Pinot Noir Ja si pamatuju, zes psala, ze u vasich to neni na prespani a u sestry to nejde. Ale nemohli by teda prijet oni k vam?
Stěžovací vlákno
Garfie ja to mam tak napul, na materskou jsem nastoupila koncem brezna, na zacatku karanteny, tak jsem nemusela resit zadny homeoffice, praci, pohyb mezi lidmi. Moje spolecenske vyziti stejne podleha miminu, takze nejake pivo vecer s kamarady bych si stejne musela odrict, tak me ted aspon nestve, ze muz se druzi a ja sedim doma. Ale zaroven mam pocit, ze se tim moje izolace jeste prohlubuje, vidam porad dokola jen ctyri dalsi osoby, vcetne ditete. Chybi mi aspon kolegove, abych mela s kym prohodit par slov offline. Obcas mi z toho uz dost hrabe. Kdyz se tu pred dvema tydny prisla na odpoledne k nam kamaradka, byla to vzpruha, ze z ni ziju jeste ted. Jeste, ze aspon v lete jsme s kamaradkama vetraly kocarky na zahradkach kavaren a s muzem jsme obcas nekam zasli na jidlo.
999 Doneseš nákup před dům a naoplátku tě tam bude čekat pekáč. :-D
Já si dnes s takovou radostí s čerstvě skončenou karanténou dala u mámy kafe, byla tam i pražská neteř, která přijela minulý víkend na dvoutýdenní HO a sotva jsme naplánovaly večírek, skončila jsem v izolaci! :-)
Garfie jak to? Dalsi C+ ?
Garfie Jestli to dá máma na pomalý pečení, tak za 13 hodin to tam budu mít
. A pak fofrem do Prahy, protože tyhle velcí ptáci jsou ohřívaný pěkně hnusný
.
paktofonika to jo,to chapu,ale takhle by to bylo jeste vic nebo bys musela usetrit dvoje saty.
samodomo je fajn.
To je fakt, len za kaderníčku by boli jedny, plus nechty, obočie, riasy a iné veci...
No a nemusí na mňa nikto sahať, to je základný plus samodomo.
paktofonika Ještě se nauč šít
.
999 no ale tam neviem či by som ušetrila. Kvalitné látky stoja dosť a v malom množstve sa to úplne neoplatí.
Si pripadám márnivá. Na úpravu obočia chodím každý mesiac, každý druhý nejaká "sranda" na tvár u kozmetičky, vlasy podľa šedín (keď bolo zavreté, farbila kamoška farbou od kaderníčky), masáž raz mesačne, príp. podľa potreby. Kaderníčku a kozmetičku mám zároveň namiesto psychológa. Kaderníčka je sesternica, kozmetička sa za roky, čo k nej chodím, stala kamoškou. Pedikúra tento rok len doma, na nechty som bola asi 3x.
Chýba mi kultúra,cestovanie, stretnutia s priateľmi, rodinou.Sťažujem sa, že vďaka 2.kolu testovania a červeným a zeleným zónam netuším, či sa mi podarí dať niekde otestovať, aby som mohla budúci víkend k našim. Nitra je akože zelená, no Žilina červená. Ak nebudem mať tohtovíkendový negatívny test, musím sedieť doma.
A už 4 dni ma bolí pravá kľúčna kosť, teda vlastne už celé plece
No nič, idem si dať online drink s kamarátkami, s ktorými by som sa za normálnych okolností dnes večer stretla.
To je ale ekaborát
ospravedlňujem sa. Asi môj najdlhší na parfu.
pecka v zelenych zona se muzes tez nechat otestovat, ne? V krajskych nebo okresnich mestech?
CandanceV zelených okresoch by sa malo dať otestovať, ale ešte, pokiaľ viem, nezverejnili miesta, kde to bude možné a mali by byť otvorené až po tomto víkende, myslím. Tiež zatiaľ čakám, čo vymyslia. Žijem v BA, rodičov a celú rodinu mám v okrese Žilina a na Kysuciach. Neviem, kedy sa tam dostanem.
dorota teoreticky tam muze jet tento vikend a nechat se ocipovat tam
Candance Aj to je jedno z riešení. Ísť tam tento víkend a nechať sa otestovať tam.
pecka Zdraví tě druhá marnivá
.
Candance len to časovo nedávam.
Kokoska Nene, myslím před těmi dvěma týdny, když přijela-celou dobu, co je tady jsem byla v karanténě a teď o víkendu se vrací do Prahy :-)
Garfie Aha, uz jsem se lekla. Pochopila jsem to blbe, ze jste naplanovaly neco dneska a bum!
andulka01 Už
a večer ještě mlha ![]()
Mám výhodu, že nemám žádné šedivé vlasy, takže nebarvím. Nerostou mi, takže jednou za rok mi neteř ustřihne konce. Na kosmetiku nechodím a dokonce jsem nikdy nepoužívala žádný krém
a ničím si nemažu ani tělo. Na řasy chodím, ale ne na umělé, ale na posílení vlastních, abych se nemusela malovat, proto jsem si letos nechala vytetovat i obočí, aby to ráno bylo vstanu a jdu. Na pedikůře jsem nikdy nebyla, protože mi kamarádka řekla, že neví, co by mi s tím dělala. Představa, že by mi někdo něco ořezával skalpelem mi dělá úplně špatně. Ono teda vůbec nevím, co se tam ořezává, ale zní to děsně. Jediná moje pravidelná investice jsou krátké gelovky, protože neustálé mytí a desinfekce v práci byl děs. Nehty pořád olámané až v půlce.
Kina, divadla, restaurace mi nechybí. Jediné co mi opravd chybí je sport. I kvůli tomu, že u nás jsou všichni pořád někde pryč a věnují se nějakému sportu a teď sedí všichni pořád doma. Hyperaktivita dětí se bohužel projevuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články