Ignis Taky miluju masáže. Na nehty nechodím (ale asi bych občas zajít měla), jen sem tam pedi. Chybí mi zajít si s kamarádkou na kávu a na večeři (každodenní vaření) mi radost nedělá
. A je spousta dalších věcí, které člověk musel "zapomenout", ale tak je to nutnost, bude lépe.
Stěžovací vlákno
Uz zas som si urezala kusok prstu.
A mame v rodine druhe umrtie behom 7 dni.
Nie je to dobry tyzden.
Hnusny covid najprv ujo na rakovinu, jedina utecha pre rodinu bola ze bol doma aj ked leziaci amohli byt s nim co sme aj na pohrebe skonstatovali ale sestrina svokra si pred tromi tyzdnami zlomila nohu operovali ju a stav sa jej tak rychlo zhorsil navyse ziadne navstevy. No akosi to vzdala. Do riti do riti do riti. Pardon ale muselo to von .
Janulik03 to je mi lito. Hnusna doba tohle.
Janulik03 to je mi ľúto. Drž sa
(a dávaj si pozor na prsty).
Janulik03 To je mi líto :-(.
Renusatko Mně teda na pedikúře nic neřežou, ale já chodím na suchou :-).
Janulik03 To je mi líto :-(
999 tam se neřeže, tam se brousí.
Catherinne Právě ![]()
Já si postěžuju, že jsem vydržela 48 hodin na gauči, akorát se umejt, ke stolu! se najíst, potom...no, vy víte a šlus! Nic! (potichu se přiznám k pár cvikům na břišáky na podložce, žádné divočení)
999 Já vůbec nevím, jak to probíhá, jen občas slyším
. Jinak mi bylo řečeno od pedikérky, že neví, co by mi s tím dělala, že mám ty nohy i tak lepší než většina bab po pedikůře, tak jí věřím. Jen mi tenkrát upravila nehty, když už jsem tam byla.
Janulik03 To mě moc mrzí, i když je to v širší rodině, tak je to smutné.
Janulik03 Upřímnou soustrast.![]()
Janulik03 uprimnou soustrast.
Janulik03 soucítím. Tady ta nemožnost návštěv je jedna z nejhorších věcí na tom vůbec
Janulik03 Moc me to mrzi. A cele vasi rodiny preju ze srdce, at uz vas cekaji lepsi dny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články