku září, od té doby se někdo z nás pořád motá v nachlazení, karanténě, nebo má potvrzený covid. Už jsme víceméně odpískali i Vánoce, max. k nám ti jistojistě zdraví přijedou na krátkou návštěvu - což taky není úplně samozřejmé, protože to mají přes půl republiky. Voláme si, ale na jaře, kdy jsme nepřicházeli o ty společné oslavy, jsme to odloučení všichni zvládali nějak líp...
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa tak som to nemyslela. Myslela som služby, proste som nikam nechodila ani predtým plus k tomu ešte zaradím chodenie baru/kaviarne/reštaurácie, za kultúrou občas. Netvrdím, že netreba služby podporovať, len že ja ich nevyužívam. Nikde netvrdím, že sa o nikoho nebojím, že sa ma to nedotklo finančne, pracovne, psychicky. To som dnes ráno práve chcela písať príspevok do tohto vlákna, ale som si povedala, že koho tak zaujímajú moje starosti. Takže som to vypísala do okienka, znovu zmazala a hotovo.
Mne raz robila manikúru kamoška, ale pili sme pritom tequilu no... Ináč ja nechodím nikam, všetko zvládnem doma. Ako asi to niekomu príde smutné, ale mne sa život počas korony takmer nezmenil.
to neni smutne,to je nahodou fajn.Vis kolik usetris?
i casu.
Mne stve chodit na manikuru,ale jinak to nejde,kdyz chci mit hezke nehty.![]()
kadernice je jasna,ostrihat se nezvladnu
ale barvim se sama.
No a masaze jsou zdravotni zalezitost,na recept od doktora.
Potrefenáhusa Jak si tady nedávno někde psala Karja už nevím s kým, že je super, že jí ta mateřská vlastně vyšla na kovid, tak jsem si uvědomila, že to by mě naopak asi zabilo. Ta první mateřská byla pro mě přesně jak píšeš-kávárenské povalování, výlety, kamarádky, pořád nějaké akce. Vlastně to bylo jedno z nejspolečenštějších období života :-) (a to mám dost odpařeno za mlada). Být zavřená s miminem, k tomu trochu rozhozené hormony, asi bych se utopila v depresi. A to si myslím, že jsem poměrně dost nespolečenská.
Garfie No tak to ja s tou prvni taky! No to.bylo desny ta ,,nespolecenskost,,. Jenze ted jak mam hodne prace, tak proste nemam cas ani pomysleni, takze mi to nechybi. A drobne pokecy s kamaradkama nekde venku davam.
Garfie no pockej, to já doufám, ze tahle fáze ještě přijde!!!! Ale myslela ksem to hlavně pracovne, já jsrm byla od února na nemocensky, takže jsem ani neřešila žádný home officy atak. Muž byl zas od dubna bez práce, takže si to minimimino užil dosytosti (haha), já tu nebyla sama a ještě jsme chodili hodně ven
paktofonika jo, to já taky nechodim, na kosmetice, manikúre ani pedikure jsem nikdy nebyla, u holiče naposled loni v prosinci, pak to byl covid - porod - covid, jesteze aspoň ten porod vyšel do covidovyho okna
Já jsem taky ráda, že mi kovid vyšel na mateřskou. Jasně že o spoustu věcí přicházím, ale kdo ne. Finančně se mě to nedotklo, děti jsou malé, bez těch kroužků holt přežijou, na nějaké vysedávání po kavárnách a chození do kina by stejně nebyl čas. Maturitu mám dávno za sebou a děti školu dlouho před sebou,... Zkrátka když už to muselo být, tak teď je ta nejlepší doba.
Ignis Už? Díkydíkydíky za vyhřívaný čelní sklo (a sedačky).
Evaeva Tak pro me teda naopak nejhorsi.
Materskou jsem sotva prezila, jsem kavarenska a vernisazova povalecka, nejradsi bych vysedavala s kamarady u vina denne, kdyz jsem konecne prekonala rodicak a zacala pohoda, tedy prace, spolecensky zivot, prisla posrana nemoc, kdyz jsem se uzdravila a tesila se, ze konecne to teda prijde a vynosim ty cosacky saty a budu poznavat nove lidi, tak mame tohle. Ja uz se na to fakt vy...Vesmir proste chce, abych nikdy neopustila barak!![]()
Jako většího společenského extroverta než jsem já by asi svět pohledal, ale já se poslední dny nějak hodila do zenu:-). Řekla jsem si, že když to nemůžu změnit, tak to prostě příjmu :-). Ani mě netočí matka, která už týden mele o husách z Kauflandu, tak prostě zítra sednu do auta, dám si 200 km a pojedu pro husy. Kdo je bude jíst, je mi teda záhadou, když mi k nim nosíme max nákup před dům :-),
999 Vsak hodit se do zenu je to nejlepsi, taky jsem to tak udelala. A saty si nosim doma.![]()
Luna To já taky, ty s hranatým výstrihem jsem tedy ještě nevytáhla :-).
Zarinya no ani by som nepovedala. Čo ušetrím na obočí a pod. vrazím do šiat :D
999 Ber husu jako rituál, potřebujou/potřebujeme to kvůli udržení zdání světa v pořádku. U nás bude taky.
andulka01Beru to tak :-).
999 No ja mam fejkovy s hranatym vystrihem
ze Zary. Takovy trickovy, ale vypadaji dobre.
Luna Hranatých výstřihů není nikdy dost :-).
Mně covid moc život nezměnil, jsem takový domácí jezevec, lidi nemusím, kina, výstavy, akce jsem si s dětmi stejně musela odříct už před ním. Ale strašně moc mě sere, že se s rodiči neuvidím půl roku? Možná víc? Že to budou první Vánoce, kdy se s nimi nesetkám, že s námi nemohli oslavit mužovy kulatiny ani synkovy narozeniny a že půl roku je pro mladší dítě víc než třetina života, takže pro něj to budou cizí lidé :(
paktofonika to jo,to chapu,ale takhle by to bylo jeste vic nebo bys musela usetrit dvoje saty.
samodomo je fajn.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články