Zarinya Jo... určitě... ono když se pravidelně chodí ke kadeřnici, není potřeba sprej na odrosty, když se rozumně jí, nemusí se hubnout a tak... jenže lidi jsou lidi ![]()
Stěžovací vlákno
Aranel ja si ji pravidelne delam,no.Stejne je potreba ostrihat nehty tak to vezmu komplet.Nejakou zimni nebo letni upravu nohou nemam(coz jsem tu cetla nekolikrat)
Ale tak kazdy je "flink"na neco jineho.
ja zas odbyvam mazani tela.
žluťásek rehabilitace asi nezavřou, to vyjde. Na rehabilitace jsem taky chodila ráda, ale to fakt musí být odrostlejší. Ne že by to nebylo potřeba.
žluťásek rehabilitace asi nezavřou
Dokud jim nelehnou zaměstnanci ![]()
Mně nesluší ani nalakování, nanejvejš použiju bezbarvej nebo tu světlou balerínu (či jak se jmenuje). Se mi vždycky zdá že ten barevnej lak ještě upozorní na tu malou tlustou ručičku, krátký prstíčky ![]()
Evaeva když v tyhle době člověk nikdy neví, kdy skončí v karanténě, izolaci nebo se ukryje doma dobrovolně, když se potkal s někým nejasným.
Ani to není nic životně nezbytnyho, tak se uvidí podle situace.
žluťásek my máme optimisticky na konec února zarezervované hory, taky by tam měla být nějaká sauna. No jsem zvědavá, jak to dopadne.
Ustřihla jsem si půl cm ofiny, která mi lezla do očí, a vypadám jak blbec
Ráno jsem umyla umyvadlo a všechny baterie, načež do koupelny (a nejen tam) začalo svítit slunce a ... možná to znáte, co ten puchejř všechno odhalí
Thunderbird se aktualizoval na novou verzi hnusného vzhledu
V kuchyni je flek něčeho rozšlapaného a "já jsem tam nebyl" - BYL!
Nemám podklady k něčemu pracovnímu, co jsem chtěla mít hotové včera
... a nějak mě nic nebaví a do ničeho se mi nechce.
Děkuji za možnost si to tady odložit.
Kokoska prostě běžný pátek v době koronavirové ![]()
...ofina doroste. Nos čepici, ta ty vlasy krásně splácne k obočí.
Já si takhle, v době koronáče, zastřihávám vzadu vlasy. Chci docílit mikáda(= všechno stejně dlouhý).
...tak ukliď. To uklidňuje.
A pak si sedni, nohy nahoru a dej si něco dobrého![]()
![]()
Pinot Noir nechci aby to byl běžný pátek!!! jen aby to teda příště nebylo horší, že jo.
Miru na čepici je teplo a čepice nesnáším. Jestli se mi něco nechce úplně nejvíc, tak plazit se s vysavačem a hadrem po bytě, mě to teda spíš na*ere než uklidní, protože druhý den bych mohla začít znovu.
Kokoska Čas na panáka, nohy nahoru a dobrou knihu? ![]()
andulka01 jdu hlídat dítě... což je aspoň něco pozitivního.
Miru až večer, jestli dřív neusnu v sedě.
...tak večer. Aspoň máš těšení...![]()
Mne raz robila manikúru kamoška, ale pili sme pritom tequilu no... Ináč ja nechodím nikam, všetko zvládnem doma. Ako asi to niekomu príde smutné, ale mne sa život počas korony takmer nezmenil.
paktofonika mne jo, žádný kamosky, žádný kaficka, žádný kavarny, vejlety jen s omezením. Aby se člověk bal se s někým potkat a když potká, musí courat někde po venku, všechno zavreny.
plus strach o rodiče a tak
Potrefenáhusa Přesně, ne že bych vymetala kavárny a bary i předtím, ale už jen ta nemožnost si zajít na jedno točený, žádný koncerty, divadla, posezení s knihou u kávy, zaplavat si nemůžu, známé jsem neviděla jak dlouho. A furt to přemýšlení - co můžu, co nemůžu, zjišťování zda mi zmrzlinu daj do kormoutku nebo jen do boxu s sebou, když mě v neděli přepadne mlsná tak mam smolíka neb obchody zavřený, abych náhodou nezůstala někde dýl do noci. Plánování čehokoli je napytel.
A vím, že jsou to "zbytný" věci, mám štěstí, že mám normálně práci, jezdím autem, s rodinou se vídám. Ale život mi to teda omezilo hodně moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články