Janulik03 uprimnou soustrast![]()
Stěžovací vlákno
Dakujem este raz vsetkym. Dnes sme to preberali so sestrou a teda v nemocnici ze uz odmietla jedlo vodu aj lieky a tak trochu to cakali. Lekarka povedala ze nastala uz ciastocna starecka demencia. Ona im neverila ze mala operaciu zlomeniny lebo lieky jej tlmili bolest a tak sa hnevala ze ju niekam zatvorili. V spojeni s tvrdohlavou povahou a zlostou na cely svet sa to rutilo z kopca. Najhorsie je to ze si myslela ze ju vsetci nechali tak samu. To je to zle .
Janulik03 ten zakaz návštěv u umierajucich je to najstrašnejšie zo vsetkeho.
Janulik03 continuity manžela pustili k dědovi až když už byl v umělém spánku a den na to zemřel. Ležel tam sám, měsíc bez návštěv. Pitomej žlučník, nebýt covidu, děda tu ještě pár let mohl být.
continuity bram to sutie nezapicitane obete covidu ![]()
Janulik03 děda je započítaná oběť. Odjel do nemocnice se zánětem žlučníku, ten mu rozehnali, ale pak tam na doléčovacím pokoji chytil covid :(
continuity pokud člověk už opravdu umírá, tak by tě tam pustit měli. Ale co ty dny a týdny před tím.
Janulik03 Je mi to moc lito.![]()
![]()
Já to taky nechápu. Měli by povolit návštěvy, omezeně, dodržet pravidla, třeba i nějaký jednorázový oblek. Když někdo není v dobrém stavu, tak by měl mít možnost své blízké vidět.
To se mi celkem líbí v nemocnici, kterou postavili v Brně na Výstavišti, že je tam i návštěvní místnost pro setkávání lidí.
To jsou strašně smutné historky :-( Mému bratranci teď umřel na kovid kolega, byl to Chorvat, ještě před týdnem prý nakupoval dárky a těšil se domů za rodinou...
Renusatko já to taky nechápu. Přitom když tam manžel byl, musel přijít s respirátorem, udělali mu test, pak ho navlíkli do toho kosmonautského oděvu, dostal ještě roušku a šel dovnitř. Děda tam byl sám, ale už to ani nevěděl.
Je to smutný, všechno tak najednou - ale ono by to asi dopadlo stejně i v jiný době. Nevěřila by stejně nikomu, a zlost by měla taky, s tou demencí je to hrozný, takovýmu člověku nic nevysvětlíš.
Drž se, brouku.
barbucha ja sa drzim v pohode celkom, svagor he na tom ovela horsie a ano mozno by to dopadlo rovnako len by deti mohli za nou a nebola by sama
Inak mame novu kolegynu. Fajn baba len..,,,,, ak este raz povie aka som sikovna a ako ma obdivuje tak ju regulerne niecim ovalim. Strasne ma to irituje a som z nej nervozna. Este raz a bude v klobasach ![]()
A já měla poslední dva týdny taky kapku náročnější ![]()
Přitančila jsem 29. večer z toho Stockholmu, a doma jsem našla milostpána ležet jak placku a úplně bez sebe. Jelikož jsem z něj nedostala rozumný slovo a ani s ním nemohla hnout, zavolala jsem promptně rychlou... no odvezli ho do špitálu samozřejmě. Ani ne k nám, prej spádová nemocnice je vedle, paninko!
Žádnej koronáč, výtěr negativní, údajně "jen" masivní zápal plic. Nejhorší bylo, že když se posléze trochu probral, mlel strašný nesmysly... a pár dní to trvalo, takže jsem už myslela, že to fakt nedáme.
Mezitim samozřejmě doma čokl na krku, takže ráno budíček vo hodinu dřív hezky pěkně, pak mazat do práce, odpoledne zdrhat zas za čoklem co to dá... mezitim přemejšlet co asi sama vyvádí, jak neni zvyklá... kapku si oddechnout a pak zas večer ven... Honička prostě.
Do toho volání vod milostpána, kdy jsem nevěděla jestli se smát nebo brečet nebo se jít voběsit. Naštěstí se to nějak po týdnu upravilo, provedla jsem pár kontrolních telefonátů (=výslechů) jestli je už lucidní, páč vyhrožovali že je už v cajku a může domů (a nikdo si nechce nechat podpálit barák, že jo)... pročež jsem ho dneska vyzvedla a už mele nesmysly jenom jako obvykle ![]()
Držme se všichni!
barbucha uff, drž se taky!
barbucha joj, tohle zmatení jsem zažila u mojí maminky, byla tehdy v nemocnici po oboustranné pneumonii, a to tedy byl taky záživný týden, takže přesně vím, jak ses cítila... držím palce, ať je o už ok
Díky!
Strašný, co? Já už to taky zažila u matky, z jinejch důvodů - tam to teda k ničemu dobrýmu nevedlo a věděli jsme... ale tohle mě teda kapku zaskočilo! Nenapadlo by mě to ve snu. No nervy na pochodu jsem měla, jak nevíš co budeš dělat atd... ale už dobrý, zaplaťpříroda ![]()
barbucha teda tiez vyzivny tyzden, estete to dopadlo relativne dobre. Drz sa a bud na pana dobra
barbucha a fakt byl negativni? O nejake zmatenosti jako priznaku se taky psalo. No, drz se, mas toho taky nalozeno dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články